Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 2 марта 2024 PRO

Іван

Керівник філії, директор департаменту, начальник управління

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 01.2020 по 05.2021 (1 год 4 месяца)
ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ІНТЕРНЕШИНАЛ ФІНАНС", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Директор

с 07.2019 по 01.2020 (6 месяцев)
ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «НІКО КАПІТАЛ», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Повна організація роботи фінансової компанії, управління фінансовою компанією, підбір і проведення співбесіди з кандидатами на працевлаштування, проектування і розрахунок щорічних бюджетних показників доходів і витрат компанії, контроль за виконанням бюджетних показників компанії; розробка і погодження з акціонерами параметрів для мотивації співробітників компанії, проведення зустрічей, перемовин, проектування і проведення рекламних акцій з метою підписання договорів про співпрацю для збільшення клієнтської бази.

Активні операції - класичне кредитування, овердрафт, кредитні лінії юридичним особам (поповнення обігових коштів дилерських центрів, що входять до Групи компаній НІКО).

Кредитування фізичних осіб - онлайн кредити (кредитування з використанням інформаційно - телекомунікаційної системи), споживче кредитування, іпотечне кредитування, кредити на придбання автомобілів.

Постановка бізнес - вимог (технічного завдання) з автоматизації системи збору проблемної заборгованості.

Розробка і корегування стратегії, написання скриптів, контроль роботи працівників підрозділу по роботі з проблемною заборгованістю.

Заступник директора

с 04.2008 по 07.2019 (11 лет 3 месяца)
ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «НІКО КАПІТАЛ», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Активні операції - класичне кредитування, овердрафт, кредитні лінії юридичним особам (поповнення обігових коштів дилерських центрів, що входять до Групи компаній НІКО).

Кредитування фізичних осіб - онлайн кредити (кредитування з використанням інформаційно - телекомунікаційної системи), споживче кредитування ("кеш" кредити), кредити на придбання нерухомості (іпотечне кредитування), кредити на придбання нових автомобілів, а також автомобілів, які були у користуванні, кредити під заставу нерухомості.

Розробка, впровадження, реалізація та керування проектом з мікрокредитування (кредитування з використанням інформаційно - телекомунікаційної системи).
Написання та організація бізнес-процесу видачі та повернення мікрокредитів - онлайн, розробка відповідних технічних завдань для ІТ спеціалістів та контроль за їхнім виконанням (написання з нуля сайту, порталу для взаємодії з клієнтами та обліку; повний цикл від подачі заявки клієнтом на отримання кредиту, верифікації поданої заявки верифікатором, отримання такого кредиту, його обслуговування до погашення кредиту онлайн в особистому кабінеті клієнта або через касу банку (мережу терміналів), вивантаження даних в 1С бухгалтерія);
Розробка і підписання юридичних документів (договори з контрагентами: платіжні системи, бюро кредитних історій, колекторські агенства, СРА мережі, термінальні мережі, реєстрація торгового знаку, підготовка і подання відповідних документів до Нацкомфінпослуг);

Розробка, впровадження, реалізація та керування проектом з кредитування фізичних осіб - споживче кредитування ("кеш" кредити), кредити на придбання нерухомості (іпотечне кредитування), кредити на придбання нових автомобілів, а також автомобілів, які були у користуванні, кредити під заставу нерухомості.

Написання та організація бізнес-процесів з видачі та повернення кредитів фізичним особам, розробка відповідних технічних завдань для ІТ спеціалістів та контроль за їхнім виконанням.

Проведення зустрічей і премовин з керівниками автомобільних дилерських центрів для підписання Договорів про співпрацю щодо кредитування покупців автомобілів.

Проведення зустрічей і премовин із страховими компаніями, акредитація страхових компаній для підписання Договорів про співпрацю щодо страхування автомобілів, придбаних за кредитні кошти.

Розробка і впровадження спільно з імпортером автомобілів, дилерською мережею і акредитованими страховими компаніями конкурентних програм автокредитування, з метою збільшення кількості продажів автомобілів і, відповідно, нарощення об`єму кредитного портфелю.

Постійний контроль за якістю кредитного портфелю і формуванням резервів під прострочену заборгованість. Здійснення телефонних розмов і зустрічей з позичальниками, які допустили порушення строків погашення заборгованості. Розробка і впровадження програм реструктуризації проблемної заборгованості.

Директор філії

с 12.2005 по 04.2008 (2 года 4 месяца)
Чернівецька філія АКБ «Форум», Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Повна організація роботи філії банку, управління філією банку, підбір і проведення співбесіди з кандидатами на працевлаштування, проектування і розрахунок щорічних бюджетних показників доходів і витрат філії банку, проведення зустрічей, проектування і проведення рекламних акцій з метою підписання договорів про співпрацю для збільшення клієнтської бази.

- Активні операції - класичне кредитування, овердрафт, кредитні лінії юридичним особам. Кредитування фізичних осіб – споживче кредитування, іпотечне кредитування, кредити на придбання автомобілів.

- Пасивні операції – депозитні операції по залученню довгострокових і короткострокових коштів фізичних та юридичних осіб, проектування та проведення рекламних акцій по залученню коштів.

Голова Правління

с 05.2005 по 12.2005 (7 месяцев)
Кредитна спілка «Чернівці», Чернівці (Надання кредитів фізичним особам - членам кредитної спілки)

Заступник керуючого

с 09.2004 по 05.2005 (8 месяцев)
Чернівецька філія ТОВ «Укрпромбанк», Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Директор філії

с 10.1997 по 09.2004 (6 лет 11 месяцев)
Чернівецька філія АБ «Енергобанк», Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Заступник начальника управління документальних перевірок юридичних осіб - начальник відділу організації документальних перевірок великих платників, банків, страхових компаній та інших фінансових установ

с 11.1991 по 10.1997 (5 лет 11 месяцев)
Державна податкова адміністрація в Чернівецькій області, Чернівці (Адміністрування податків, зборів та інших платежів до бюджету і позабюджетних фондів, контроль за своєчасністю, достовірністю, повнотою їх нарахування та сплати до бюджету і відповідних позабюджетних фондів)

Старший економіст відділу фінансування агропромислового комплексу

с 09.1989 по 11.1991 (2 года 2 месяца)
Фінансове управління Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівці (Державні організації)

Старший ревізор-інспектор по фінансуванню агропромислового комплексу

с 08.1985 по 09.1989 (4 года 1 месяц)
Фінансовий відділ Сторожинецької районної державної адміністрації, Сторожинець (Державні організації)

Образование

Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича

Фінанси і кредит, Чернівці
Высшее, с 1987 по 1992 (4 года 9 месяцев)

Спеціальність за дипломом "Економіст"

Чернівецький фінансовий технікум

Державний бюджет, Чернівці
Среднее специальное, с 1982 по 1985 (2 года 9 месяцев)

Спеціальність за дипломом "Фінансист"

Дополнительное образование и сертификаты

•ДВНЗ "Університет банківської справи". Свідоцтво про підвищення кваліфікації керівників фінансових компаній.

04-06 лютого 2020 року

•ДВНЗ "Університет банківської справи". Свідоцтво про підвищення кваліфікації кредитних посередників.

04-06 березня 2019 року

•Державна служба фінансового моніторингу. Свідоцтво про підвищення кваліфікації "Фінансовий моніторинг у сфері ринків фінпослуг

20-23 січня 2020 року

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Румынский — средний
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Комунікабельний, відповідальний, вмію працювати у складі холдингу (групи компаній), вмію організувати підлеглих, вимогливий, справедливий, націлений на результат, вмію вирішувати складні нестандартні питання, аналітичний склад розуму, постійно самовдосконалююся.
Люблю займатися спортом, активний відпочинок і подорожі.
Посвідчення водія категорії В, власний автомобіль.
Готовий до відряджень, в тому числі довгострокових.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: