• PRO

Богдан

Керівник харчового виробництва, головний технолог, R&D-розробник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора з маркетингу та розвитку продукту

с 03.2024 по 08.2024 (5 месяцев)
UNIBLEND LLC, група компаній ALVIVA group, Київ (Харчова промисловість)

* Розробка проекту: альтернативна сировина, формування асортименту замінників хлібопекарських сумішей, поліпшувачів і модульних рішень.
* Взаємодія з виробничим та технологічним відділами компаній клієнта для вивчення та аналізу інформації про всі показники роботи на кожному етапі відтворення замінників продуктів .
* Детальний аналіз інформації про обсяги продажу на момент розробки та реалізації проекту.
* Вивчення та аналіз данних по продукції, яка на данний час використовується на виробництві потенційних клієнтів. * Технологічна підтримка проектів та формування загальної концепції напрямку розвитку каналів продажів та затвердження бюджету.
* Разом з відділом розробок R&D участь у проведенні дегустацій та аналіз інформації для подальшого доопрацювання продукту згідно запиту клієнта.
* Впровадження інструментів: Digital marketing для підвищення впізнаванності бренду та побудова системи маркетингових заходів по проекту альтернативної сировини і відповідно
зростання маржинальності проектів на 12% за рахунок оптимізації і структури витрат на маркетинг.
* SWOT- аналіз компанії та продуктів.
* Розробка презентацій, специфікацій та прайсів на готову продукцію.
* Аналітика результатів роботи відділу маркетингу та розвитку і вивчення впливу на кількісно–якісний показник реалізації інноваційних продуктів та загальний показник рентабельності компанії .

Головний Технолог , Керівник відділу R&D розробок

с 02.2019 по 03.2024 (5 лет 1 месяц)
TD ELDORADO LLC, Киев (Харчова промисловість)

* Борошномельний комбінат потужністю переробки 120 тон/добу. Повний цикл виробництва, власна логістика, склади і продажі. * Виведення підприємства на максимальні потужності та підвищення маржинальності на 20% шляхом впровадження інноваційних підходів до виробництва і як результат: вхід до ТОП 10 виробників України 2023 року по кількості і асортименту виробленої продукції. * Управління виробничими процесами, планування бюджету по розробкам R&D, технічним забезпеченням, економічною складовою, логістикою, продажами, закупівлями компонентів.
* Розробка методології по забезпеченню стабільної якості готової продукції компанії: робота з контролюючими органами по аудиту сертифіката харчової безпеки FSSC 22000.
* Реалізація проекту корегування моно компонентами розроблених інноваційних видів борошна цільового призначення з подальшою технологічною підтримкою на індустріальних лініях по всій країні
* Створення нового асортименту борошна цільового призначення . По факту запущено 8 нових видів продукту і 5 прототипів з аналоговими показниками.
* Запуск системи NPD (New Product Development) по створенню і впровадженню нових продуктів.
* Проведення бізнес-аналізу по витратам на розробку, виробництво і збут, а також прибутковості, створених продуктів і їх прототипів, послідуюче тестування та вдосконалення.
* Запуск продуктів безпосередньо на індустріальних виробництвах потенційних клієнтів.
* Відстеження результатів продажів, збирання відгуків споживачів і внесення змін у продукт для поліпшення його якісних характеристик
* Аналітика проведених лабораторних випробувань на приладах (прилади Alveolab, Mixolab, Farinograph, Infraneo, SRC)
* Планування та контроль виробничих процесів: координація взаємодії між відділом якості, виробничим та технологічним відділом підприємства.
* Формування презентацій, відео презентації, написання статей в профільних журналах.
* Надання технологічної підтримки по розробленим продуктам: безпосередньо на обладнанні та рецептурах потенційних клієнтів.
* Розробка проекту по участі та підготовці технічної документації, формування бюджету та подання супровідних документів за грандовою програмою USAID АГРО по фортифікації борошна.

Керівник Інноваційного Центру

с 04.2017 по 11.2019 (2 года 7 месяцев)
PURATOS UKRAINE, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

* Розробка та реалізація проекту відкриття Інноваційного центру Puratos Ukraine (підбір обладнання, відрацювання асортименту, підготовка та проведення презентацій).
* Амбасадор проектів по напрямку інноваційних розробок поліпшувачів для борошна категорії компанії: індустріальні клієнти по всій країні.
* Розробка та тестування понад 20-ти інноваційних продуктів компанії з послідуючою реалізацією на індустріальних лініях замовників.
* Аналітика по відпрацюванням з послідуючим удосконаленням існуючих рецептур.
* Проведення пробних випробувань інноваційних продуктів компанії Puratos на устаткуванні Інноваційного Центру.
* Організація розрахунків та узгодження рецептур, норм витрати на одиницю продукції.
* Налагодження технологічних режимів індустріальних ліній хлібозаводів. * Ведення проектів з модульного поліпшення борошна на зернопереробних підприємствах, корегування ферментними комплексами та вітамінізація борошна.
* Проведення семінарів з інноваційних продуктів компанії Puratos (Київ, Дніпро, Полтава).
* Проведення тренінгів для фокусної команди дистриб'ютора з продуктів компанії.
* Оформлення та презентація комерційних пропозицій.
* Аналітика по відпрацюванням з послідуючим удосконаленням існуючих рецептур.
* Оптимізація витрат на маркетинг та навчання на 25%, збільшивши операційний прибуток компанії на 10 %.

Регіональний менеджер (проект)

с 09.2016 по 02.2017 (5 месяцев)
ТОВ КОРИЦА, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

* Оптимізація відділу продажів, закупівель, доставки, маркетингу та покращення взаємодії між ними і як результат: збільшення маржинальності продажів на 10% завдяки оптимізації витрат. * Планування бюджету на закупівлю натурального шоколаду та мастики за кордоном.
* Підготовка комерційних пропозицій та доопрацювання основного каталогу інгредієнтів.
* Розробка бонусних і мотиваційних програм KPI для торгової команди.
* Розробка маркетингових стратегій, проектів.
* Проведення досліджень ринку та конкурентів.
* Здійснення оперативного планування продажів.
* Аналіз конкурентного середовища по каналах продажів : хорека, пекарні, кав'ярні, кондитерські та мережі рітейл.
* Формування та впровадження освітніх та тренінгових програм для всіх рівнів торгової команди.
* Підготовка комерційних пропозицій та доопрацювання основного каталогу інгредієнтів, елементів декору та упаковки .
* Формування цінової політики компанії.
* Організація маркетингових заходів: Підготовка асортименту компанії до участі в Міжнародній виставці ресторанного та готельного бізнесу FoReCH.

Головний Технолог виробництва

с 06.2016 по 09.2016 (3 месяца)
Smacojane , Cookietone, кондитерська, Киев (Харчова промисловість)

* Оптимізація діючого кондитерського виробництва відповідно до рекламацій мережі Good Wine, Еколавка та проходження аудиту за стандартами харчової безпеки.
* Внесення змін до технологічного процесу випікання печива, заморожування напівфабрикатів, фасування та зберігання готової продукції.
* Введення нових позицій асортименту печива та вхідної сировини.
* Тестові відпрацювання всіх видів продукції компанії та послідуючий розрахунок калькуляцій собівартості з урахуванням механічних втрат.
* Розробка планограм шаблонів та брокеражних зразків готової продукції на ресурсі компанії.
* Аудит обладнання кондитерського виробництва та модернізація цеху .
* Розробка проекту нової упаковки із міцного харчового пластику для окремих видів асортименту.
* Вирішення проблем пересортом продукції, що поставляється кінцевому споживачеві (запровадження маркування продукції).
* Оптимізація роботи термотонелю та вакууматора для пакування продукції.
* Складання мотиваційних програм та атестація персоналу.

Технолог відділу R&D розробок

с 06.2015 по 06.2016 (1 год)
АКРОС-М, представництво IREKS GmbH, Киев (Харчова промисловість)

* Розробка рецептур , прорахунок калькуляційних карт для хлібопекарських та кондитерських сумішей, покращувачів та солодових продуктів.
* Розробка асортиментної лінійки та тестування у bakery лабораторії готових хлібопекарських та кондитерських виробів на базі сухих сумішей, покращувачів власного виробництва.
* Визначення дозування по взаємозамінності окремо взятих складових (ферменти, підкислювачі, стабілізатори, закваски, покращувачі, солодові продукти, хлібопекарські суміші, начинки, наповнювачі та заварні креми, шоколадні глазурі, посипки, суміші для кондитерських виробів, ароматизатори.
* Технологічний супровід продажів інгредієнтів та обладнання для хлібопекарського та кондитерського виробництва.
* Проведення презентацій, майстер класів та відпрацювання інгредієтів на хлібозаводах, пекарнях, ресторанах та кондитерських цехах країни .
* Надання консультацій технологам, завідувачам виробництв щодо особливостей ведення технологічного процесу з використанням пропонованих продуктів.

Завідувач відділу випічки

с 07.2014 по 07.2015 (1 год)
ТОВ "Експансія" гіпермаркет Fozzy Group, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

* Запуск проекту нового виробництва в мережі пекарень Fozzy Group .
* Підбір, стажування та навчання персоналу по етапам виробничого процесу
* Складання технологічних карток з урахуванням калькуляції продукції, розробка та впровадження нових видів асортименту з використанням покращувачів, заквасок, солодових та хлібопекарських сумішей.
* Введення нових виробів, підбір інгредієнтів та опрацювання вже діючих рецептур.
* Проведення інвентаризації виробництва, планових переобліків, контроль залишків сировини на складі та строків його реалізації.
* Планування технологічного процесу при роботі з опарами, заквасками .
* Складання щоденних виробничих завдань на підставі продажів за попередні періоди.
* Складання мотиваційних програм персоналу, ведення табеля та графіків роботи виробничого цеху.
* Замовлення сировини та хлібопекарських сумішей для виробництва.
* Контроль за дотриманням умов та термінів зберігання сировини у холодильних та морозильних камерах, на складах та у виробничих приміщеннях;
* Встановлення причин бракування продукції , псування сировини, розробка заходів щодо їх усунення;
* Контролює якість, терміни реалізації, надходження продукції на вітрині власне виробництво та привізні постачальники.
* Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог працівниками провадження; (Ведення журналів здоров'я, дезінфекції інвентарю, броккеражного журналу).
* Ведення фінансового моніторингу продажів асортименту, що виробляється, і проведення маркетингових заходів щодо реалізованих нових видів продукції.
* Підготовка асортименту за розташуванням магазину та сезонних видів продукції .
* Розробка розташування планограм товарних категорій, викладки, підбір асортименту

Заступник керівника з розвитку виробництва

с 01.2014 по 07.2014 (6 месяцев)
ТОВ "Київські пиріжки", Киев (Харчова промисловість)

* Контроль показників невідповідності базовим параметрам в технологічному процесі від моменту надходження сировини, приготування тіста, формування, вистоювання та випікання готової продукції.
* Оптимізація виробничих процесів по етапам виробництва і видам продукції із дріжджового, листкового, бісквітного та пісочного тіста.
* Планування та координація виробничого процесу на виробництві.
* Контроль та дотримання стандартів якості, підвищення прибутковості та ефективності виробництва.
* Взаємозаміна вхідної сировини, напівфабрикаті та внесення в програму 1С 8.2 Виробництво .
* Організація та проведення переобліків за складом сировини та цеху готової продукції на виробництві.
* Запровадження розробки кодифікатора продукції.
* Проведення передсертифікаційного аудиту виробництва.
* Розробка та підготовка річного виробничого плану, контроль за виконанням.
* Планування завантаження виробництва.
* Складання та укладання договорів із постачальниками.
* Оптимізація роботи цеху фасування продукції. Введення в дію принтера чекодруку та розробка фірмової етикетки. Запуск автоматичного пакування на флоу-паку зокрема: гамбургерів, сендвічів, кексів, круасанів.
* Розробка фірмового логотипу на поліетиленових пакетах і поліпропіленовій плівці.

Адміністратор

с 12.2009 по 01.2014 (4 года 1 месяц)
Компанія DEPS Україна, Киев (IT)

Вирішення адміністративних питань (підготовка документів, отримання дозволів)
Забезпечення документообігу.
Ведення вхідної/вихідної документації компанії, надсилання кореспонденції
Консультації щодо послуг компанії .
Підготовка презентацій по продуктам компанії .

Операційний директор з виробництва

с 06.1999 по 05.2009 (9 лет 11 месяцев)
ВАТ "БАХМАЧ ХПП", Бахмач (Харчова промисловість)

* Борошномельний комбінат потужністю 45 тон/добу . Повний цикл переробки , власна логістика, склади і продажі .
* Управління всім циклом виробничого підприємства, фінансами, технічним забезпеченням, економічною складовою, логістикою, продажами, закупівлями.
* Оптимізація та модернізація виробництва, виведення підприємства на максимальні потужності.
* Планування та контроль виробничих процесів борошна різних сортів і забезпечення виконання фінансових показників .
* Стратегічне планування і виконання поставлених результатів перед власниками компанії .
* Бюджетування , управління технологічними та виробничими процесами , контроль витрат.
* Надання керівництву регулярної та періодичної звітності про результати вироблення та продажів борошна.
* Переобладнання та реконструкція виробничих потужностей борошномельного комбінату, збільшення асортименту продукції , виконання щомісячних планів, сервісних робіт за всіма підрозділами .
* Впровадження нових процесів по деталізації розрахунків щодо виходу продукції , згідно форми звітності відділу якості компанії.
* Планування запасів сировини на виробництві по категоріям : кількості та якості зерна з подальшим формування помельних партій, згідно прогнозованого замовлення від клієнтів.
* Підбір персоналу, навчання працівників та підвищення кваліфікації по категоріям , загальний штат працівників по двом виробництвам : 35 чоловік.
* Операційні покращення діючого борошномельного виробництва :
* Управління замовленнями, графіками доставки, оптимізація відділу логістики.
* Розробка проекту з модернізації існуючого обладнання та введення в експлуатацію нової виробничої полуавтоматизованої лінії .
* Розробка та планування міжсервісних інтервалів виробничого обладнання та перенастроювання по кількості та якості виходів борошна за сортами .
* Впровадження детальної аналітики по контролю якості за періоди ( день, місяць і рік ) з подальшою аналітикою зворотнього зв’язку від клієнтів .
* Введення в експлуатацію ємностей по безтарному зберіганню борошна з послідуючим відвантаженням у автоборошновози .
* Модернізація процесу і обладнання по відвантаженню борошна у вагонах та подальшому транспортуванню залізничним транспортом .
* Встановлення та введення в експлуатацію напівавтоматизованої лінії млина .
* Розробка проекту та реконструкція підготовчого відділення виробничого елеватора.
* Проходження стажування на борошномельному підприємстві з комплектним обладнанням компанії Buhler.

Образование

Одеська Державна Академія Харчових Технологій

Технологія зберігання та переробки зерна. Борошномельне, круп'яне та комбікормове виробництво, Одесса
Высшее, с 1994 по 1999 (5 лет)

Чернігівський Кооперативний Технікум

Хлібопекарське, макаронне, кондитерське виробництво, Чернигов
Среднее специальное, с 1991 по 1994 (3 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Мережеві курси з управління та бізнес-планування

2015г.

Курси фінансової аналітики та менеджменту

2016

Курси з управління B2B продажами, управління відділом продажів, управління торговою командою (Тетяна Пан)

2018

Курси публічних виступів (Сергій Стужук)

2019

Знания и навыки

  • MS Excel
  • 1С УВП
  • Планування бюджету
  • Ведення звітності
  • Digital marketing
  • Уміння аналізувати
  • Управління командою
  • MS Power BI
  • Управління підприємством
  • FMCG-продаж
  • Продаж B2B
  • Впровадження системи KPI
  • P&L
  • Cash Flour
  • R&D
  • SAP CRM
  • Lean Manufacturing
  • MS Project
  • #ROAS

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Починаючи від освіти в галузі харчової та переробної промисловості , весь професійний досвід : більше 20 років , пов'язаний з інноваційними проектами та продуктами , запуском нових виробництв з безпосередньою участю у покращенні операційних , технологічних, маркетингових процесів в діючих компаніях та при відкритті нових проектів .
Зараз готовий до нових викликів та реалізації нових інноваційних проектів.
Чим я можу бути корисним для бізнесу:
По перше – це аналітика по операційній діяльності компанії , аналіз фінансових показників з послідуючим узгодженням та реалізацією заходів направлених на автоматизацію процесів і виконання поставлених завдань власниками компанії .
Допомога компаніям приймати обґрунтовані рішення, пов’язані з операційною діяльністю по виробництву , з подальшою технологічною підтримкою та розвитком комерційних процесів і маркетингових заходів.
Мої цінності:
Покращення основних цільових KPI : якість, продуктивність, енергоефективність, терміни, собівартість .
Інноваційність: постійно вдосконалюю свої навички та активно цікавлюся новими технологіями для підвищення ефективності роботи.
Цілеспрямованість у досягненні поставлених завдань. Здатність діяти на користь команди. Готовий до професійного зростання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: