Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 20 февраля 2022

Юлія

Менеджер ресторану, 22 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер ресторану

с 03.2021 по 11.2021 (8 месяцев)
Томатіна, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

-розподіл співробітників по робочих процесах, складання графіків відповідно до навантаження;
-мотивація команди для виконання поставлених цілей;
-контроль за дотриманням співробітниками санітарних умов, правил особистої гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
-контроль якості та швидкості обслуговування гостей;
-навчання нових співробітників;
-контроль справності технічного стану обладнання та приміщення;
-контроль за дотриманням технологій приготування , перевірка температурних режимів зберігання;
-замовлення продуктів і витратних матеріалів;
-проведення інвентеризацій;
-проведення обліку та інкасації готівки;
- робота з накладними;
-ведення звітності;
-робота в liko.

Менеджер в оптовій торгівлі

с 05.2019 по 06.2020 (1 год 1 месяц)
ТзОВ «Арахісова паста МантЕка», Львов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Ведення клієнтської бази
- Пошук нових клієнтів
- Укладання договорів
- Формування рахунків згідно замовлення
- Консультація клієнтів щодо асортименту компанії
- Виписка ТТН
- Супровід замовлення з моменту оформлення до моменту відгрузки.

Адміністратор

с 09.2017 по 09.2018 (1 год)
Grill Pub, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
- Організація безперебійної роботи ресторана;
- Взаємодія з постачальниками, планування замовлення продуктів, контроль термінів, асортименту, кількості та якості доставки;
- Забезпечення дотримання персоналом корпоративних стандартів, розподіл обов`язків між співробітниками;
- Забезпечення умов якості обслуговування гостей ресторана;
- Вирішення спірних конфліктних ситуацій;
- Безпосередня участь у виробничому процесі;
- робота з РРО,КУРО(касова дисципліна) ;
- Ведення звітності.

Старша зміни ресторану

с 10.2015 по 02.2017 (1 год 4 месяца)
СРК Ігроленд, Львів (Сімейно розважальний комплекс)

- Організація та координування роботи персоналу ресторану.
- Організація продажів в ресторані.
- Замовлення товару.
- Забезпечення виконання стандартів компанії кожним членом команди.
- Формування ефективних сервісних команд.
- Вирішення складних ситуацій з гостями.
- Формування святкової та гостинної атмосфери у зоні своєї відповідальності.
- Управління касовою дисципліною.
- Ведення звітної документації.

Бармен-Офіціант

с 05.2015 по 09.2015 (4 месяца)
Ресторан «Червона Рута», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

НУ «ЛП»

Туризм, Львів
Высшее, с 2013 по 2017 (3 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Польский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: