Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 17 февраля 2024 PRO

Володимир

Менеджер з постачання, продажів, маркетингу, аудитор, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Горишние Плавни, Кременчуг, Светловодск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з постачання

с 09.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
ТОВ Кашкан Логістик, Горішні Плавні (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Управління складською логістикою; контроль роботи складів підприємства; участь у розробці систем та методів роботи складів та персоналу; проведення аудиту роботи складів підприємства; підбір адмін.персоналу складів (завідувач складом; комірник); формування звітів щодо роботи складів тощо.

Завідувач складом

с 04.2022 по 09.2022 (5 месяцев)
ТОВ Кашкан Логістик, Горішні Плавні (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Управління процесами складської логістики (надходження продукції від постачальників: своєчасне і правильне оприбуткування; контроль термінів придатності (дотримання правил ФіФО); своєчасний та правильний відпуск продукції та обладнання; керування складським персоналом (комірники; комплектувальники товарів, вантажники тощо); Проведення інвентаризацій (аналіз виникнення виявлених відхилень) розробка та впровадження заходів щодо неможливості виникнення їх в майбутньому; дотримання правил та вимог з охорони праці; складання графіків роботи складського персоналу.

Менеджер

с 11.2021 по 03.2022 (4 месяца)
ТОВ "НВП"Продагроком"", Кременчуг (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Пошук та залучення нових клієнтів; робота з діючою базою постачальників та клієтів; контроль виконання договірних зобов'язань з боку клієнтів; контроль подачі заявок і виконання поставок; регулювання спірних питань з постачальниками та клієнтами; формування звітів за основними показниками діяльності.

Менеджер регіонального розвитку

с 05.2021 по 08.2021 (3 месяца)
Кіровська філія ТОВ Агрохолдинг Авангард, Кременчуг (Оптово-роздрібна торгівля продуктами харчування)

Робота з існуючою базою клієнтів; пошук та залучення нових клієнтів; розширення присутності продукції на полицях ТТ; проведення моніторингу ринку: наявність конкурентів; ціноутворення; попит на продукцію. Робота з Дт-заборгованістю.

Спеціаліст з управлення комерційною нерухомістю

с 09.2020 по 03.2021 (6 месяцев)
ТОВ АТБ-маркет, Кременчук (Роздрібна торгівля)

Пошук та залучення нових орендарів; робота з діючими; аналіз ринку комерційної нерухомості в регіоні; контроль Дт-заборгованості; контроль дотримання правил роботи орендарів затверджених компанією; формування звітності за результатами роботи

Менеджер з постачання регіону

с 02.2016 по 08.2020 (4 года 6 месяцев)
ТОВ "АТБ-маркет", Кременчук (Роздрібна торгівля)

Пошук та залучення нових постачальників місцевого, районного, регіонального масштабу; моніторинг ринку в розрізі товарних груп, конкурентів, виробників; робота з діючою базою постачальників; контроль виконання договірних зобов'язань з боку постачальників; контроль подачі заявок і виконання поставок; організація відкриття нових магазинів з боку служби закупок (розробка графіків поставок на відкриття та поточних); регулювання спірних питань з постачальниками; збір та аналіз виконання поставок в розрізі магазину, області, регіону; аналіз товарних втрат по групах товару в розрізі магазину, району, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності торгових точок, підрозділи, району, регіону.

Спеціаліст з розширення ринків збуту

с 07.2015 по 09.2015 (2 месяца)
ТОВ “Кременчуцький хлібокомбінат", Кременчук (Харчова промисловість)

Пошук та залучення нових клієнтів; робота з діючою базою клієнтів; контроль виконання договірних зобов'язань з боку клієнтів; контроль подачі заявок і виконання поставок; організація відкриття нових ТТ з боку комерційного відділу; контроль Дт-заборгованості; регулювання спірних питань з клієнтами; збір та аналіз виконання поставок в розрізі магазину, області, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності Торгових точок.

Керівник комерційного відділу та відділу маркетингу

с 05.2015 по 07.2015 (2 месяца)
ТОВ “Кременчуцький хлібокомбінат”, Кременчук (Виробництво та реалізація хлібобулочних виробів)

Управління відділом (5-ть менеджерів; 2 - спеціаліста з логістики; 4 - диспетчери); запуск нової продукції на місцевий та регіональний рівні; маркетингова підтримка продукції, що випускається та нової продукції; постановка і контроль виконання завдань співробітниками відділів; пошук і залучення нових VIP-клієнтів; робота з діючою базою клієнтів; робота з торговими мережами регіонального і національного масштабу; контроль Дт-заборгованості; контроль виконання договірних зобов'язань з боку клієнтів; контроль за роботою відділу збуту; організація відкриття нових ТТ з боку комерційного відділу; регулювання спірних питань з клієнтами; збір та аналіз виконання поставок в розрізі магазину, області, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності Торгових точок.

Провідний менеджер з постачання регіону

с 03.2013 по 05.2015 (2 года 2 месяца)
ТОВ "АТБ-маркет", Кременчук (Роздрібна торгівля)

Пошук та залучення нових постачальників; робота з діючою базою постачальників; контроль виконання договірних зобов'язань з боку клієнтів; контроль подачі заявок і виконання поставок; організація відкриття нових магазинів з боку служби закупок (розробка графіків поставок на відкриття та поточних); регулювання спірних питань з постачальниками; збір та аналіз виконання поставок в розрізі магазину, області, регіону товарних втрат по групах товару в розрізі магазину, району, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності Торгових точок.

Образование

Кременчуцький університет економіки нових технологій та управління ім. Ю. Кравченко

Економіки, облік и аудит, Кременчук
Высшее, с 2001 по 2006 (4 года 9 месяцев)

2001-2005 рр. - Кременчуцький університет економіки і нових технологій управління ім.Ю.Кравченко, факультет - економіки, спеціальність - облік і аудит, бакалавр з економіки.

2005-2006рр. - Кременчуцький університет економіки і нових технологій управління ім.Ю.Кравченко, економічний факультет, спеціаліст з обліку і аудиту.
Тема дипломної роботи: «Складання, облік та аудит, економічний аналіз бухгалтерської і статистичної звітності на малих підприємствах».

Дополнительное образование и сертификаты

Коледж Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського

2021рік, 2 роки

Знания и навыки

SAP MS Office Користувач Internet Windows 1С:Підприємство Linux Уміння аналізувати MS Excel Інвентаризація Ведення переговорів з постачальниками Укладання угод Ведення переговорів Контроль документообігу Комунікабельність Самостійне прийняття рішень Неконфліктність

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Досвід прямих продажів в роздрібно-оптовій торгівлі (пошук і залучення постачальників / клієнтів, проведення переговорів, підготовка документів, супровід угод); управління колективом від 20 чоловік (постановка завдань, точки контролю виконання завдань персоналом, оцінка та аналіз роботи персоналу). Аналіз виконання поставок в розрізі магазину, області, регіону; аналіз товарних втрат по групах товару в розрізі магазину, району, регіону; формування звітів за основними показниками діяльності ТТ, знання касового апарату, ведення бухгалтерії підприємства.

Особисті якості: комунікабельність, пунктуальність, стійкість до стресів, наполегливість, аналітичне мислення, цілеспрямованість, здатність зважено приймати рішення, лідерські якості, старанність, швидке сприймання інформації.

Готовність до відряджень в межах області, регіону та України.

Наявність водійського посвідчення: кат. В; С (стаж з 2004р.)

Наявність автомобіля: Opel Astra G 00 '(2.0 - дизель). Готовий використовувати в службових цілях при компенсації витрат на паливо і амортизації.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: