Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 21 апреля 2024 PRO

Костянтин

Інженер-будівельник, 35 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер відділу технічного нагляду

с 11.2021 по 05.2022 (6 месяцев)
ФЕД, АТ, Харків (Машинобудування)

Аудит проектно-кошторисної документації, складання звітів.

Перевірка кошторисної документації:

Перевірка технологічної обґрунтованості найменувань видів робіт відповідно до проектної документації;
Перевірка технологічної обґрунтованості матеріалів відповідно до видів робіт та проектної документації;
Перевірка раціонального застосування ресурсів (техніки та матеріалів);Перевірка цін на основні матеріали та ресурси;
Перевірка норм витрат основних матеріалів;
Перевірка основних обсягів робіт;
Перевірка наданих виконавцями калькуляцій.

Перевірка проектної документації:

Перевірка комплектації проектної документації відповідно до виконуваних робіт;
Перевірка проектної документації щодо помилок (недостатнє опрацювання проекту, коректно опрацьований проект дає відповіді на всі питання для спрощення його реалізації, а не породжує нові питання);
Перевірка коректної ув'язки конструктивних рішень у проекті;
Перевірка коректної ув'язки (узгодженості) основних розділів проекту один з одним (КМ+КЗ+АР тощо).
Створення інформаційних (BIM) моделей проектованих об'єктів, та тих що будуються.

Проведення нарад з виконавцями (підрядниками) за участю замовника та обговорення питань, що виникли в результаті перевірки як щодо кошторисної документації (обґрунтованість ціноутворення тощо), так і щодо поректної документації (доцільність застосування тих чи інших конструктивних рішень тощо). Контроль за веденням протоколу наради.

Створення інформаційних (BIM) моделей проектованих об'єктів, та тих що будуються. Моделювання конструктивних елементів відповідно до проекту. Створення 3D видів, фасадів, розрізів, перерізів, розгорток та ін.

Створення умов покращення візуального сприйняття запроектованого об'єкта, з метою прискорення реалізації під час будівництва. Вивчення та аналітична перевірка отриманих моделей на предмет різноманітних невідповідностей та помилок, взаємодія з виконавцями (підрядниками), контроль усунення зауважень.

Виконавець робіт

с 01.2020 по 11.2021 (1 год 10 месяцев)
ТОВ Буд-ЭлитФорм, Харків (Будівництво, реконструкція)

Підбір підрядників для виконання робіт. Складання графіків (планів) робіт, складання попередніх кошторисів спільно з підрядниками.

Складання бюджетів під графіки виконання робіт. Перевірка заявок на матеріали, механізми та інші ресурси, контроль раціонального їх використання під час виконання робіт. Технічний контроль робіт (супровід) на об'єктах згідно проектно-кошторисної документації та графіків, перевірка виконаних робіт на відповідність обсягів і якості. Контроль правильності, своєчасності оформлення та здачі виконавчої документації та звітності (журнали робіт, акти, виконавчі схеми та ін.). Перевірка сертифікатів, паспортів на вживані матеріали і вироби. Контроль за дотриманням норм охорони праці, електробезпеки, пожежної безпеки та охорони навколишнього середовища.

Створення інформаційних (BIM) моделей проектованих і об'єктів, що будуються, відповідно до проектної документації. Отримання всієї необхідної інформації з моделі. Контроль перебігу будівельних робіт відповідно до проекту та графіків. Вирішення супутніх завдань за допомогою BIM моделювання (розрахунок опалубки для виконання бетонних робіті, та не тільки). Вирішення поточних питань з проектним відділом (спрощення, типізація вузлів та конструктивних елементів та ін.) та технологічним наглядом. Ведення накопичувальних таблиць по об'єктах.

Головний інженер у будівництві

с 04.2019 по 12.2019 (8 месяцев)
ТОВ ТТ-2006, Харків (Будівництво, реконструкція)

Впровадив систему планування та звітності для Виконавців робіт, що підвищило рівень організованості (відповідальності) та організації робіт це дозволило краще планувати, контролювати та призвело до зниження витрат.

Виконував технічний контроль робіт на об'єктах відповідно до проектно-кошторисної документації та графіків, перевіряв (приймав) відповідність обсягів та якості виконуваних робіт.
Узгоджував акти виконаних робіт.

Контролював правильність та своєчасність ведення виконавчої документації (журнали, акти та ін.), що дозволило без зволікань здавати об'єкти (роботи) замовнику та швидше отримувати гроші. Перевіряв заявки на матеріали та механізми (складені виконробами), перевіряв сертифікати, паспорти на матеріали та вироби, що застосовуються.

Вирішував питання зі службами замовника (технічний та авторський нагляд).

Виконавець робіт

с 12.2018 по 04.2019 (4 месяца)
Житлобуд-3, ТОВ, Харків (Нерухомість)

Впровадив раціоналізаторські пропозиції щодо оптимізації виробничих процесів, що призвело до скорочення строків і витрат на виконання робіт.

Організовував та керував роботами на ділянці, контролював роботи підрядників, видавав змінні завдань та контролював їх виконання, вів облік виконаних робіт, приймав роботи, перевіряв якість та здавав технагляду, працював з геодезичним інструментом (нівелір), вів виконавчу документацію (журнали робіт, акти прихованих робіт, спецжурнали), складав заявки на матеріали та механізми, оформляв наряди-допуски на роботи підвищеної небезпеки (проводив інструктажі, вів журнали з ОП), вирішував питання з проектувальниками (за спрощенням виконання деяких вузлів).

Виконавець робіт

с 01.2017 по 10.2018 (1 год 9 месяцев)
Житлобуд-1, ТОВ, Харків (Будівництво Нерухомість та Девелопмент)

Впровадив систему обліку електроінструменту та інвентарю, це дозволило краще контролювати та призвело до зниження витрат.

Організовував та керував роботами на ділянці, контролював роботи підрядників, видавав змінні завдання та контролював їх виконання, вів облік виконаних робіт, приймав якість та здавав технічному нагляду, працював з геодезичним інструментом (нівелір), вів виконавчу документацію (журнали, акти та ін.), складав заявки на матеріали та механізми.

Образование

Харківський державний технічний університет будівництва та архитектури

Промислове та цивільне будівництво, Харків
Высшее, с 1999 по 2005 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Онлайн курс Використання Graphisoft Archicad на 100%

2020 6 міс

Інформаційне моделювання в Autodesk Revit

2022, 6 міс

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Всеукраїнська громадська організація "Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури"(36677477)

2023, 1 тиждень
Сертификат

Знания и навыки

MS Office ArchiCAD Autodesk Revit Autodesk Дія Працюю з проєктно-кошторисною документаціею Знаю порядок організації будівельного виробництва Знаю як оптимізувати роботи з метою скорочення термінів, витрат Знаю порядок ведения и оформления исполнительной документации Створюю інформаційні BIM моделі Працюю з проектно-кошторисною документацією Порядок оформлення виконавчої та іншої документації

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Рекомендации

  • Листопад Ігор Михайлович

    Листопад Ігор Михайлович

    Інженер відділу технічного нагляду, Житлобуд-1, ТОВ

    Контактные данные скрыты
  • Борисенко Олександр Васильович

    Борисенко Олександр Васильович

    Інженер відділу технічного нагляду, Житлобуд-3, ТОВ

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Працюю з проектно-кошторисною документацією, знаю технологію виробництва будівельно-монтажних, оздоблювальних та робіт з влаштування інженерних мереж.

Знаю технологічну послідовність виконання робіт та етапи будівництва. Знаю норми ДБН. Вмію планувати, оптимізувати та керувати будівельними проектами (оптимізація процесів та ресурсів).

Знаю порядок організації будівельного виробництва.

Вмію застосовувати на практиці ефективні прийоми організації та ведення робіт. Знаю порядок оформлення виконавчої документації (журнали робіт, акти прихованих робіт, спецжурнали). Знаю законодавство з охорони праці, електробезпеки, пожежної безпеки та охорони навколишнього середовища у будівництві.

Знаю як оптимізувати роботи з метою скорочення термінів та витрат на виконання робіт. Вирішення стандартних завдань нестандартними способами.

Швидко навчаюсь та освоюю нові інструменти ефективної роботи. Постійно навчаюсь і застосовую в роботі інженерне програмне забезпечення, що полегшує вирішення багатьох завдань і підвищує ефективність роботи.

Постійно цікавлюся та вивчаю нові матеріали та технології, а також способи оптимізації та автоматизації виробничих процесів з метою скорочення витрат та строків на виконання робіт.

Готовий приймати рішення та брати на себе відповідальність.

Побажання

Нові, цікаві, перспективні проекти. Вирішення нестандартних завдань, вирішення яких дозволить зростати та розвиватися професійно.

Портфоліо
http://id8923.nerve.ru

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: