Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 6 декабря 2023 PRO

Николай

Шеф-повар, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 05.2022 по наст. время (1 год 11 месяцев)
live catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню основного и сезоного;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
-проведення майстер-класів і шоу-подач:

Су-шеф

с 04.2020 по 02.2022 (1 год 10 месяцев)
"Багато лосося", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Су-шеф

с 12.2019 по 03.2020 (3 месяца)
"Чічіко", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов’язки:

-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Су-шеф/шеф-кухар

с 09.2017 по 12.2019 (2 года 3 месяца)
Wish rest, Київ (Спортивно-розважальний комплекс)

Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню основного и сезоного;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
-проведення майстер-класів і шоу-подач:

Шеф-кухар

с 11.2015 по 09.2017 (1 год 10 месяцев)
"Кофе бар+", Київ (бориспільський аеропорт) (Паб-ресторан)

Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-управління персоналом кухні;
-пошук і робота з постачальниками;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню і технологічних карт;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Су-шеф

с 09.2014 по 10.2015 (1 год 1 месяц)
„Пивная №1” «This is Пивбар», Київ (Пивний ресторан)

Функціональні обов’язки:

-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Образование

Киевский кооперативный институт бизнеса и права

Технолог питания, Киев
Неоконченное высшее, с 2010 по 2013 (2 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Асоціація Шеф-кухарів України (Кулінарна академія)

14.10.19 по 26.10.19

Знания и навыки

MS Word MS Excel Користувач ПК

Дополнительная информация

Ціль: Отримати роботу в готельно-рестораному бізнесі. Розвиватися в професійній сфері і досягати нових вершин.
Досвід роботи: Понад 12 років.

Професійні навики: Відкриття закладів з «0», знання різноманітних кухонь світу, опрацювання меню, складання технологічних карт, робота з постачальниками, контроль за технологією приготування і відпуску продукції, контроль та навчання кухарів, участь в організації банкетів і фуршетів, інвентаризації, знання ПК(Word, Еxcel), проведення майстер класів.

Особисті якості: лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, вміння аналізувати, вміння працювати в команді, творчий підхід, пунктуальність, відповідальність, акуратність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: