Резюме от 13 января 2019 PRO

Пирогівський Юрій Миколайович

Повар, менеджер ресторану, адміністратор, 8 000 грн

Полная занятость, неполная занятость.

Возраст:
26 лет
Город:
Каменец-Подольский

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Менеджер ресторану

с 07.2018 по 10.2018 (3 месяца)
Мережа ресторанів «Крила», Кам'янець-Подільський (Ресторани)

Організація діяльності ресторану, організація роботи персоналу, проведення інвентаризації, просування ресторану, пропонування ідей для розвитку ресторану, та для збільшення продаж (середнього чеку), зустріч та розсадка гостей, проведення співбесід, здача каси, відкриття/закриття закладу, складання робочих графіків.

Шеф- повар"хосперщик-мангал-гриль"

с 04.2018 по 08.2018 (4 месяца)
Кафе «Мені би мНяса», Камянець-Подільський, Кам'янець-Подільський (Ресторани)

- Відкриття закладу з нуля.
-Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
-Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів
-Контроль за чистотою залу, правильне обслуговування офіціанта, контроль кухні та продовольчих приміщень
-Розрахунок клієнтів, контроль рахунків
-Закриття та відкриття зміни
-Аналіз затрат та прибутку при кінці дня, тижня
-Створення меню та створення калькуляційних карт
-Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів

Повар- універсал (холодний -гарячий цех)

с 10.2017 по 03.2018 (5 месяцев)
Кафе -ресторан "Loft 26", Кам'янець-Подільський (Ресторани)

Робота на кухні в гарячому та холодному цеху + десерти

Повар-універсал

с 09.2015 по 09.2017 (2 года)
Кінотеатр Сінема (МЦ Юність) Кафе, Кам'янець-Подільський (Ресторани)

Робота на кухні приготування холодних та гарячих став, + десерти.
Закупівля продуктів
Калькуляція товару
Переоблік, списання, звітність закуплених товарів

Мерчендайзер

с 02.2014 по 06.2014 (4 месяца)
Житомирські ласощі (Ж-Л), Киев (Солодощі супермаркет Сільпо Фора АТБ АШАН.)

Розміщення продукції в певних місцях,слідкуваня за товаром перевірка і термін придатності..
Якість асортименту продукції.

Повар

с 04.2012 по 08.2012 (4 месяца)
Готель Гетьман, Каменец-Подольский (Ресторани)

Видача сніданків, приготування комплексного обіду.
Української кухні подача страв на найкращому рівні.


Образование

Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ, виробництво харчової продукції – консервування, Кам'янець-Подільський.

Технік - технолог,, Кам'янець-Подільський
Среднее специальное, с 09.2007 по 03.2011 (3 года 6 месяцев)


Профессиональные и другие навыки

Навыки работы с компьютером
•Навички роботи з комп’ютером
Впевнене володіння ПК: MS Office (Word, Excel), Internet


Дополнительная информация

Професійні та інші навички
•Навички роботи з комп’ютером
Впевнене володіння ПК: MS Office (Word, Excel), Internet
•Вміння готувати смачні страви від закусок до мясних – Эксперт, маю (6 років досвіду).

Ключові знання:
-Досвід відкриття закладів з нуля;
-Підбір та навчання персоналу;
-Ведення документації та проведення інвентаризацій.
-Закупка та калькуляція продукції
-Досвід роботи на кухні 6 років (гарячий, холодний та кондитерський цех)+знання Української Італійської Японської Мексиканської Кухні..


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: