Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 21 ноября 2023 PRO

Віра

Технолог пищевого производства, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 06.2022 по наст. время (1 год 10 месяцев)
ФОП Козлова А. І., Київ (Харчова промисловість)

Розробка нових видів продукції, вдосконалення існуючого асортименту, організація роботи підприємства, підбір та аналіз постачальників, контроль якості та безпечності продукції, ведення обліку сировини та готової продукції та норм списання матеріалів.

Майстер цеху

с 11.2021 по 09.2022 (10 месяцев)
ТОВ «Провінція Плюс», Київ (Харчова промисловість)

Організація роботи цеху, контроль якості продукції, ведення обліку робочого часу та ведення обліку виготовленої продукції. Контроль дотримання стандартів HACPP. Складання графіків виходу на роботу.

Технолог

с 02.2021 по 11.2021 (9 месяцев)
ТОВ «ПАН М‘ЯСКО», Київ (Виробництво напівфабрикатів)

Запуск цеху з нуля, розробка асортименту згідно вимог керівництва та складання калькуляцій, підбір та розрахунок обладнання, розстановка обладнання згідно технологічного процесу, навчання персоналу, підбір постачальників сировини та матеріалів, маркування продукції, контроль якості сировини, матеріалів, готової продукції, розробка HACCP, організація працівників, нарахування заробітної плати.

Завідувач виробництва

с 09.2020 по 12.2020 (3 месяца)
ФОП " Николаєв В.В.", Киев (Виготовлення напівфабрикатів)

Організація роботи цеху, відпрацювання рецептур, ведення робочого часу працівників, контроль якості використовуваної сировини, матеріалів та готової продукції.

Технолог цеху

с 09.2017 по 09.2020 (3 года)
ТОВ "Тернопільський м`ясокомбінат", Тернополь (м`ясопереробка)

Ведення нормативної документації, розроблення нових видів продукції, ведення бази системи 1С, ведення обліку в 1С, нарахування заробітної плати, організація роботи цеху, відпрацювання та вдосконалення рецептур, контроль за матеріальними цінностями, контроль якості виготовленої продукції, виконання доручень керівництва.

Інспектор з якості

с 06.2017 по 09.2017 (3 месяца)
МПЗ «Легко», Мироновка (М’ясо переробка)

Контроль якості готової продукції, контроль температурних режимів виробництва, контроль санітарного стану підприємства, оформлення документів на відправлення готової продукції, відбір зразків готової продукції для незалежних лабораторій, відповідь на претензії споживачів, контроль дотримання працівниками правил санітарії та гігієни виробництва.

Практикант

с 04.2016 по 05.2016 (1 месяц)
Комплекс з переробки курчат бройлерів ТОВ « Миронівська птахофабрика», Мироновка (Переробка сухопутної птиці)

Ознайомлення з процесом первинної переробки курчат - бройлерів, охолодження, різки тушок на елементи та подальша їх упаковка реалізація а бо ж заморожування та зберігання.

Лаборант кафедри (напрямок м‘ясо)

с 09.2015 по 06.2017 (1 год 9 месяцев)
Національний університет харчових технологій, Киев (Освіта, наука)

Організація проведення лабораторних та практичних робіт, технічний супровід проведення лабораторних робіт, приготування необхідного обладнання та реагентів, контроль за виконанням студентами дослідів, допомога у науково-дослідній роботі магістрам та аспірантам, контроль матеріалів необхідних для роботи, виконнання завдань керівництва.

Практикант ( оператор пакувальної лінії)

с 09.2015 по 10.2015 (1 месяц)
ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», Глобино (М’ясо переробка)

Підготовка продукції до упакування, етикетування, пакування та перевірка якості пакування. Контроль плану виробництва на день. Керування пакувальними машинами ( термоформери, горизонтальні двокамерні пакувальні машини). Робота на лінії нарізання та упаковки нарізок сирокопчених ковбас.

Кухар

с 06.2013 по 09.2013 (3 месяца)
БПВ «Водник», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Розроблення меню для відпочиваючих, складання розрахунку сировини та матеріалів. Контроль за якістю та безпечністю сировини та готової продукції. Підготовка сировини до використання та безпосереднє приготування страв. Видача готової продукції відвідувачам.

Образование

Національний університет харчових технологій

Навчально-науковий інститут харчових технологій, Технологія зберігання, консервування та переробки м`яса, Киев
Высшее, с 2014 по 2017 (2 года 10 месяцев)

Технолог м`ясопереробної галузі, з інженерним спрямуванням.

Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж

Технологічне відділення, Технік-технолог харчових виробництв, Ровно
Неоконченное высшее, с 2012 по 2014 (1 год 10 месяцев)

Технолог ресторанного господарства, кухар 5 розряду, кондитер 4 розряду.

ВПУ 24

Корец
Среднее, с 2009 по 2012 (2 года 10 месяцев)

Здобуття середньої - спеціальної освіти, диплом з відзнакою та атестат про середню освіту, кухар 4 розряду та кондитер 3 розряду

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Водійські права кат. B

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Стресостійка, пунктуальна, фізичновитривала, швидко вчуся. Бажано надання житла або компенсація його оренди.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: