Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 мая 2019

Олена

Юрист, адвокат, керівник юридичного відділу

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
60 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник юридичного відділу

с 10.2014 по 11.2016 (2 года 1 месяц)
ПрАТ "Дніпропетровський трубний завод" (1500 - 2000 осіб.), Дніпро (Промисловість, виробництво)

- Здійснювала безпосереднє керівництво роботою юридичного відділу при повному забезпеченні правового супроводу фінансово - господарської діяльності товариства.
- Особисто вела господарські і адміністративні справи (у тому числі податкові) в судах всіх юрисдикцій.
- За необхідності здійснювала керівництво і нагляд за роботою юристів відділу в загальних судах, у тому числі - по цивільних. кримінальних справах, справах про адміністративні правопорушення.
- Організовувала представництво в органах державної виконавчої служби, органах міліції, прокуратури, органі державної податкової служби, інших контролюючих і перевіряючих органах.
- Приймала участь у перевірках ДПІ, Держпраці, МЧС тощо, а також (за необхідності) у слідчих діях, які здійснювались у межах КПК. Оспорювала проведення податкових перевірок і їх результатів у межах і порядку, встановленних чинним законодавством. У разі необхідності оспорювала незаконні дії органів міліції, прокуратури та суду згідно з чинним КПК України.
- Здійснювала підписання (візування) господарських договорів (у тому числі - в сфері ЗЕД), локальних нормативних актів товариства, наказів, посадових інструкцій, листів і звернень до органів державної влади і управління тощо.
- Проводила консультування працівників товариства з усіх питань фінансово - господарської діяльності товариства, у тому числі - з трудових відносин, нарахування і сплати податків, зборів, інших обов язкових платежів, підписання господарських договорів, листування з органами державної влади, органами місцевого самоуправління, регіональними профспілками тощо.
- Виконувала інші доручення керівництва у межах своїх посадових обов язків.

Директор

с 09.2006 по 02.2011 (4 года 5 месяцев)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Юридична контора "Приватний візит", м. Макіївка Донецької області (Юриспруденція)

- Організовувала роботу і здійснювала безпосереднє керівництво фінансово - господарською діяльностю юридичної фірми (далі за текстом - "фірма")
- Організовувала систему планування, делегування і контролю для співробітників фірми.
- Забезпечувала юридичну фірму персоналом, здійснювала заходи для пошуку і залучення клієнтів.
- Здійснювала комплексні заходи для реалізації видів господарської діяльності, задекларованих в статуті фірми.
- Безпосередньо здійснювала найом і звільнення працівників фірми, видавала і підписувала накази (розпорядження), посадові інструкції, колективний договір, інші локальні нормативні акти, пов язані з діяльністю фірми.
- Мала право першого підпису всіх банківських документів, фінансово - господарських документів, документів суворої звітності.
- Безпосередньо підписувала всі договори (угоди) з клієнтами фірми (юридичними і фізичними особами), здійснювала контроль за їх виконанням.
- Здійснювала інші організаційно - розпорядчі функції в межах своїх повноважень.

Юрист, в.о. Директора

с 03.2000 по 07.2006 (6 лет 4 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Юридична фірма "АГІС", м. Макіївка Донецької області (Юриспруденція)

Почала свою трудову діяльність на посаді Юриста саме в цій юридичній фірмі. В процесі роботи виконувала всі завдання, які відповідали цілям і напрямкам діяльності фірми, зокрема:
- державна реєстрація, перереєстрація, внесення змін до установчих документів, ліквідація юридичних осіб, державна реєстрація ФОП;
- створення і державна реєстрація громадських і благодійних організацій;
- судові спори по цивільним, господарським, адміністративним справам і справам про адміністративні правопорушення;
- договорна робота;
- консультування фізичних осіб з питань сімейного, трудового, земельного права, орендних відносин тощо;
- консультування юридичних осіб з питань їх створення, здійснення ними фінансово - господарської діяльності, ліквідації;
- листування з органами державної влади і органами місцевого самоврядування, профспілковими й іншими організаціями в інтересах клієнтів, для захисту їхніх прав і свобод.
В 2006 році я була призначена на посаду виконуючої обов язки Директора цієї фірми.

Образование

Донецький національний університет

Економіко - правовий факультет, спеціальность "Правознавство", Донецьк
Высшее, с 1997 по 2003 (5 лет 8 месяцев)

- У період навчання написала наукову роботу на тему: "Участь третіх осіб в цивільному судочинстві".
- Державні екзамени з дисципліни "Цивільне право" і "Теорія держави і права" здала на "відмінно".

Дополнительное образование и сертификаты

Донецька обласна кваліфікаційно - дисциплінарна комісія адвокатури

2006 рік, за рішенням КДКА № 75 від 12.04.2006р. отримала Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 2233

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Державні реєстри Знання з господарського права і процесу Знання з адміністративного права і процесу Знання з цивільного права і процесу

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Я - дуже порядна, принципова людина, в роботі - завжди орієнтована на кінцевий результат. Комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з оточуючими. Працьовита, захоплена справою, якою займаюся. Маю лідерські якості. Можу налагодити будь-яку роботу. Професійна, з багатим і різноманітним досвідом в сфері юриспруденції. Весь час займаюся самовдосконаленням, як в сфері юриспруденції, так і особистих якостей.
Враховуючи попередній стаж роботи на керівних посадах, а також - адвокатську практику, бажала б знайти роботу, яка б відповідала моєму рівню кваліфікації, знанням і досвіду.
Бажано працевлаштуватись в стабільну компанію, де я б змогла в повній мірі реалізувати свої знання і досвід, а також отримувати стабільну, достойну заробітну плату (винагороду) за свою працю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: