Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 3 мая 2023 PRO

Сергій

Майстер з КРС, технолог, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Котельва
Готов работать:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер з КРС

с 01.2017 по наст. время (7 лет 3 месяца)
АТ "Укргазвидобування" Філія "УГВ-Сервіс", Полтава (Ремонт свердловин)

В мої обов’язки входило: здійснювати керівництво виробничою бригадою. Забезпечувати виконання бригадою завдань із ремонту свердловин (за єдиним нарядом на видобування нафти і газу). Керував роботами з капітального ремонту свердловин. Забезпечував і контролював технологію та якість ремонтів, експлуатацію інструменту, повне завантаження і ефективне використання устаткування і спецтехніки. Оперативно впливав на усунення причин порушень технології та якості ремонту. Здійснював провадження заходів щодо скорочення термінів ремонту, зниження їх вартості, підвищення міжремонтного періоду роботи свердловин. Перевіряв справність технологічного устаткування та електроустаткування, інструменту, техніки, призначеної для спуску у свердловину. Брав участь у проведенні складних і особливо небезпечних ремонтних робіт. Установлював виробничі завдання бригаді та окремим робітникам.

Брав участь у прийманні свердловин у ремонт і здаванні відремонтованих свердловин замовнику. Забезпечував підготовку і підбір інструменту. Складав заявки на техніку, устаткування, інструмент і матеріали відповідно до вимог технології ремонту. Вів облік витрат матеріальних цінностей, вживає заходів щодо їх зберігання. Здійснював розставлення робочих по вахтах. Здійснював заходи щодо запобігання браку і підвищення якості робіт. Здійснював формування бригади. Координував діяльність бригад, які обслуговують основні бригади. Забезпечував своєчасне оформлення первинних документів і веде встановлену документацію. Сприяв поширенню передового досвіду. Аналізував результати виробничої діяльності бригади. Здійснював виконання заходів з охорони навколишнього середовища.

Помічник бурильника з капітального ремонту свердловин

с 08.2012 по 01.2017 (4 года 5 месяцев)
АТ «Укргазвидобування» Філія «УГВ – Сервіс», полтава (Буріння нафтових і газових свердловин)

Застосовував безпечні методи праці під час спуско-підйомних операцій і вантажно-розвантажувальних робіт;правильно і безпечно користувавсяь пристроями малої механізації, пристосуваннями та інструментом; безпечно виконував очищення і змащування обладнання установки капітального ремонту та піднятого підземного обладнання; безпечно виконував заміну частин обладнання, які швидко зношуються; безпечно виконував збирання, розбирання свічок і опресування труб; безпечно виконував роботи з приготування рідини для промивання і визначав її параметри; безпечно виконував зрощування канатів; за розпорядженням, у виключних випадках, безпечно працював на лебідках замість бурильника; безпечно працював на машинних і механізованих бурових ключах; а в окремих випадках працював бурильником самостійно.

Інженер технологічного відділу

с 06.2008 по 12.2012 (4 года 6 месяцев)
Охтирське УБР, Охтирка (Буріння нафтових і газових свердловин)

Забезпечував виконання виробничих завдань з ремонту свердловин з метою попередження виникнення ускладнень і аварій, аналізував причини ускладнень і аварій та вживав заходи щодо їх ліквідацій. Брав участь у роботах зі спускання глибоких обсадних колон, у розробленні нестандартного ловильного інструменту. Розробив інструкції щодо попередження аварій і ускладнень. Контролював параметри глинистих розчинів. Брав участь у ліквідації викидів і відкритих фонтанів. Вів технічну документацію.

Помічник бурильника 4 розряду

с 04.2008 по 06.2008 (2 месяца)
Охтирське УБР, Охтирка (Буріння нафтових і газових свердловин)

На протязі даного часу проводив окремі види робіт технологічного процесу буріння свердловин глибиною до 4500 м включно на нафту, газ, термальні, йодобромні води та інші корисні копалини установками глибокого буріння під керівництвом бурильника. Готував до пуску бурові установки і виконував висотні роботи під час спуско-підіймальних операцій. Брав участь у роботах з укладання бурильних і обсадних труб, компонування і опресовування бурильних труб. Керував роботою автомата спуско-підіймальних операцій. Перевіряв стан вишки, талевої системи, маршових драбин. Працював машинним ключем. Готував та оброблював буровий розчин. Заповнював резервні місткості розчином. Стежив за зміною рівня розчину у приймачах. Здійснював пуск, зупинку бурових насосів, контроль за їх роботою. Визначав та усував несправності в роботі бурових насосів. Замінював спрацьовані частини бурових насосів. Здійснював роботи з ліквідації ускладнень та аварій, роботи з цементування обсадних колон у свердловині, встановлення і розбурювання цементних мостів, обладнання устя свердловини, освоєння експлуатаційних і випробування розвідувальних свердловин, укладання бурильних і обсадних труб, компонування та опресовування бурильних труб, проведення заключних робіт на свердловині. Здійснював профілактичний ремонт бурового обладнання, брав участь у монтажі, демонтажі і транспортуванні бурового обладнання.

Моторист бурових установок

с 09.2005 по 04.2008 (2 года 7 месяцев)
Охтирське УБР, Охтирка (Буріння нафтових і газових свердловин)

Прийшов на роботу в якості стажера. В подальшому прийнятий на посаду моториста бурових установок. В мої обов’язки входило обслуговування і ремонт двигунів із сумарною потужністю до 1000 кВт, силових і дизельних-електричних агрегатів, паливно-мастильних установок, компресорів, пневматичних систем, трансмісій і електрообладнання бурової установки, а також обслуговування і ремонт двигунів потужністю 1000 кВт і вище та газотурбінних двигунів під керівництвом моториста вищої кваліфікації. Регулювання і налагодження систем охолоджування, змащування, подавання палива і газорозподілення силових агрегатів.

Образование

Івано- Франківський національний технічний університет нафти і газу

Буріння нафтових і газових свердловин, гірничий інженер, Івано- Франківськ
Высшее, с 2011 по 2014 (2 года 8 месяцев)

Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум нафти і газу

Буріння нафтових і газових свердловин, Полтава
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (2 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Вмію вирішувати складні завдання.
Навички роботи з необхідною технікою.
Навички роботи з документацією.
Вмію доводити роботу до кінця.

Аналітичний склад розуму, здатний вирішувати складні багатопланові завдання, виражені лідерські якості, цілеспрямований, ініціативний, стресостійкий, вмію працювати в команді, комунікабельний, активний, амбітний, відповідальний.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: