Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Сергій

Головний інженер, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Смела, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний енергетик

с 01.2022 по наст. время (2 года 3 месяца)
ТОВ "Українська елеваторна компанія" Сердюківський елеватор, Смела (Сільське господарство, агробізнес)

1.Оперативне управління енергетичною та теплотехнічною службами.

2.Організація та контроль технічно правильної експлуатації, своєчасний ремонт енергетичного, технологічного та теплотехнічного устаткування, енергосистем підприємства.

3.Контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів, додержання режимів енергозбереження, розробка планів розвитку енергетичного і теплотехнічного господарства.

4.Ведення обліку і аналізу витрат енергоносіїв, аварій та їх причин.

5.Укладання договорів зі сторонніми організаціями та безперервне забезпечення підприємства енергоносіями (електроенергія, природним газом, водою, парою, та іншими видами енергії, контролює їх виконання.
Розробка та виконання технічних рішень з розвитку енергетики та інфраструктури підприємства.

Головний інженер

с 09.2019 по 12.2021 (2 года 3 месяца)
ТОВ ЧТЗ, Смела (Лісопильне виробництво)

Забезпечення та контроль за технічним станом будівель, споруд а також обладнання підприємства. Введення нових раціональних рішень щодо технічного розвитку підприємства. Організація роботи та управління технічними службами підприємства. Розробка проектів та контроль за їх виконанням під час проведення реконструкцій та ремонту обладнання та будівель і споруд. Контроль за виконанням норм ОП та ПБ. Розробка та впровадження системи бережливого виробництва. Безпосередній контроль за виконанням заходів з ЦЗ. Співробітництво з контролюючими державними службами. Координація робіт з експлуатації енергетичних систем та інженерних мереж підприємства (водопостачання, теплопостачання, електропостачання). Контроль по виконанню нормативів екологічного законодавства.

Начальник цеху

с 09.2018 по 06.2019 (9 месяцев)
ООО "Маестро-Плюс", Сміла (Лісопильне виробництво)

Вхідний облік поставок лісу, планування виробництва, підбір персоналу в цех, контроль та створення заявок на розхідні матеріали, організація ремонту обладнання та контроль за технічним станом будівель та устаткування, облік відвантажень відходів пиломатеріалів, контроль за відванатженням готової продукції, контроль за якістю виготовлення пиломатеріалів згідно специфікацій. Є навики а також досвід в проектуванні систем опалення та пневмотранспорту (аспірації). В наявності посвідчення з ОП та 4 група допуску ел.безпеки.

Головний інженер

с 06.2017 по 08.2018 (1 год 2 месяца)
ТОВ "Меблі ЛІВС", Сміла (Деревообробне виробництво, виробництво меблів)

Забезпечення та контроль за технічним станом будівель, споруд а також обладнання підприємства. Введення нових раціональних рішень щодо технічного розвитку підприємства. Організація роботи та управління технічними службами підприємства. Розробка проектів та контроль за їх виконанням під час проведення реконструкцій та ремонту обладнання та будівель і споруд. Контроль за виконанням норм ОП та ПБ. Безпосередній контроль за виконанням заходів з ЦЗ. Співробітництво з контролюючими державними службами.

Майстер виробництва

с 01.2013 по 11.2014 (1 год 10 месяцев)
ПАТ НВП "СЕМЗ", Сміла (Виробництво тягових єлектродвигунів)

Управління зварювальною дільницею. Контроль за додержанням Правил охорони праці. Організація роботи на дільниці по виконанню плану виробництва. Веденння господарчо-розпорядчої цехової документації, а також конструкторської і технологічної документації.

Інженер-технолог

с 10.2012 по 01.2013 (3 месяца)
ПАТ НВП "СЕМЗ", Сміла (Виробництво тягових єлектродвигунів)

Ведення цехової конструкторської і технологічної документації. Контроль технологічної дисципліни в цеху. Розробка технологічних процесів. Контроль наявності і заказ різального і мірного інструменту. Разробка і впровадження технологічних приспособ і оснастки для підвищення якості виготовлення продукції . Контроль якості за допомогою засобів неруйнівного контролю.

Образование

НАУ Харківський національний аерокосічний університет ім М.Є. Жуковського "ХАІ"

Інженер компютерних систем, Харків
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

ПАТ НВП "СЕМЗ"

2012, 6 місяців

Знания и навыки

AutoCAD MS Excel Mathcad КОМПАС КОМПАС-3D Проектування та розробка інженерних ситем (теплопостач, вентил., Проектування металевих конструкцій, залізобетонних конструкцій MS Word

Дополнительная информация

Проектування штампів для листової штамповки. Проектування систем теплопостачання, вентиляції, пневмотранстпорту (аспірації).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: