Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 25 января 2020

Олександр

Сценарист комп'ютерних ігор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Боярка
Готов работать:
Боярка, Вишневое (Киевская обл.), Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України

Інформаційних технологій, Комп'ютерні науки, Київ
Неоконченное высшее, с 2017 по 2021 (3 года 9 месяцев)

Навчаючись на спеціаліста з комп'ютерних наук, я зрозумів, що це не те, чим я хотів би займатись. Моя душа належить мистецтву, театру, іграм та сценаріям. Тож я сподіваюсь отримати роботу саме сценариста комп'ютерних ігор.

Знания и навыки

Adobe Photoshop Користувач ПК MS Office Adobe Illustrator CSS Autodesk 3ds Max Adobe HTML AutoCAD Blender C# C++ Java PHP Python Unity

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Я розуміюсь на персонажах та постановках, маю хист до вигадування різних персонажів та історій. Доказом цього можна вважати те, що я актор студентського народного театру "Березіль", я пропустив через себе не одну роль, тож розумію, як і хто має поводитись та виглядати, щоб проявитись так, як потрібно.
Я обожнюю ігри будь-якого жанру, від візуальних новел, до ММО РПГ, тож написання різних сценаріїв - не проблема. Математичний склад розуму мені надав можливість мислити логічно, що доповнить будь-який сценарій, написаний мною.

Список моїх переваг:
- Креативність (яскрава та незвичайна фантазія)
- Нестандартне мислення (можу довести, що ця річ є хорошою, але відразу після цього, наведу інші аргументи і ця річ стане поганою)
- Психологія (я розумію, як потрібно подати персонажа, щоб він в певний момент часу був героєм, але в момент став злодієм)
- Робота в команді (дружелюбність, відчуття гумору, лідерські якості)
- Логіка (на мою думку логіка є скрізь. Щоб краще розкрити персонажа, його життя та історію, потрібно вміти поєднувати логічні ланцюги, через ситуації, в яких була ця людина)
- Студент (хтось скаже, що це недолік, проте я не погоджуюсь з цим. Мені можна давати більше складної роботи і я просто буду виконувати її, так як альтернативи нема, а їсти хочеться :) . Я готовий навчатись новому, це легко дається, тож мене можна перекваліфікувати так, як потрібно саме Вашій компанії)
- Знання української, англійської та російської мов (англ. В2)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: