Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 6 сентября 2023 PRO

Дмитро

Інженер з інформаційних технологій, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ведучий спеціаліст відділу ІТ

с 02.2018 по наст. время (6 лет 2 месяца)
ТОВ "Будівельна зірка", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Налаштування та адміністрування серверів та робочих станцій, комутаційного обладнання. Планування, монтаж, налаштування, організація та підтримка ком’ютерної мережі підприємства. Видалена підтримка користувачів. Організація сервісу та ремонтів. Консультації користувачів. Діагностика та модернізація техніки. Ведення тех.документації. Обслуговування систем відеоспостередження. Бездротові мережі.

Образование

Київський енергетичний коледж

Київ
Среднее специальное, с 1986 по 1991 (4 года 9 месяцев)

Технік теплотехнік ПГУ на АЕС. Слюсар 3-го розряду.

Знания и навыки

Windows Користувач ПК Ubuntu VMware Робота з принтером Cisco Проєктування VMware ESXi Закупівлі Управлінські навички Видалена підтримка користувачів. Збірка, інсталляція, діагностика ремонт та модернізація ПК. Налаштування та роботи ІТ інфраструктири на підприємств. Видалена підтримка користувачів Досвід керування ІТ відділом Microtik

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Організація, керування та робота відділу системного адміністрування та техпідтримки. Працював у торгівельних організаціях та видавництвах, сфері туризму та продажу комп’ютерної техніки та послуг. Працював з організацією обліку матеріально-технічних активів, інвентаризації техніки, документообігу підприємства. Досвід техпідтримки великих мереж (від 200 і більше ПК). Віддаю перевагу роботі яка потребує мобільності та спілкуванню, люблю роботу з технікой. Працюю з ручним та вимірювальним інструментом, маю досвід діагностики та дрібного ремонту офісної техніки і ПК. Освічений, висококомунікабельний, доброзичливий. Вільно володію українською, спілкуюся англійською та читаю тех.документацію. Готовий до позмінної роботи, переїзду, відряджень.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: