Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 17 февраля 2024 PRO

Володимир

Керівник відділу закупівель, продажу, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Горишние Плавни, Кременчуг, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з постачання

с 09.2022 по 07.2023 (10 месяцев)
ТОВ Кашкан Логістик, Горішні Плавні (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Управління складською логістикою підприємства; організація та контроль роботи складів; аудит товарних залишків, ТМЦ, устаткувань та роботи складів вцілому; управління персоналом складів - 30чол. (завідувачі складів, комірники); підбір адмін.персоналу складів; участь у розробці методів та інструкцій роботи складської логістики, складського персоналу; формування та аналіз звітів щодо роботи складів тощо.

Завідувач складом

с 04.2022 по 09.2022 (5 месяцев)
ТОВ Кашкан Логістик, Горішні Плавні (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація роботи підрозділу. Прийом та відпуск продукції згідно вимог та стандартів роботи кампанії. Проведення інвентаризацій. Управління персоналом - 20 чол. (4- комірники; ватажники та комплектувальники).

Менеджер

с 11.2021 по 03.2022 (4 месяца)
ТОВ НВП Продагроком, Кременчуг (Оптово-роздрібна торгівля продуктами харчування)

Робота з існуючою базою клієнтів. Пошук та залучення нових клієнтів. Участь в державних закупівлях (підготовка пакету тендерної документації; участь в торгах; заключення договорів поставки; подальший супровід клієнтів). Робота з Дт-заборгованістю.

Спеціаліст з управління комерційною нерухомістю

с 09.2020 по 03.2021 (6 месяцев)
ТОВ "АТБ-маркет", Кременчук (Роздрібна торгівля)

Робота з діючою базою орендарів; пошук і залучення нових орендарів; контроль дотримання орендарями договірних зобов'язань; робота з Дт-заборгованістю; надання допомоги орендарям у вирішенні питань пов'язаних з їх роботою на ТТ компанії; формування та надання звітності керівництву встановленого зразка.

Менеджер з постачання регіону

с 02.2016 по 09.2020 (4 года 7 месяцев)
ТОВ "АТБ-маркет", Кременчук (Роздрібна торгівля)

Пошук та залучення нових постачальників; моніторинг ринку в розрізі товарних груп, конкурентів, виробників; робота з діючою базою постачальників; контроль виконання договірних зобов'язань з боку клієнтів; контроль подачі заявок і виконання поставок; організація відкриття нових магазинів з боку служби закупок (розробка графіків поставок на відкриття та поточних); регулювання спірних питань з постачальниками; збір та аналіз виконання поставок в розрізі магазину, області, регіону; аналіз товарних втрат по групах товару в розрізі магазину, району, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності торгових точок, підрозділи, району, регіону.

Провідний менеджер з постачання регіону

с 03.2013 по 05.2015 (2 года 2 месяца)
ТОВ "АТБ-маркет", Кременчук (Роздрібна торгівля)

Пошук та залучення нових постачальників; робота з діючою базою постачальників; контроль виконання договірних зобов'язань з боку клієнтів; контроль подачі заявок і виконання поставок; організація відкриття нових магазинів з боку служби закупок (розробка графіків поставок на відкриття та поточних); регулювання спірних питань з постачальниками; збір та аналіз виконання поставок в розрізі магазину, області, регіону товарних втрат по групах товару в розрізі магазину, району, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності Торгових точок.

Образование

Кременчуцький університет економіки нових технологій та управління ім. Ю. Кравченко

Економіки, облік та аудит, Кременчук
Высшее, с 2001 по 2006 (4 года 10 месяцев)

2001-2005 рр. - Кременчуцький університет економіки і нових технологій управління ім.Ю.Кравченко, факультет - економіки, спеціальність - облік і аудит, бакалавр з економіки.

2005-2006рр. - Кременчуцький університет економіки і нових технологій управління ім.Ю.Кравченко, факультет - економіки, спеціаліст з обліку і аудиту.
Тема дипломної роботи: «Складання, облік і аудит, економічний аналіз бухгалтерської і статистичної звітності на малих підприємствах».

Знания и навыки

SAP MS Office Користувач Internet Windows 1С:Підприємство Linux Уміння аналізувати MS Excel Інвентаризація Ведення переговорів з постачальниками Укладання угод Ведення переговорів Контроль документообігу Комунікабельність Самостійне прийняття рішень Неконфліктність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Досвід прямих продажів в роздрібно-оптовій торгівлі (пошук і залучення постачальників / клієнтів, проведення переговорів, підготовка документів, супровід угод); управління колективом від 20 чоловік (постановка завдань, точки контролю виконання завдань персоналом, оцінка та аналіз роботи персоналу). Аналіз виконання поставок в розрізі торгової точки, області, регіону; аналіз товарних втрат по групах товару в розрізі магазину, району, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності ТТ; знання касового апарату.

Особисті якості: комунікабельність, пунктуальність, стійкість до стресів, наполегливість, аналітичне мислення, цілеспрямованість, здатність зважено приймати рішення, лідерські якості, старанність, здатність до навчання.

Готовність до відряджень, як в межах області, регіону та по Україні.

Наявність водійського посвідчення: кат. В; С (стаж з 2004р.).

Наявність автомобіля: Opel Astra G 98 '(1.6 - бензин); готовність його використання в службових цілях з компенсацією палива та амортизації

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: