Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Тетяна

Фахівець із взаєморозрахунків, 27 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 07.2020 по наст. время (3 года 9 месяцев)
ТОВ "Шайні-Україна", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль правильності відображення надходження та реалізаії товару. Проведення прибуткових документів в обліковій системі (рахунок, прибуткова/поворотня накладна, договір). Відображення банківських та касових операцій в обліковій системі. Складський облік товарних залишків. Участь у проведенні інвентаризацій. Управлінський облік. Робота з банками (пакет документів на надання кредиту), проведення платежів в клієнт-банках Креді Агріколь банк, ТАСКОМБАНК, Приватбанк, РВСбанк. Супровід договорів з мережами Епіцентр та Розетка. Звіряння розрахунків з постачальниками. Кадрова справа.

Бухгалтер по взаєморозрахункам

с 05.2019 по 02.2020 (9 месяцев)
ТОВ "ВІА КИЇВ", Київ (Туризм)

Ведення обліку первинних документів (рахунки, акти). Контроль надходження оплат по рахункам та договорам. Проведення заходів щодо зменшення дебіторської заборгованості. Робота з клієнт-банком.

Начальник відділу розрахунків з корпоративними споживачами

с 04.2009 по 11.2018 (9 лет 7 месяцев)
ПАТ "Укртелеком", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Управління організацією розрахунків з корпоративними бізнес-абонентами. Впровадження і супровід білінгової системи для корпоративних бізнес-абонентів. Впровадження в компанії системи MEDok для обміну первинними документами з клієнтами В2В. Участь у заходах щодо укладення та подальшого супроводження договорів на користування послугами. Планування бюджету на витрати компанії за окремими статтями. Складання прогнозу дебіторської заборгованості та контроль виконання плану. Розробка системи мотивації персоналу. Участь у підготовці нормативної документації компанії в частині розрахунків. Управління відділами / групами розрахунків в 25-ти філіяхУкртелекому. У підпорядкуванні було 5 співробітників в корпоративному центрі та 100 в філіях

Образование

Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій.

Автоматичний електрозв'язок, Київ
Высшее, с 1990 по 1996 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Бухгалтерський облік + 1С 8.2

2018, 3 місяці

Менеджер з персоналу

2017, 3 місяці

Навички ефективного керівника, тренинг

2017, 2 дня

Управління змінами

2016, 2 дні

Знания и навыки

MS Excel Користувач Internet MS Office MS Word Клієнтоорієнтованість Систематизування Аналіз проблеми та прийняття виваженного рішення

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Якщо Вам потрібен надійний, порядний та позитивний колега, рада буду доповнити Вашу круту команду.
Віддаю перевагу ретельно розібратися в деталях, скласти повну картину, щоб знайти слабкі місця в процесі. Люблю оптимізувати процеси, вмію працювати в команді, ставити цілі і досягати їх у встановлені терміни, знаходжу компроміси в складних ситуаціях, добре розвинене аналітичне мислення, ініціативна, комунікабельна, хороші організаторські здібності. Цікава робота не тільки з документами, але і активне спілкування з клієнтами.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам