Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 20 апреля 2024 PRO

Ірина

Керівник, асистент, проєктний менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Радник Голови АРМА

с 02.2022 по 06.2022 (4 месяца)
АРМА, ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО З РОЗШУКУ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ АКТИВІВ, Київ (Державні організації)

Сфера діяльності компанії: розшук активів
Функціональні обов'язки: Сприяння Голові у здійсненні його повноважень, розроблення та внесення пропозицій щодо здійснення ним повноважень у відповідній сфері.

Директор фінансової компанії

с 10.2019 по 08.2020 (10 месяцев)
ТОВ "ФК"КИЇВ ІНВЕСТ КАПІТАЛ", Київ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: Контроль над виконанням Ліцензійних умов діяльності. Розробка та впровадження внутрішніх документів Торговця, Зберігача, документації з фінансового моніторингу. Формування та подання звітності. Взаємодія із НДУ, депозитарними установами. Взаємодія з КУА та іншими компаніями Холдингу.
Досягнення: Створення проф. учасника з «нуля», отримання ліцензій- організація роботи офісу торговця

Керівник

с 07.2013 по 02.2018 (4 года 7 месяцев)
ТОВ "ІНВЕСТ-М", Київ, Київ (Нерухомість)

Сфера діяльності компанії: управління об'єктами нерухомості/інвестиції/виробництво
Функціональні обов'язки:управління бізнесом, що складається з юридичних осіб-резидентів/нерезидентів- постановка та контроль виконання завдань усім департаментам компаній,- управління великим блоком активів нерезидентів та резидентів з метою підвищення ефективного бізнесу загалом, оптимізації робочих процесів;- структурування активів з метою покращення оподаткування;- управління та контроль господарської діяльності підприємств;- Контроль за рухом всіх грошових потоків підприємств,- контроль виплати заробітної плати працівникам, виплата прибутку власнику,- особисте підписання платежів по всіх компаніях,- розподіл функціональних обов'язків підлеглих,- податкове планування/оптимізація оподаткування,- контроль за судовими процесами компаній, розподіл та контроль роботи юристів та адвокатів,- повний супровід угод із продажу активів власника – підписання меморандумів, договорів тощо.- контроль/супровід процесу отримання дозволу АМКУ щодо концентрації,- Контроль за підготовкою корпоративних документів компаній,-Контроль за депозитарної діяльності проф. учасника фондового ринку – від внутрішнього управління до взаємодії з регуляторами та клієнтами
Досягнення: - успішні угоди з продажу активів понад 5 млн. дол.
- оптимізація корпоративної структури та активів- отримання нових ліцензій/дозволів з метою розширення бізнесу- успішне проходження перевірок державних органів – податкової, МНС, АМКУ, НКЦПФР тощо.

Директор фінансової компанії (торговець ЦП з ліцензією зберігача)

с 04.2011 по 07.2013 (2 года 3 месяца)
ТОВ «ПЕРШИЙ ДЕПОЗИТАРНИЙ АЛЬЯНС», Київ (Фінанси, банки, страхування)

функціональні обов'язки:Операції купівлі-продажу (брокерські, дилерські) акцій, векселів, облігацій тощо. Підготовка та подання квартальної та річної звітності, а також нерегулярної інформації до НКЦПФР. Підготовка документів для отримання ліцензій на проф. Укладання договорів з нерезидентами щодо купівлі/продажу акцій. Веде фінансовий моніторинг. Побудова системи обліку документів у компанії. Керівництво колективом продавця цінних паперів.Повністю ведення Депозитраного відділу компанії - відкриття рахунків юридичним та фізичним особам резидентам/нерезидентам, виставлення рахунків, подання нерегулярної/регулярної звітності, щоденної звітності тощо, проведення всіх операцій пов'язаних з рухом грошових коштів та цінних паперів клієнтів та самої компанії, операції на бірж.Розробка та впровадження внутрішніх документів Торговця, Зберігача, документації з фінансового моніторингу. Контроль роботи колективу, підбір персоналу, консультування власників з ЦП та фінансів.
Досягнення: - залучення понад 75 великих клієнтів- Збільшення на 56% прибутку компанії- змінила бізнес-процеси з подальшим збільшенням ефективності

Заступник генерального директора

с 12.2008 по 04.2011 (2 года 4 месяца)
ТОВ "Лайн Секʼюритиз", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Сфера діяльності компанії: цінні папери/інвестиції
Функціональні обов'язки:Керівництво господарської та фінансової діяльності торговця ЦП, контроль ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку в повному обсязі. Контроль роботи колективу. Проходження перевірок НКЦПФР та податкової. Повний контроль за ТОВ та управління грошовими потоками. Розробка та впровадження внутрішніх документів ЦП, Зберігача, документації з фінансового моніторингу. Робота всіх дільницях бухгалтерського обліку. Брокерські та дилерські операції з цінними паперами. Робота на всіх дільницях бухгалтерського обліку, у системі Клієнт-банк; складання та здавання звітності до податкової інспекції, фондів, статистики. Робота в 1С (впровадження додаткових звітів та документів для покращення роботи в 1С); управління ліквідністю підприємства. Повністю облік нерезидентів. Підготовка та проходження аудиту нерезидентами в Україні та за її межами. Проведення розрахунків нерезидентами поза межами України (робота в інтернет-банкінгу, оформлення платіжних документів, відкриття рахунків в іноземних банках). Отримання ліцензії зберігача та організація відділу депозитарних послуг із нуля.
Досягнення:- ідеальна побудова роботи компанії та колективу – як результат мега вдалий продаж компанії

Заступник фінансового директора

с 05.2004 по 12.2008 (4 года 7 месяцев)
ТОВ "Мілленніум Капітал", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Сфера діяльності компанії: цінні папери/інвестиції
Функціональні обов'язки:Оформлення документів на отримання кредитів та контроль отримання кредитів, сплати відсотків тощо (опрацювання питання запозичення (кредит «під ключ»). Контроль та облік доходів та витрат компанії (Управлінський облік усіх операцій компанії). Фінансовий контроль за бухгалтерським відділом, дозвіл на здійснення платежів.Підготовка та проходження аудиту нерезидентами в Україні та за її межами.Ведення фінансового моніторингу.Повністю заміна фінансового директора у разі хвороби та відпусток.Звірка всіх даних з бек-офісом та бухгалтерією компанії.Звітність власникам компанії щомісячна.Разом з фінансовим директором впровадження нового продукту в компанію з обліку ЦП та грошей (від появи угоди на біржі до закриття договору) Проходження перевірок НКЦПФР, податкових Розрахунок клієнтського портфеля Проведення розрахунків нерезидентами за межами України (робота в інтернет-банкінгу оформлення платіжних документів відкриття рахунків в іноземних банках, підписання всіх документів тощо).

Образование

Київський Національний Університет імені Тараса Шевченка

Право, Приватне право, Київ
Высшее, с 2020 по 2022 (2 года)

Магістр

Київський Національний Економічний Університет імені Вадима Гетьмана

Міжнародна економіка та менеджмент Магістр з Міжнародної економіки, Київ
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

бакалаврат и магістратура з червоним дипломом

Дополнительное образование и сертификаты

Украинский институт развития фондового рынка, Специалист по торговле ЦБ

Город: Киев Период: 2 недели Дата: 03.03.2008, 20.04.2011, 2014

Украинский институт развития фондового рынка,Специалист по депозитарной деятельности

Город: Киев Период: 2 недели Дата: 20.07.2009, 13.04.2012, 2015, 2018 (Сертификат по депозитарной деятельности до 29.12.2020)

Украинский институт развития фондового рынка, Специалист КУА

Город: Киев Период: 1 неделя Дата: 03.03.2008

Украинский институт развития фондового рынка, Специалист по финансовому мониторингу

Город: Киев Период: 3 дня ежегодно Дата: 2007-2017

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Бухгалтерські послуги для фізичних осіб-підприємців 3 групи
ведення звітності, підготовка та подання до контролюючих органів звітності, обчислення, нарахування та аналіз податків; надання платіжок для сплати податків та зборів та контроль сплати в електронному кабінеті; аналіз оформлення первинної документації згідно чинного законодавста тощо

Особисті якості
Відповідальність та старанність, чесність/порядність, стресостійкість. Відмінні організаторські здібності та лідерські якості, дипломатичність та гнучкість у відносинах з людьми.
Захоплення та інтереси
Читання, велосипед, садівництво та ландшафтний дизайн

Водійське посвідчення
Посвідчення водія категорії “В”

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: