Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 декабря 2023 PRO

Катерина

Інженер з охорони праці, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з охорони праці

с 08.2005 по наст. время (18 лет 7 месяцев)
ПАТ Укрзалізниця, Подільськ (Транспорт, логістика)

Забезпечення дії системи охорони праці на підприємстві згідно Закону України "Про охорону праці", дотримання та виконання нормативно-правових актів з Досягнення: інженер з охорони праці 1 категорії, отримано подяки за сумлінну працю від керівництва підприємства та профспілки.
Основні обов'язки
Здійснює контроль за додержанням у підрозділах Фонду чинного законодавства України, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці,
Бере участь в організації проведення атестації робочих місць за умовами праці та інших обстежень організаційно-­технічних умов у Фонді, трудових процесів, методів праці з метою приведення у відповідність до нормативних вимог. Контролює використання праці неповнолітніх, жінок та інвалідів відповідно до законодавства. Бере участь у розробленні перспективних та поточних планів роботи щодо створення безпечних і нешкідливих умов праці у Фонді, поліпшення умов і охорони праці, зміцнення здоров'я працівників.
Вивчає умови праці на робочих місцях, бере участь у впровадженні більш досконалих запобіжних пристроїв та інших засобів захисту, заходів щодо створення безпечних і здорових умов праці, раціональних режимів праці та відпочинку з урахуванням специфіки роботи та динаміки працездатності.
Бере участь у перевірці технічного стану обладнання, визначенні його відповідності вимогам безпечного ведення робіт, у разі потреби, за встановленим порядком вживає заходів щодо припинення його експлуатації.
Розробляє інструкції з охорони праці, програми навчання робітників, організує популяризацію і вивчення працівниками Фонду правил безпечних методів роботи.
Проводить вступний, первинний, повторний, позаплановий і цільовий інструктажі з питань охорони праці та оформлює необхідні записи у відповідних журналах реєстрації інструктажів з питань охорони праці.
Здійснює контроль за використанням засобів колективного та індивідуального захисту відповідно до вимог щодо охорони праці.
Координує заходи з оперативного контролю за станом охорони праці у структурних підрозділах. Надає методичну допомогу керівникам підрозділів у плануванні заходів з питань охорони праці.
Організовує роботу кабінету (оформлення куточків) з охорони праці, популяризацію безпечних умов праці, забезпечення працівників інформацією про причини нещасних випадків, професійних захворювань, аварій та інших надзвичайних ситуацій.
Організовує навчання та перевірку знань працівників з питань охорони праці.
Розробляє локальні Положення, пов’язані з функціонуванням системи управління охороною праці у Фонді. Бере участь у розробленні інструкцій де визначаються питання охорони праці. Бере участь у складанні або внесенні змін до розділу колективного договору, який стосується питань поліпшення умов праці, зміцнення здоров'я працівників.
Розслідує випадки травматизму на робочому місці, професійних або непрофесійних захворювань, вивчає їх причини, аналізує ефективність запроваджених заходів щодо їх запобігання.
Оформлює в установленому порядку повідомленн

Образование

Харківська академія залізничного транспорту

Будівництво залізничної колії та будівель і споруд, Харків
Высшее, с 2005 по 2009 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення кваліфікації

2010 2 тижні Дніпропитровський університет залізничного транспорту; семінари-наради по обміну досвідом м.Запоріжжя 2013р. та ін.

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

Английский — средний

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: