Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 14 октября 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6264411

Інженер з експлуатації об'єктів нерухомості, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Мукачево

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Top manager

с 03.2001 по 10.2012 (11 лет 7 месяцев)
Solo general construction, Fairfield, Ct,USA (Будівництво,експлуатація)

Керівництво та контроль проведення будівельних робіт та експлуатації готових об'єктів,пошук нових клієнтів та контроль укладання договорів,попередня оцінка контракту,складання планів проведення робіт,розрахунок необхідних матеріалів,техніки,фінансових вкладень та персоналу, контроль виконання планових робіт та їх якості.Складання щомісячної контрольно-фінансової звітності проведених робіт по об'єктах, і т.д.

Образование

Івано-Франківський інститут нафти і газу

Геологорозвідувальний, інженер-геофізик, Івано-Франківськ
Высшее, с 1977 по 1983 (6 лет 5 месяцев)

Геофізичні дослідження свердловин нафтових і газових родовищ

Дополнительное образование и сертификаты

Військова кафедра при ІФІНГ

з 1979 по 1982, 3 роки

Компанія International financingNY,USA company

2002, 3 місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word Продуктивність Управління персоналом Контроль проведення ремонтів Складські операції Знання складської логістики Знання транспортної логістики Водійські права категорій В

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Військова спеціальність - спеціаліст служби паливно-мастильних матеріалів і трубопроводів.
З 1985 по 2000р.р. - служба в рядах ЗС СРСР та ЗСУ, підполковник у відставці. Досконало володію складським обліком,прийомом,зберіганням та видачею ПММ та інших вантажів в автомобільний та залізничний транспорт,логістикою перевезень,організацією та управлінням експлуатації та ремонту технологічного обладнання складів і баз пального,житлового фонду (експлуатація та ремонт житлового фонду,газо-,електро-,водо-та теплопостачання,каналізація)автомобільної,тракторної та спеціальної техніки,керівництвом персоналом.
З 2001 по 2012р.р. - робота в США на різних спеціальностях і посадах: маляр,столяр,покрівельник,валютний трейдер,менеджер,старший менеджер компанії.
З 2013 по д.ч. робота в Україні( майстер відділу внутрішньодомових робіт газопостачання, майстер лісопильного цеху деревообробної фабрики,майстер-бригадир будівельної компанії,заступник директора видавництва),та ЄС,здебільшого по власним будівельним і ремонтним проектам.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: