Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 28 мая 2020 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6210202

Бухгалтер

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Дубно
Готов работать:
Дубно, Кременец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 04.2018 по наст. время (6 лет)
Державні організації

Забезпечувати законність, своєчасність і правильність оформлення документів, складання економічно обгрунтованих звітних калькуляцій собівартості продукції, виконаних робіт (послуг), розрахунків з заробітної плати, правильне нарахування і переказ податків і зборів у державний, регіональний та місцевий бюджети, страхових внесків у державні позабюджетні соціальні фонди, платежів у банківські установи, коштів на фінансування капітальних вкладень, погашення у встановлений термін заборгованостей банкам за позиками, а також відрахування коштів на матеріальне стимулювання працівників підприємства.
Здійснювати контроль за дотриманням порядку оформлення первинних і бухгалтерських документів, розрахунків і платіжних зобов’язань, витрат фонду заробітної плати, за встановленням посадових окладів працівникам підприємства, проведенням інвентаризацій основних засобів, товарно-матеріальних цінностей і коштів, перевірок організації бухгалтерського обліку і звітності, а також документальних ревізій у підрозділах підприємства.
Беру участь у проведенні економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства за даними бухгалтерського обліку і звітності з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів, усунення втрат і непродуктивних витрат.
Вживаю заходів з попередження нестач, незаконної витрати коштів і товарно-матеріальних цінностей, порушень фінансового і господарського законодавства. Бере участь в оформленні матеріалів про нестачі і розкрадання коштів та товарно-матеріальних цінностей, контролює передачу в необхідних випадках цих матеріалів у слідчі і судові органи.

Образование

Тернопільський національний економічний університет

Облік і аудит, Тернополь
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 8 месяцев)

вересень 2009 р. – червень 2013 р., Тернопільський національний економічний університет, спеціалізація облік, контроль та правове забезпечення у бюджетній сфері (денна форма навчання).
вересень 2013 р. – червень 2014 р., Тернопільський національний економічний університет, спеціалізація облік і аудит у сфері послуг (заочна форма навчання).

Дополнительная информация

Професійні навички:
- володію комп’ютером (Знання MS Office, 1С: Бухгалтерія, Медок.);
- володіння оргтехнікою: факс, принтер, сканер, копіювальне обладнання, офісна АТС;
- досвід ведення бухгалтерського обліку від первинної документації до формування та здачі звітності до контролюючих органів;
- знання податкового законодавства;
- уміння працювати в команді;
- навички управління персоналом.



Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника.

Додаткова інформація:
Сімейний стан: заміжня.
Діти: так.

Похожие кандидаты

Бухгалтер
Удаленно

Главный бухгалтер
Удаленно, Харьков

Бухгалтер, помічник бухгалтера
Удаленно, Ужгород

Бухгалтер
Удаленно, Львов

Бухгалтер, менеджер, адміністратор
35000 грн, Удаленно

Бухгалтер
Удаленно, Кривой Рог

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: