Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 30 января 2024 PRO

Игорь

Регіональний директор мережі магазинів, ресторанів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний директор

с 09.2022 по 12.2023 (1 год 3 месяца)
Пельмень‘є, Київ (Харчова промисловість)

- Загальне управління мережею магазинів
- Розвиток продажів за поточними проектами, пошук та підключення нових контрактів;
- Розвиток якісної та кількісної дистрибуції в цільових сегментах та збільшення фінансових показників;
- Контроль рівня дебіторської заборгованості;
- Здійснення контролю витрат та їх оптимізація;
- Проведення комплексу заходів для забезпечення безпеки ТМЦ
компанії.

Керуючий

с 03.2019 по 09.2022 (3 года 6 месяцев)
Форсаж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та запуск з нуля. Підбір персоналу, навчання. Налаштування всіх бізнес-процесів. Встановлення та навчання необхідних програм для роботи.

Керуючий (start up по вікриттю Фуд-корт)

с 10.2018 по 02.2019 (4 месяца)
ТОВ "Спял", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створення проекту, вибір концепції
- Будівництво та введення в експлуатацію
- Розробка плану, стратегії та бюджету розвитку
- оцінка діяльності підприємства
- робота з постачальниками (моніторинг цін, вибір вигідних умов)
- Підбір необхідного обладнання, інвентарю та матеріалів для роботи закладу
- складання посадових інструкцій, правил внутрішнього трудового розпорядку
- проведення тренінгів з персоналом.

Керуючий ресторана

с 06.2017 по 09.2018 (1 год 3 месяца)
Розважальний комплекс Alex, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Робота з фінансовою звітністю
• Бюджетування витрат на поточний період
• Підтримка та покращення фінансових показників об'єкта
• Управління продуктом (контроль якості продукції на всіх етапах, робота з постачальниками, контроль та управління food cost)
• Підтримка рівня сервісу, відповідно до стандартів компанії
• Підвищення лояльності гостей ресторану (особисте знайомство з новими та спілкування з постійними гостями, виявлення потреб, вплив на загальну оцінку від візиту).

Керуючий мережі барів

с 04.2014 по 05.2017 (3 года 1 месяц)
Мережа фітнес клубів Sport Life, Київ (Краса, фітнес, спорт)

• Відкриття барів з нуля
• Планування доходів та витрат
• Складання зарплатної відомості та нарахування заробітної плати
• Ведення фінансової звітності підприємства
• Формування мотиваційних програм персоналу
• Управління персоналом (добір, адаптація та орієнтація, навчання, утримання персоналу, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників), облік робочого часу, дисциплінарний контроль.
• Розробка штатного розкладу, складання графіків, табелів
•Робота з постачальниками
• Впровадження стандартів та контроль їх виконання

Керуючий кафе

с 11.2010 по 01.2014 (3 года 2 месяца)
Ресторан Щедрий Пан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття кафе з нуля
• Робота над пошуком постачальників на всі групи товарів (прод., Пром., Техніч.)
• Формування бюджету
• Ціноутворення
• Робота з пошуку та впровадження програмного забезпечення для кафе
• Підбір, навчання, мотивація персоналу, контроль за дотриманням стандартів роботи;
• Планування та контроль усіх статей витрат, їх оптимізація;
• вивчення потреб гостей, аналіз ефективності реклами, вивчення конкурентів.

Старший адміністратор

с 05.2009 по 10.2011 (2 года 5 месяцев)
ТОВ Півкофф Кавярня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Здійснення безперебійної роботи ресторану
• Контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, технічний персонал)
• Складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого часу
• Організація та проведення банкетних заходів
• Підбір та навчання персоналу, проведення тренінгів
• Проведення інвентаризації
• Робота в програмі R-Keeper
• Робота в залі
• Приймання замовлень
• Організація та підготовка залу до заходів, банкетів.

Керуючий баром

с 09.2007 по 04.2009 (1 год 7 месяцев)
Кальян бар Султан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття закладу з нуля
• Вирішення адміністративно-організаційних питань, пов'язаних із функціонуванням закладу
• Забезпечення виконання стандартів сервісу та якості (якості обслуговування гостей, координування роботи кухні та бару з роботою залу)
• Підбір, навчання та розвиток персоналу (навчання сервісу, продажам, стандартам роботи)
• Участь у просуванні закладу та формуванні бренду (розробка маркетингових заходів та PR-акцій спрямованих на залучення нових гостей, стабільну відвідуваність закладу)
• Проведення інвентаризацій, підготовка щоденної звітності та касової документації.

Офіціант

с 02.2007 по 11.2007 (9 месяцев)
Аrena City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 10.2005 по 09.2006 (11 месяцев)
Готель Оберіг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Київський Національний Торгівельно-економічний Університет

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

ВПУ-10

Кухар, бармен, офіціант, Київ
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (2 года)

Знания и навыки

MS Office R-Keeper Poster D2 System Solaris

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Особисті якості
Відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, старанність, організаторські здібності, лідерські якості, вміння створити єдину згуртовану команду, яка працює на результат.

Водійське посвідчення
Водійські права категорії В". Наявність власного автомобіля.

Ціль
При управлінні переслідую пріоритетну мету - зробити проект прибутковим і успішним.

Реалізувати свої здібності, знання та досвід на посаді Директора або Керуючого кафе, барів, ресторанів або мереж ресторанів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: