Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 9 ноября 2022

Олександр

Директор підприємства, керівник з логістики

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 08.2020 по наст. время (3 года 7 месяцев)
Глобал Карго, Київ (Транспорт, логістика)

Директор транспортного підприємства з наявним власним транспортом в кількості 180 одиниць. Ослуговування ТОВ "Автолюкс Глобал Пост" власним та найманим транспортом. Поштові перевезення по Україні.

Керівник департаменту логістики

с 04.2013 по 04.2019 (6 лет)
ТзОВ "Барком", Львів (Виготовленння ковбасної та хлібобулочної продукції, збут продукції через мережу власних магазинів "Родинна ковбаска" та інших мереж. Тваринництво, рослинництво. Гуртовий продаж продуктів рослинництва (ріпак, соя, соняшник, кукурудза, пшениця, сочевиця))

В підпорядкуванні входили підрозділ постачання , складське господарство, транспортний відділ (понад 200одиниць) , логістика розподільча (доставка продуктів в торгові точки) понад 200точок в 11областях, внутрішня логістика (перевезення персоналу, кормів, тварин (свиней, корів), врожаю (з 7000га), будівельних матеріалів, забезпечення тракторами , комбайнами в період збору врожаю. Окрім того в обов’язки входили продажі продуктів рослинництва та тваринництва (поросят).
Під час роботи в сфері постачання централізував постачання для всіх підрозділів товариства (агрономія, тваринництво, служба головного інженера, транспортний відділ, ковбасний цех, пекарня) впровадив систему аналізу цін з врахуванням логістики, систему зменшення ціни від постачальників ТМЦ. В наслідок чого витрати на закупівлю по окремим напрямкам зменьшились до 250 тис.грн/міс.
Під час роботи в сфері складського господарства значно зменшив кількість помилок при відвантажені в магазини, впровадив систему FIFO, проведено АВС – аналіз в наслідок якого правильно розставлені акценти на замовлені тмц та його складуванні, впровадив систему звітності для внутрішніх замовників що до переліку і терміну перебування на складах.
Під час роботи в транспортному підрозділі та логістиці розробив тарифи на надання послуг внутрішнім клієнтам і впровадив систему щомісячного виставлення рахунків за надані послуги. Запровадив постійне порівняння внутрішньої собівартості з найманим транспортом, відповідно до цього здійснював подання на продаж транспорту, що вичерпав свій ресурс. Впроваджував нові схеми роботи з економічним обгрунтуванням та врахуванням специфіки перевезень (зміна маршрутів, підбір оптимального транспорту, закупівля нового транспорту, оренда).
В сфері продажів: здобув досвід в продажі продуктів рослинництва. Вивчив динаміку цін на дані продукти, специфіку продажів. В наслідок чого вдалось продавати продукти рослинництва на піку ціни. Запровадив експорт продуктів рослинництва з врахуванням всіх витрат (логістика залізниця, транспорт, послуги елеваторів, експедиторів), маю успішний досвід в продажі поросят стороннім фермам.
Запровадив систему перепродажу зернових культур, що дало змогу заробити компанії до 1 млн.грн за сезон.
На підставі аналізу про термін зберігання та подання підрозділами замовниками інформації про недоцільність подальшого зберігання впровадив продажі не ліквідних ТМЦ, що в свою чергу зменшило запаси на складах та додало обігових коштів в обсягах близько 1,5млн.грн.
Одним з здобутків вважаю створення прекрасної команди.

Начальник служби механізації і транспорту

с 09.2011 по 03.2013 (1 год 6 месяцев)
«Західна електроенергетична компанія» ДП НЕК «Укренерго», Львів (Транспортування електроенергії)

На даній посаді координував роботу служби механізації і транспорту, що складається з семи обслуговуючих підрозділів розташованих в західних областях (Волинських МЕМ, Закарпатських МЕМ, Івано-Франківських МЕМ, Львівських МЕМ, Рівенських МЕМ, Стрийських МЕМ, ПС750 Ходорів) понад 200одиниць техніки. Складав плани витрат, закупівель, поточних та капітальних ремонтів. Проводив переговори з ключовими контрагентами. Забезпечував постачання ТМЦ, проведення відкритих торгів, проведення капітальних та поточних ремонтів, ТО, оновлення парку. За рахунок залучення нових постачальників пального зменьшив витрати на закупівлю пального на 15%. Забезпечив проведення всіх тендерних процедур і подальше виконання зобовязань.

Заступник директора

с 11.1996 по 04.2011 (14 лет 5 месяцев)
«Львівенергоавтотранс» ДАЕК «Західенерго», Львів (Забезпечення транспортного обслуговування, надання послуг механізмами енергогенеруючої компанії "Західенерго")

За час роботи в «Львівенергоавтотранс» ДАЕК «Західенерго» здобув досвід роботи в автотранспортному підприємстві, що забезпечувала транспортними послугами електростанції Західного регіону (Буршинтська ТЕС, Добротвірська ТЕС, Калуська ТЕС) та інші енергетичні підрозділи, на балансі підприємства було понад 200 одиниць рухомої техніки, технічна база для проведення ТО та ремонту автотранспорту. З 2001року під моїм керівництвом було започатковано надання послуг стороннім замовникам, відповідно впроваджено платні послуги згідно розроблених тарифів. Це дало змогу ефективно використовувати транспорт, зменьшити холості пробіги, отримати дадаткові обігові кошти.
З 2005року на посаді заступника директора в оперативному підпорядкуванні комерційний відділ, відділ постачання, підрозділ громадського харчування. Оптимізовано маршрути доставки персоналу автобусами на Бурштинську ТЕС. Впроваджено систему контролю за використанням пального. Забезпечено проведення тендерів на закупівлю ТМЦ. Організовано роботу підрозділу громадського харчування з нуля.

Образование

НУ «Львівська Політехніка»

Технологія машинобудування, інженер – механік, Львів
Высшее, с 1991 по 1996 (4 года 8 месяцев)

технологія машинобудування.

Дополнительное образование и сертификаты

інститут Адізеса (система управління підприємством)

2015-2017, 2 роки,

SGS Ukraine (Бережливое производство)

2016, 16 годин

Києво – Могилянської Бізнес Школа (ТОС для рітейлу та дистрибюторів «Фарт тут ні до чого»).

2015, 2 дня

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Email

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті риси: спокійний, врівноважений, чесний, наполегливий
Захоплення: лижі, велосипед, волейбол.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: