Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 16 октября 2018

Сергей

Инженер-землеустроитель, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

У 2009 році поступив на навчання у Харківський національний аграрний університет ім. В.В.Докучаєва на факультет інженерів землевпорядкування спеціальності „Землеустрій та кадастр”.
У 2014 році закінчив навчання у ХНАУ ім. В.В. Докучаєва та отримав диплом спеціаліста за галуззю знань „Геодезія і землеустрій” напрямку підготовки „Геодезія, картографія і землеустрій”, спеціальності „Землеустрій та кадастр”
Після закінчення університету наприкінці 2014 року працював у Липоводолинській районній державній адміністрації на посаді «Спеціаліст» відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства. З 2015-2018р. працював у Липоводолинській селищній раді на посаді «спеціаліст-землевпорядник».
Знання мов: вільно володію українською та російською мовами, англійською володію на початковому рівні.
Інше:
Вік: 26 років
Сімейний стан: не одружений
Наявність дітей: не маю
Наявність водійських прав: маю права на категорії «В»і «С»
Наявність шкідливих звичок: шкідливих звичок не маю



Професійні навички та знання:
Досконало володію комп’ютерною та офісною технікою, маю досвід роботи в операційній системі Windows та програмах Microsoft Office Word, Excel, AutoCAD.
Володію знаннями щодо основних Законів та нормативних актів України, які стосуються роботи місцевих органів влади у сфері земельних відносин.

Вмію застосовувати норми чинного земельного законодавства та інших нормативно-правових актів, що регулюють земельні відносини, а також дотримуватися етики та культури ділового листування та спілкування. Приймав безпосередню участь в підготовці матеріалів для оформлення договорів на право користування землею, в тому числі на умовах оренди. Володію навичками оформлення земельних ділянок у власність чи користування з відповідним розробленням документації із землеустрою.
Особисті якості :
Комунікабельність, пунктуальність, креативний та цілеспрямований підхід до вирішення поставлених завдань . Швидко навчаюсь .

Судимості не маю і під слідством не перебуваю, не притягувався до кримінальної або адміністративної відповідальності за вчинення корупційних діянь раніше.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: