Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 6 ноября 2022 PRO

Анна

Вихователь, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 02.2020 по 07.2020 (5 месяцев)
Дитячий сад "Happy nest", Дніпро (приватний дошкільний навчальний заклад)

Розробка календарних планів. Організація та підготовка розвиваючих тематичних занять з дітьми вікової категоріїї 3-6 років. Проведення занять. Слідкування за чистотою та гігієнічним станом дітей. Супровід дітей на протязі їхнього перебування у дитячому саду. Розвиток комунікативних здібностей у вихованців. Організація дозвілля дітей та супровід на прогулянках. Доведення до відома батьків досягнень дитини на заняттях.

Помічник вихователя

с 10.2018 по 02.2019 (4 месяца)
Дитячий центр "ЯсенЯ", Днепр (Освіта, наука)

Допомога у вихованні дітей

Образование

ДонНУ ім. В. Стуса

Історичний факультет, спец. "Політологія", Донецк
Высшее, с 2004 по 2011 (6 лет 8 месяцев)

Вища педагогічна освіта за спеціальністю "Політологія"

Знание языков

Русский — свободно

Рекомендации

Тульських Ірина

Тульських Ірина

Засновник дитячого саду "Heppe nest", Дитячий сад "Happy nest"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Кулинич Ганна Володимирівна
Дата народження: 23 серпня 1985 (34 роки)
Місто: Дніпро
Контактні данні:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: Вихователь .

Професійні навики:

Маю навички роботи з дітьми різного віку. Була помічником кураторів гуртків на волонтерських засадах. Маю досвід роботи з дітьми із сімей СЖО. Досвід роботи у сім'ях. Вмію швидко знаходити спільну мову з підлітками та дітьми молодшого шкільного віку. Є практичний досвід проведення майстер- класів з великою кількістю дітей. Володію навичками згуртовувати дітей та втримувати їхню увагу та зацікавленість. Брала участь у міських виставках прикрас з бісеру. Вела рубрику по бісероплетінню у міській газеті «Велика перерва».

Освіта:

2003 - 2011р. Донецький національний університет. «Спеціаліст з політології»
Додаткова освіта:
2019р. Голос жінки має силу тренінг з відеоблогерства.
2018р. Курси з реабілітаціі дітей з ДЦП. Сертифікат
2018р. Курси з массажу. Сертифікат
2018р. Mschael Gott International - курс розмовної англійської мови
2018р. «Woman Voices Count-2018» Сертифікат
2005р. Компьютерні курси: користувач ПК, програмування на мовах DOS и Windows.
Досвід роботи:
2020 Дитячий центр "Heppy nest". Вихователь групи вікової категорії 3-7 років. Планування, розробка та проведення занять з дітьми.

2016 -2019 ЄХБ . Куратор напрямку «Кулінарія» у проекті « Клуб майбутнє» , м. Дніпро.
Ведення позаурочніх занять з навчання та впровадження навичок з приготування їжі з дітьми різної вікової категорії. Освітня робота з впровадження правил етикету за столом, поєднання різних продуктів між собою. Виготовлення різних страв дітьми. Розроблення методик взаємодії дітей між собою.

2014-2015 м. Первомайськ, Миколаївська обл. Помічник викладача гуртку «Дизайн та сувеніри». Допомога у організаційних питаннях щодо роботи з дітьми, організаційних момантах виставок дитячих виробів. Допомога у проведенні занять з дітьми.
2014р. Військова частина ВЧ4615, молодша медична сестра
Надання невідкладної допомоги військовим у Дніпропетровському шпиталі, хірургічне відділення.

2011-2014 . Макіївка, Донецька обл. Помічник викладача гуртка декоративно-прикладної творчості народної студії «Декор - дизайн» при палаці молоді та юнацтва.
Помічник куратора гуртка що функціонував при палаці дитячої творчості. Вирішення організаційних питань щодо функціонування гуртка. Допомога у проведенні занять з дітьми. Супровід при оформленні виставок та відкритих занять, тематичних занять. Володію різними техніками з виготовлення підробок.

2010-2011рр. ПП «Фірма Неско» Менеджер з продажу
Прийом телефонних дзвінків та консультування з приводу надання послуг компанією. Індивідуальний підбір та комплектування під потреби замовника. Допомога у підборі кліматичних систем. Робота з каталогами продукції, презентація для замовника послуги.

2004-2010рр. Макіївський міський водоканал. Контролер водосбуту та обліку.
Надання консультацій абонентам підприємства щодо розрахунку та вартості послуг. Зняття показників з приладів обліку водопостачання. Робота з боржниками послуг щодо погашення заборгованості, складення актів реструктуризації наявної заборгованості. Щомісячне ведення облікових документів витрат води абонентами.

2003-2004рр. Загальноосвітня школа №86. м. Макіївка. Секретар-друкарка. Викладач творчості у групі подовженого дня за сумісництвом
Робота з дітьми молодшого шкільного віку у групі подовженого дня.
Викладання основ з бісероплетіння та розвитку мілкої моторики. Проведення тематичних занять. Виготовлення з дітьми підробок та прикрас. Ведення журналів та документації.

Додаткова інформація:

Ведення презентацій (аудиторії до 30 осіб), публічні виступи. Впевнений користувач ПК: Word, Power Point, пошук та аналіз інформації в Інтернет. Ведення блогів на платформах Blogger, практична робота з google - формами. Практичні навички з програмним забезпеченням Linux. Є досвід співпраця з не державними фондами та громадськими організаціями. Ведення блогів на актуальні теми. Співпраця з БФ «Карітас - Донецьк» у місті Дніпро та участь у проекті «Голос жінки має силу» за підтримки Фідеративної Республіки Німеччина та посольства Німеччини у м. Дніпро.

Маю практичні навички надання ПМД згідно міжнародних протоколів. Досвід волонтерської діяльності.

Знання мов:
Українська, російська - вільно
Англійська – зі словником

Особисті якості:
Маю достатні комунікативні навички у спілкуванні швидко знаходжу спільну мову з людьми. Відповідально ставлюсь до виконання завдань, схильна до нестандартних вирішень ситуацій. Адекватно сприймаю критику, готова навчатися новому та ділитися власним досвідом з оточуючими. Легко знаходжу спільну мову з колегами. Здатна підтримувати корпоративну етику. Досягаю поставлених цілей. Не маю шкідливих звичок. Вмію орієнтуватися у екстрених ситуаціях.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: