Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 14 апреля 2020 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5842292

Адміністратор офісу, офіс-менеджер, особистий помічник керівника, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Особистий помічник керівника

с 02.2019 по 05.2019 (3 месяца)
ПП, Чернівці (Весільна індустрія)

Наявний досвід роботи в проекті, де займала позицію "Особистий помічник керівника". Завдяки посаді навчилась грамотно розподіляти свій робочий час, ефективно планувати роботу офісу та чітко виконувати поставлені керівництвом задачі для найбільш плідної роботи бізнесу.

Старший торговий менеджер магазину

с 01.2009 по 02.2013 (4 года 1 месяц)
МТК "Калинівський ринок", Чернівці (Торгівля)

По завершенню навчання на факультеті "Дизайну" по спеціальності модельер-конструктор-Одяг* В 2009р. зайняла посаду старшого продавця-консультанта топової мережі в сфері торгівлі ассортименту товарів "Jeans" сегменту.
Менше аніж за 1 рік сумнінної та старанної роботи отримала підвищення до головного торгового менеджера по роботі з ключовими оптово-роздрібними клієнтами.
Надалі виконувала також обовязки адміністратора Тт і завдяки плануванню, ефективному розподілу часу, прийняттю оптимальних рішень, повного циклу маркетингової стратегії-саме завдяки застосуванню вищеперерахованих методів та задіяних інструментів націлених на розвиток бізнесу та безпосереднє збільшення об'ємів продажів і реалізації продукції вдалося досягти і вийти на рівень перевиконання бізнес-плану вже до кінця 2013 р.

Образование

ЧДКТВтаЕ

Фінанси; (заочна форма навчання), Чернівці
Среднее специальное, с 2007 по 2009 (1 год 8 месяцев)

Чернівецький державний коледж технологій виробництва та економіки

Дизайнер, Чернівці
Среднее специальное, с 2006 по 2009 (2 года 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Міжнародна комп'ютерна академія "ШАГ"

Напрямок: графічний дизайн; 2017р./ 6 міс.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Adobe Photoshop Adobe Illustrator MS Outlook Email Internet Explorer Windows Opera Mozilla Firefox Outlook Express Google Chrome Графічні редактори Веб-браузери Аміго Adobe MS Office Picture Manager Express Досвід успішного ведення переговорів і прямих активних продажів Досвід успішного ведення переговорів та прямих активних продажів

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Доброго дня!
Мене звуть Ольга Брещенко.
Наразі знаходжусь у активному пошуку стабільної, гідної та цікавої вакансії. Відкрита до пропозицій та гнучкого графіку роботи-перевагу надам пропизиціям з локалізацією у офісі (клієнт-менеджер; офіс-менеджер; адміністрування; асистент керівника; секретар і т. п.) При необхідності готова до вільного переміщення по місту для виконання своїх безпосередніх обов'язків та доручень керівництва.За освітою - дизайнер,добре володію базовим пакетом роботи з MS Office+ Друга освіта - напрямок фінанси (заочна форма навчання)
Скрупульозна, відповідальна, позитивно налаштована, готова працювати на результат та зацікавлена в довготривалій взаємодії з Вами) Легко знаходжу спільну мову з людьми різних категорій. Рада буду зацікавленості в подальшій співпраці_

Дякую за увагу, бажаю Вам гарного дня! З повагою_Ольга.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: