Резюме от 16 октября 2018

Мележик Андрей Петрович

Су-шеф

Полная занятость, неполная занятость.

Возраст:
28 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Повар Унiверсал / Сушист /Ст кухар

с 03.2016 по 07.2017 (1 год 4 месяца)
Ресторан "Оливер Твист", Бровары (Кухня: Європа; Азія.)

Шеф Повар / Помічник Бренд Шефа

с 07.2015 по наст. время (3 года 5 месяцев)
Ресторан-Паб "Пилснер", "Таранка", "Ципа Киев", Киев (Кухня: Європа, Авторська, Українська, Закарпатська.)

Запуск мною і Командою в якій я мав честь приймати участь, було запущено та відкалібровано роботу декількох закладів по місту Київ. Також активна участь у виборі обладння та планування організації роботи кухні.
Управління секцією "кухня" та її організацією. (Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Підбір та навчання персоналу. Складання заявок на необхідні продовольчі товари та контроль їх поставок, проведення інвентаризації та списання та розбирання переобліку, навчання персоналу, контроль видачі готових страв).

Повар горячего процесса

с 03.2014 по 04.2015 (1 год 1 месяц)
Ресторан "Матис", Киев (Кухня: Европа, Авторская)

Приготування страв, контроль якості заготовок, контроль закупки.

Повар Универсал / Сушист / Старший Повар

с 08.2012 по 06.2016 (3 года 10 месяцев)
Спорт Кафе "Шайба", Бровары (Кухня: Європа; Азія; Італія.)

Повар європейської кухні, италійська кухня (пицца), японська кухня,
Гарячий процес, м'ясний,
Приготування страв, контроль якості заготовок, контроль закупки.

"Пит Стоп Бар"
Кухар-універсал

Приготування страв, контроль якості заготовок, контроль закупки.

Су-Шеф (Виконуючий обов'язки Шеф-Повара)

с 06.2012 по 03.2014 (1 год 9 месяцев)
Ресторан "Роял Клаб", Бровары (Кухня: Європа; Азія.)

_Контролю трудової дисципліни персоналу кухні.
_Складання і затвердження графіка роботи секцій кухні.
_Контроль чистоти виробничих приміщень.
_Забезпечення своєчасного, безперебійного постачання харчових продуктів та напівфабрикатів належної якості.
_Контроль за раціональним використанням і дотриман-ням норм безпеки сировини.
_ Здійснення контролю виробничої дисципліни, забезпе-чувати мотивацію персоналу.
_Розробка технологічних калькуляційних карт, розробка бланків закупок, заключення договорів з постачальниками, підбір персоналу.
_Підбір та навчання персоналу. Складання заявок на необхідні продовольчі товари, проведення інвентаризації та списання, навчання персоналу, контроль видачі готових страв).

Повар Универсал

с 10.2009 по 07.2010 (9 месяцев)
Ресторан Терминал, Бровары (Кухня: Європа)

Повар:
Гарячий процес, м'ясний, рибний процес
Приготування страв, контроль якості заготовок, контроль закупки, проведення банкетів, фуршетів.


Образование

НУХТ

Инженер-Технолог Пищевой Промышленности, Киев
Высшее, с 09.2012 по 06.2017 (4 года 9 месяцев)

БПЛ

Повар ; Кондитер, Бровары
Среднее специальное, с 09.2009 по 12.2010 (1 год 3 месяца)


Дополнительное образование

"Технології Успіху" Тренінг: особистого росту і мотивації! (Київ) (3 місяця ; 2015)


Профессиональные и другие навыки

Навыки работы с компьютером
Profit Solutions;
Microsoft: Word; Excel;


Дополнительная информация

Професійні навички:
Управління персоналом, навчання персоналу, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, калькуляційні карти, зняття залишків. Також ознайомлений з такими кухнями : Європейська, Італійська, Японська, Середземноморська, Українська, Закарпатська. Закупівля продуктів, проведення банкетів від 30 до 1000 чол., проведення фуршетів від 150 до 1600 чол., вміння працювати в команді..! Досвід у проведенні майстер-класів, приготування страв в залі в присутності гостей.

Брав активну участь у відкритті кафе, барів, розважальних комплексів (як в Києві так і в інших містах України).!


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: