Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 24 мая 2020

Юля

Регіональний менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Любас Юлія Ігорівна
Контактна інформація:
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
03.07.06.- 03.01.07рр. - ТзОВ «1-2-3 Кредит»- працювала на посаді спеціаліст департаменту обслуговування клієнтів. Консультувала клієнтів на точці продажу, презентувала кредитний продукт та оформляла договір щодо надання кредиту.
01.02.07-19.18.08рр.—ТОВ «Комерційний банк «ДЕЛЬТА»-працювала на посаді інспектора кредитного відділу. Консультувала клієнтів на точці продажу, презентувала кредитні продукти та оформляла договір щодо надання кредиту. З 19.11.07р. переведена на посаду провідного менеджера відділу розвитку бізнесу Львівського відділення, на даній посаді займалась залученням корпоративних клієнтів.
01.11.12-24.03.14рр.-ТзОВ «Компанія Орфей»- прийнята на посаду менеджера з оптової торгівлі, на даній посаді я займалась залученням корпоративних клієнтів та розвитком регіону (Львівська область). З 21.10.13р. переведена на посаду старший торговий представник, на цій посаді займалась розвитком та залученням клієнтів корпоративних та гуртових. Відповідала за розвиток Західного регіону (Львівська, Закарпатська та Івано-Франківська обл.),виконання планових показників , формування щотижневих то щомісячних звітів про роботу по залучених клієнтів, розширення асортименту в діючих , збільшення продаж на території.
01.04.14-13.03.18рр.- ТОВ «Ромус Поліграф»- працювала менеджер по роботі з клієнтами. Займалась залучення корпоративних клієнтів, зустрічі, переговори на територіях Західної України ( Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська, Волинська обл.). Брала участь у тендерах ,як комерційних так і держвавних. За час роботи на компанії я залучила таких клієнтів як ТОВ «Хотел менеджмент груп» , ТОВ «Ріксос-Прикарпаття», ТОВ «Джентерм Україна», ТОВ «Нестле Україна», ПРАТ «Волиньходінг», ТОВ «Техноком Україна» та багато інших.
За час роботи на компаніях отримала великий досвід щодо залучення корпоративних та гуртових клієнтів та навики ведення переговорів.
Освіта:
01.09.2002 – 30.06.2008рр. Навчання у Вищому навчальному закладі « Інститут підприємництва та перспективних технологій при НУ «Львівська політехніка»- отримано диплом за спеціальністю «Облік і аудит»
Знання ПК:
працювала з програмою 1С, Word,Exel,crm,sap,outlook.
Додаткова інформація:
Вік - 32 рік
Наявність авто, водійські права категорії "В", досвід водіння 2 роки

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: