Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 7 февраля 2022

Євгенія

Майстер виробництва, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер виробництва, бригадир швацького виробництва

с 05.2002 по 06.2018 (16 лет 1 месяц)
ПАТ "ВГП", Тзов АНЕКС ПЛЮС, Луцьк (Виробництво санітарно- гігієнічної продукції, пошиття дитячих колясок.)

Працювала комплектувальником деталей та виробів з паперу ( 31.05.2002 по 02.09.2010) Під час роботи коплектувальником виконувала обов’язки майстра та контролера.
03.09.2010 переведено на посаду майстра виробництва цеху з виробництва санітарно - гігієнічної продукції . На цій посаді працювала по 31.11.2016. В обов’язки майстра входило : забезпечити ритмічну роботу зміни,виконання змінних і місячних виробничих завдань. Виявляє причини простою обладнання, виготовлення неякісної продукції,бере участь в розробці і виконанні заходів по усуненню виявлених недоліків. Контролює дотримання працівниками на робочих місцях вимог до якості продукції. Дотримується затверджених графіків планування і забезпечує подачу в цех сировини,матеріалів у відсутність комірника. Забезпечує організацію термінових ремонтів обладнання в будь який час доби згідно графіка роботи працівників цеху.
Своєчасно оформляє щоденні звіти стосовно виготовленої і зданої на склад продукції.
Правильно та своєчасно оформляє первинні документи з обліку робочого часу,простоїв,листків непрацездатних та нарахування зарплати.
Здійснює оперативний контроль за наявністю інструменту та запасних частин, правильною технічною експлуатацією обладнання.
Контролює дотримання працівниками технологічної,виробничої,трудової дисципліни, виконання працівниками порядку передачі і приймання змін,ведення відповідних журналів.
Забезпечує кожне робоче місце засобами необхідними для створення безпечних умов праці;здійснює контроль за наявністю та правильним використанням працівниками засобів індивідуального захисту.
Проводить з підпорядкованим персоналом інструктажі по техніці безпеки і пожежній безпеці.
Сприяє росту професійно-технічного рівня підлеглих.
Проводить роботу по профілактиці травматизму,захворюваності,протипожежного захисту пр иміщень,організовує надання долікарської допомоги потерпілим у випадку виникнення виникнення травм.
01.02.2017 прийнята на роботу старшим комлектувальником матеріалів,крою та виробів.
01.08.2017 переведена на посаду бригадир швацького виробництва.В обов’язки входило: вчасно отримати і розібрати крій, матеріли та фурнітуру, забечтити роботою швачок. Вчасно відшивати партії згідно плану та графіку відгрузок. Своєчасно оформляти первинні документи, забезпечувати ремонт обладнання у разі потреби.Здійснює контроль за наявністю та правильним використанням працівниками засобів індивідуального захисту.

Образование

ПТУ 12

Кравець верхнього одягу 5 розряду, Луцьк
Среднее специальное, с 1993 по 1995 (1 год 9 месяцев)

Дополнительная информация

1С. 7

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: