Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 25 марта 2021 PRO

Александр

Менеджер по роботі з клієнтами

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 11.2020 по наст. время (3 года 5 месяцев)
ТОВ"САНДЖЕТ", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Оптова торгівля будівельними матеріалами та запчастинами.

Менеджер відділу постачання.

с 12.2018 по 10.2020 (1 год 10 месяцев)
ТОВ «Компас Групп, Київ (Будівництво, виробництво алюмінієвих вікон, розсувних систем, будівництво та монтаж світлопрозорих фасадів із алюмінєвих стоєчно- рігельних систем.)

Підписання угод, рахунків, ділова переписка, перемовини з виробниками та постачальниками з питань закупівель основних та додаткових матеріалів. Вирішення всіх супутніх питань по забезпеченню безперебійної, успішної роботи компанії.

Провідний спеціаліст відділу моніторингу

с 09.2017 по 08.2018 (11 месяцев)
ПРЦ СФД( Північний регіональний центр СФД), Київ (Створення СФД)

Співпраця з керівниками та юридичними відділами об’єктів господарювання всіх форм власності.Проведення перемовин, методично-консультативна діяльність, супровід та комлектація пакетів договорної документації з об’єктами господарювання.

Директор

с 10.2015 по 08.2017 (1 год 10 месяцев)
ТОВ "Барвуд", Баранівка (Лісопереробка, виготовлення та реалізації продукцїї з деревини.)

Керівництво та контроль за діяльностю підприємства, пошук нових можливостей для оптимізації виробничих процесів та покращення якості прдукцї.
Розвиток пріритетних напрямків, пошук нових партнерів та залучення інвестицій для покращення якості та асортименту виробляємої продукції.

Приватний консультант

с 03.2012 по 08.2015 (3 года 5 месяцев)
Консалтинг, Київ (Консультаційні послуги, ФОП)

Консультаційні послуги, представницька діяльність, допомога при вирішені нагальних питань юридичним та приватним особам.

Директор,засновник

с 07.2007 по 03.2012 (4 года 8 месяцев)
ТОВ КУА"Розумна компанія", Київ (Консолідація та управління активами підприємств, допомога при проведенні операцій з ЦП, консалтингові послуги)

Загальне керівництво, контроль за діяльністю компанії, пошук нових завдань, налагодження взаємодії з партнерами та пошук можливостей для укріплення та розвитку бізнесу.
Проведення перемовин та врегулювання відносин з різними структурами та відомствами з ціллю забезпечення найбільш сприятливих умов для роботи компанії.

Начальник відділу, директор, регіональний менеджер, начальник департаменту развитку.

с 05.2000 по 07.2007 (7 лет 2 месяца)
ТОВ"ТНТ", Київ (Залучення інвесторів, консолідаціЯ активів підприємств, консалтингові послуги та супроводження операцій с ЦП. Проведення перемовин, нарад, рішення гострих нагальних питань.)

Пошук нових партнерів та напрямків, организація роботи функціювання регіональних підрозділів. Контроль за взаємодією поміж підрозділами і виконанням отриманих завдань.
Врегулювання відносин з різними структурами та відомствами з метою забезпечення найбільш сприятливих умов для вирішення поточних завдань. Планування кошторису, розподіл об'ємів робіт та кількості людей по обєктам. Навчання, мотивація, індивідуальний підхід до кожного співробітника для створення и підтримки найбільш сприятливої атмосфери в колективі.

Образование

КДІФК (Київський Державний інститут фізичної культури)

Педагогічний, викладач фізичного виховання, Київ
Высшее, с 1983 по 1989 (5 лет 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet

Знание языков

Английский — начинающий

Инвалидность

Третья группа.
Ендопротезування колінного суглобу. Не маю ніяких суттєвих обмежень. Пересуваюсь вільно, без допомоги сторонніх засобів.

Дополнительная информация

Висока роботоспроможність, охайність, вибагливість, відповідальність, порядність, бажання постійно навчатись та підвищувати свій професійний рівень, вміння передавати особистий досвід, комунікабельність, навички проведення перемовин на різних рівнях. Готовий до ненормованого робочого часу, спокійно відношусь до відряджень.
Маю водійське посвідчення категорії "В" з 2000 року.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: