Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 21 апреля 2019 PRO

Алла

Управлінець, начальник відділу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер Collection

с 10.2013 по наст. время (10 лет 6 месяцев)
АТ УКРСИББАНК, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

02.10.2013-31.01.2017 – АТ УКРСИББАНК, фахівець відділу дистанційного врегулювання заборгованості (Soft Collection): консультація клієнтів по умовах договору та встановлення домовленостей про оплату боргу. Додатково займалась навчанням нових співробітників.
01.02.2017- 05.01.2018 – АТ УКРСИББАНК, супервізор: прослуховування дзвінків, надання зворотніх зв’язків, рекомендацій для роботи з клієнтами та виконання планових показників.
З 05.01.2018 – АТ УКРСИББАНК, менеджер відділу дистанційного врегулювання заборгованості (Soft Collection): підбір, навчання, керування персоналом; організація і контроль виконання планових показників; управління персоналом (до 15 осіб); проведення моніторингів; робота з електронною поштою; ведення звітності.

Образование

Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Факультет економіки та менеджменту; спеціальність - економіка підприємства, Вінниця
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)

2008-2012 р. – Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. Напрямок «Економіка підприємства», диплом бакалавра.
2012-2013 р. - Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. Напрямок «Економіка підприємства», кваліфікація «магістра з економіки підприємства», диплом магістра.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

В ставленні до роботи відповідальна, дисциплінована, працелюбна, пунктуальна, активна та принципова. В колективі та спілкуванні з людьми – комунікабельна, неконфліктна, порядна. Маю достатній досвід у спілкуванні з людьми. Цілеспрямована, маю високу працездатність. В колективі маю авторитет серед колег та користуюсь їх повагою. Маю високий професійний рівень.
Розуміюся на роботі з офісною технікою. Постійно підвищую свій професійний рівень та вміння. Готова навчатись та вдосконалювати знання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: