Резюме от 31 октября 2018

Ставнича Оксана Володимирівна

Кондитер, 15 000 грн

Полная занятость.

Возраст:
37 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Дополнительная информация

Резюме від 22 жовтня 2018р.
Ставнича Оксана
Посада: кондитер, помічник шеф-кондитера.
Зайнятість: повна, бажаний графік 7/7, 10/10, 14/7, 14/14, на постійній основі.
Дата народження: 8 вересня 1981р.
Місто проживання: Тернопіль.
Вік: 37 років.
Сімейний стан : одружена, є донька.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (Viber)
Е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сторінки у соц. мережах:
https://www.facebook.com/oksana.stavnycha
https://www.facebook.com/panskyy.tort.ternopil/
https://www.facebook.com/pg/panskyy.tort.ternopil/photos/?tab=albums
https://www.instagram.com/panskyytortternopil/

Бажана заробітна плата: 13-17 тис. грн/міс.

Освіта:
середня - школа №90; п. Октябрьський, Ванінський р-н, Хабаровський край, РОСІЯ.
музична – ванінська районна дитяча школа мистецтв, 1992-1998р, клас – народні інструменти, основний інструмент – акордеон, додатковий – фортепіано, гітара; п. Ваніно, РОСІЯ.
вища - ТАНГ (1998-2003р), спеціальність - міжнародна економіка, магістратура – міжнародна економіка, кваліфікація – економіст; м. Тернопіль, УКРАЇНА.

Місця роботи:
1. ТОВ «Технології смаку», посада - менеджер зі збуту. 1.04.2003р.-23.09.2003р.
Обов’язки:
Розширення бази клієнтів харчової промисловості;
Робота з наявними клієнтами;
Впровадження використання нових продуктів у рецептури на виробництвах;
Замовлення і збут товарів;
Ведення документації.
2. ТОВ «Українське морозиво», посада – менеджер зі збуту. 1.01.2005-1.07.2008р.
Обов’язки:
Розширення бази клієнтів;
Робота з наявними клієнтами та торговими точками;

Додаткова освіта:
- курси «Цукрова флористика», Олеся Голумбєвська (Київ);
- курси «Вафельна флористика», Олеся Голумбівська (Київ);
- курси «Європейські десерти», Дмитро Дударенко (Київ);
- курси «Шоколад: темперування, декор, корпусні цукерки», Дмитро Дударенко (Київ) ;
- курси «Сучасна кондитерська справа: мусові десерти, пісочне тісто, бісквіти, макарон, шу, зефір, маршмелоу,
нуга, мармелад, шоколад, цукерки», Дмитро Дударенко (Київ);
- курси «Пластичний шоколад», Тетяна Шварц (Хмельницький);
- курси «3-Д шоколадні квіти та шоколадний декор», Олена Галушка (Полтава);
- курси «Заварне тісто: шу, еклери, шукети, гужери, парі-брест», Олена Галушка (Полтава).

Навички:
- володіння англ. мовою (серед. розмовний рівень та граматика);
- володіння російською мовою (високий розмовний рівень та граматика);
- володіння українською мовою (високий розмовний рівень та граматика);
- володіння комп’ютером на рівні користувача, Microsoft office, соціальні мережі;
- шитя, вишивка, в’язання, кулінарні навички;
- дизайнерські навички;
- основні навички роботи у кондитерській справі, виконання індивідуальних замовлень;
- планування, написання технологічних карт, облік у кондитерській справі, просування у соц. мережах.
Особисті та професійні якості:
- позитивні – педантизм та акуратність, людяність, відповідальність, пунктуальність, вміння настоювати на своєму, вміння досягати цілей, вміння визнавати помилки, вміння програвати, любов до навчання.
- негативні – самокритичність, невміння вихвалятись, невміння нав’язуватись і нав’язувати, принциповість,
гостре відчуття справедливості, прямолінійність, нетерпіння підлабузництва.
- професійні - працелюбність, здатність працювати в команді, лідерські якості, здатність виконувати як творчу так і монотонну роботу, любов до експерементів та імпровізацій, аккуратність, обов’язковість, вміння доводити справу до кінця, здатність аналізувати та робити висновки.

Додаткова інформація:
Кулінарією почала захоплюватись ще зі студентства. Тоді перша в Тернополі почала робити торти з мастикою на замовлення, хоча не існувало нічого, окрім весільних пляцків. Після закінчення ВУЗу працювала по спеціальності. Після народження дитини повернулась до кондитерської справи у домашньому форматі. З 2013 року почала відвідувати різноманітні курси, дещо відновила роботу на замовлення. На даний момент володію певними знаннями та навичками, але поки не є кондитером-універсалом.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Резюме по городам

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: