Юлія
Менеджер ресторану, 22 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 28 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5109036
Опыт работы
Менеджер ресторану
с 03.2021 по 11.2021
(8 месяцев)
Томатіна, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
-розподіл співробітників по робочих процесах, складання графіків відповідно до навантаження;
-мотивація команди для виконання поставлених цілей;
-контроль за дотриманням співробітниками санітарних умов, правил особистої гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
-контроль якості та швидкості обслуговування гостей;
-навчання нових співробітників;
-контроль справності технічного стану обладнання та приміщення;
-контроль за дотриманням технологій приготування , перевірка температурних режимів зберігання;
-замовлення продуктів і витратних матеріалів;
-проведення інвентеризацій;
-проведення обліку та інкасації готівки;
- робота з накладними;
-ведення звітності;
-робота в liko.
Менеджер в оптовій торгівлі
с 05.2019 по 06.2020
(1 год 1 месяц)
ТзОВ «Арахісова паста МантЕка», Львов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
- Ведення клієнтської бази
- Пошук нових клієнтів
- Укладання договорів
- Формування рахунків згідно замовлення
- Консультація клієнтів щодо асортименту компанії
- Виписка ТТН
- Супровід замовлення з моменту оформлення до моменту відгрузки.
Адміністратор
с 09.2017 по 09.2018
(1 год)
Grill Pub, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов’язки:
- Організація безперебійної роботи ресторана;
- Взаємодія з постачальниками, планування замовлення продуктів, контроль термінів, асортименту, кількості та якості доставки;
- Забезпечення дотримання персоналом корпоративних стандартів, розподіл обов`язків між співробітниками;
- Забезпечення умов якості обслуговування гостей ресторана;
- Вирішення спірних конфліктних ситуацій;
- Безпосередня участь у виробничому процесі;
- робота з РРО,КУРО(касова дисципліна) ;
- Ведення звітності.
Старша зміни ресторану
с 10.2015 по 02.2017
(1 год 4 месяца)
СРК Ігроленд, Львів (Сімейно розважальний комплекс)
- Організація та координування роботи персоналу ресторану.
- Організація продажів в ресторані.
- Замовлення товару.
- Забезпечення виконання стандартів компанії кожним членом команди.
- Формування ефективних сервісних команд.
- Вирішення складних ситуацій з гостями.
- Формування святкової та гостинної атмосфери у зоні своєї відповідальності.
- Управління касовою дисципліною.
- Ведення звітної документації.
Бармен-Офіціант
с 05.2015 по 09.2015
(4 месяца)
Ресторан «Червона Рута», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
НУ «ЛП»
Туризм, Львів
Высшее, с 2013 по 2017 (3 года 9 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — начинающий
- Русский — продвинутый
- Украинский — свободно
- Польский — начинающий
Похожие кандидаты
Бар-менеджер (консалт, розробка меню, коктейльної карти)
50000 грн, Львов, Днепр
,
еще 4 города
Менеджер ресторану
25000 грн, Львов, Удаленно
Бар-менеджер
Львов, Ивано-Франковск
,
еще 3 города
Регіональний менеджер мережі ресторанів
45000 грн, Львов
Менеджер, керівник ресторану
Львов
Бар-менеджер (консалтинг)
30000 грн, Львов, Киев, Буковель