Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 11 марта 2024 PRO

Діана

Шеф-кондитер (консалтинг)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Днепр, Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Ужгород, Черкассы, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кондитер

с 07.2021 по 02.2022 (7 месяцев)
Імбирний пряник, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів

Шеф кондитер

с 06.2020 по 07.2021 (1 год 1 месяц)
База відпочинку, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів, морозива

Шеф кондитер

с 09.2019 по 05.2020 (8 месяцев)
The kitchen и Fat goose pub, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Шеф кондитер

с 03.2019 по 05.2019 (2 месяца)
Готель Аврора, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Шеф кондитер

с 11.2018 по 02.2019 (3 месяца)
Пекарьоф, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Технолог кондитерського виробництваа

с 10.2018 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
Vanilka, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

' ogovarivayetsya otdel'no.
Запуск виробництва. Розробка десертів, морозива та хлібобулочної продукції будь-якої складності для ресторанів та кондитерських у будь-якій точці світу. Вартість обговорюється окремо.

Кондитер

с 05.2018 по 11.2018 (6 месяцев)
Пан Хинкалыч ( Дом Хлеба ), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;

Кондитер

с 05.2017 по 10.2017 (5 месяцев)
Nikas, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

oformleniye tortov, pirozhnykh i t.d.;
контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;

Кондитер

с 05.2010 по 12.2012 (2 года 7 месяцев)
База відпочинк Занки, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)

к- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Образование

ДБТУ

Харчові технології, Харьков
Высшее, с 2021 по 2022 (1 год)

Технолог кондитерських, макаронних і хлібобулочних виробів. Магистр.

ХТЭК КНТЭУ

Харчові технології: Ресторанні технології, Харків
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Навчаюсь на денній формі за освітньо-кваліфикаціним рівнем БАКАЛАВР
Хлібопекар
• Кухар-хімік
• Пекар
• Пекар-кондитер
• Тістоміс
• Кондитер
• Шоколатьє
• Кенді-кухар
• Фрізі-майстер

ХТЕК КНТЕУ

Готельно-ресторанна справа, Харків
Высшее, с 2019 по 2022 (3 года)

– розробка і реалізація якісного готельно-ресторанного продукту;
– організація комплексного обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства;
– проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу та їхнього устаткування і дизайну.

ХТЕК КНТЕУ

Виробництво харчової продукції, Харків
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)

Технолог хлібобулочних,
макаронних і кондитерських виробів, бакалавр.

Дополнительное образование и сертификаты

Al.Cuisine - кондитерский курс. Мастер-классы: Лиза Глинская, Эмилия Прыткина, Людмила Казмерчук, Antonio Bachour, Нина Тарасова

2016 г - 2019

Pastry Master курс Эклеры и тарты ( шеф преподаватель Саба Джанджгава)

2019, 2 дня

DGF «Хлеб, как искусство» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )

2019, 2 дня

DGF «Сдобное тесто» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )

2020, 2 дня

Ильназ Искаков

Тарты и песочное тесто Vegan 2021

Ильназ Искаков

Нарезные пирожные Vegan 2021

Курс Бриошь, Игорь Лаврешин

2022,1 день

Chefs Creativ Summit

2021, 1 день

Massimiliano Liberatore, Panettone Online courses

2021,2 дня

Мария Селянина, Зимняя Сказка онлайн

2021,2 дня

Ильназ Искаков, Макаронс

2021, 2 дня

Smbat Tonoyan, Пасхальная выпечка

2021,2 дня

DAMASTER CAKE, Арт+Геометрия ( торты)

2021,2 дня

Inesa Poltseva, Торты

2020,2 дня

Татьяна Дядечко, Сыры группы Pasta Filata

2021,1 день

Юрков Владимир,Курс сыроварения

2022, 3 недели

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: