Юлія
Начальник виробничої лабораторії, інженер-технолог, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 50 лет
- Город проживания:
- Харьков
- Готов работать:
- Киев, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4643528
Опыт работы
Технолог
с 03.2018 по 07.2019
(1 год 4 месяца)
ТОВ"ФЛЕКСС", Харків (Хімічна промисловість, фармацевтика)
*Розробка та впровадження прогресивних тех.процесів,оптимальних режимів виробництва;
*участь в проведенні експериментальних робіт по засвоєнню нових тех.процесів та впровадження у виробництво;
*контроль за дотриманням тех.дисципліни в цеху та правильною екплуатацією технологічного обладнання;
*аналіз причини браку і випуску продукції низької якості,прийняття рішення по попередженню та усуненню,а також розгляду надісланних рекламацій на випускаєму продукцію;
*регулювання швидкісті та продуктивністі готової продукції в залежності від якості і кількості сировини;
*засипка хімії,змінюється в залежності від кольору і забруднення бутилки;
*контроль температурних режимів на теплообмінниках і гарячих флотаційних ваннах;
* навчання і контроль роботи ручного сортування ПЕТ бутилки;
*проведення аналізу відібранної проби ПЕТ-пластівців, поліетиленової кришки,визначення вмісту домішок,природи полімеру;
*визначення показника плинності розплаву(пластомір)-поліетиленова гранула;
*заповнення журналів випробувань,введення в 1с, в таблицю Ехcel;
*видача протоколів випробувань.
Нач.виробничої лабораторії
с 04.2017 по 01.2018
(9 месяцев)
ТОВ" Лікеро-горілчаний завод АРГО", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)
* Організація безперебійної роботи лабораторії.
* Організація проведення лабораторних аналізів.
* Організація заходів щодо поліпшення якості продукції, що випускається.
* Організація підготовки робіт для проведення атестації та акредитації виробничої лабораторії.
* Перевірка санітарного стану на всіх ділянках підприємства.
* Забезпечення наявності необхідних реактивів, хімічного посуду для проведення лабораторних досліджень.
* Контроль за правильною експлуатацією лабораторного устаткування.
* Контроль за проходженням повірок лабораторного обладнання і затвердження графіків повірок вимірювальної техніки, що знаходиться в експлуатації.
* Оновлення та актуалізація фонду нормативної документації.
* Написання інструкції з атестації технологічних можливостей виробництва для отримання атестата виробництва.
*Розробка нових видiв продукту, написання рецептур, затвердження, запуск у виробництво.
*Пiдготовка та проведення
атестацii лабораторii.
* Написання тексту для етикеток, згідно затверджених рецептур і маркування.
* Отримання штрих-коду на продукцію.
Інженер- технолог
с 08.2009 по 04.2017
(7 лет 8 месяцев)
ТОВ "Лікеро-горілчаний завод Арго", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)
* Здійснення контролю за якістю спирту, води, сировини та допоміжних матеріалів, що використовують для виробництва горілки, лікеро-горілчаних виробів і напоїв.
* Приготування реактивів.
* Проведення фізико-хімічних аналізів.
* Визначення кількості мікродомішок на газовому хроматографі.
* Проведення розрахунків за проведеними лабораторними аналізами і систематизування їх.
* Своєчасне заповнення лабораторних журналів, оформлення протоколів досліджень.
* Контроль за якістю готової продукції, її оформленням.
* Контроль упаковки і маркування, згідно діючий документації.
* Видача якісних посвідчень на готову продукцію.
Образование
Київський Національний університет харчових технологій
Бродильне виробництво і виноробство ,"Технологія бродильних виробництв і виноробства", Київ
Высшее, с 2002 по 2008 (6 лет 3 месяца)
Здобула кваліфікацію спеціаліста з технології бродильних виробництв і виноробства.
Харківський технікум громадського харчування та торгівлі
Технологія приготування їжі та організація громадського харчування, Харків
Среднее специальное, с 1991 по 1993 (1 год 10 месяцев)
Здобула
кваліфікацію технік-організатор громадського харчування
Дополнительное образование и сертификаты
Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодавства.
2017
Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості.Вимоги ДСТУ 4161-2003
2014
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.Значення води в харчових продуктах. Якість і основні показаники води.
2012
Знание языков
Английский — начинающий
Дополнительная информация
24 лютого 2017 року.
Участь в семінарі-практикумі в
ДП "Харківстандартметрологія" на тему: "Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодатства.Практичні рекомендаціі. Маркування: основні вимоги до змісту тексту".
2014
HACCP
"Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості. Вимоги ДСТУ 4161-2003".
2012
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.
"Значення води в харчових продуктах.Якість і основні показаники води, яка використовується у виробництві."
2021
Вимоги систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до ISO 22000:2018 і систем сертифікації FSSC 22000.
Курс включав:
-Огляд вимог FSSC 22000. Структура схеми FSSC 22000;
- Огляд ISO/TS 22002-04:2013. PRP- вимоги у відповідності з 22002-04:2013;
- Вимоги стандарту ISO 22000:2018.
Похожие кандидаты
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Киев, Днепр
,
еще 8 городов
Лікар ЗПСМ, керівник, начальник дільниці, інженер-технолог виробництва
Киев, Винница
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Киев
Головний технолог, інженер-технолог, начальник виробництва
Харьков, Змиев
Технический директор, главный инженер, начальник производства, цеха
Киев, Днепр, Львов