Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 апреля 2024 PRO

Дмитро

Головний конструктор, провідний будівельний експерт

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны, Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний експерт будівельний (за сумісництвом)

с 09.2020 по 04.2024 (3 года 7 месяцев)
ТОВ «БУДЕКСП ЮКРЕЙН», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проведення експертизи проектної документації у частині забезпечення механічного опору та стійкості конструкцій та їх елементів, будівель та споруд відповідно до чинного законодавства, будівельних норм та стандартів. Складання експертних висновків, звітів та іншої супровідної документації встановленого зразка.
Виконання попереднього аналізу наданої документації на відповідність вимогам будівельних норм і правил та нормативних документів і стандартів щодо її оформлення, складу та змісту, визначення необхідних напрямків при проведенні експертизи. Виконання попереднього аналізу наданої документації на відповідність вимогам будівельних норм і правил та нормативних документів і стандартів щодо її оформлення, складу та змісту, визначення необхідних напрямків при проведенні експертизи.

Провідний експерт будівельний, головний експерт будівельний

с 01.2018 по наст. время (6 лет 3 месяца)
ТОВ «Експерт Проект Груп», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проведення експертизи проектної документації у частині забезпечення механічного опору та стійкості конструкцій та їх елементів, будівель та споруд відповідно до чинного законодавства, будівельних норм та стандартів. Складання експертних висновків, звітів та іншої супровідної документації встановленого зразка. Консультування замовників експертизи з питань дотримання вимог діючого законодавства, державних будівельних норм, стандартів та правил.

Директор (з розширеними обов’язками)

с 03.2017 по наст. время (7 лет 1 месяц)
Науково-конструкторське бюро АБП, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Координація розробки, перевірка комплектності та якості проектної документації, що розробляється конструкторським бюро.
Прийняття безпосередньої участі в розробці проектної документації у частині забезпечення механічного опору та стійкості конструкцій та їх елементів, будівель та споруд;
Розробка просторових комп’ютерних моделей будівель і споруд значної складності (СС3);
Складання науково–технічних звітів при виконанні перевірочних та дублюючих розрахунків несучих конструкцій будівель та споруд.

Провідний інженер–конструктор

с 04.2015 по 03.2017 (1 год 11 месяцев)
ТОВ «Перестройка», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка розділу проекту «Конструктивні рішення» у відповідності до стандартів, технічних умов та інших нормативних документів з проектування та будівництва;
Розробка просторових комп’ютерних моделей будівель і споруд середньої та значної складності (СС2, СС3).
Проведення авторського нагляду за реалізацією практичних рішень при будівництві будівель та споруд.

Аспірант денної форми навчання

с 01.2012 по 07.2019 (7 лет 6 месяцев)
Київський національний університет будівництва і архітектури, Київ (Освіта, наука)

Виконання дисертаційного дослідження на тему: «Напружено–деформований стан карнизних вузлів гнутоклеєних рам з клеєної деревини» за спеціальністю 05.23.01 «Будівельні конструкції, будівлі та споруди». Науковий керівник – к.т.н., доц. Михайловський Д. В. Захист дисертації відбувся 4.07.19 в спеціалізованій вченій раді Д 26.056.04 при КНУБА.

Інженер–конструктор І категорії

с 12.2010 по 09.2012 (1 год 9 месяцев)
ТОВ «Перестройка», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка розділу проекту «Конструктивні рішення» у відповідності до стандартів, технічних умов та інших нормативних документів з проектування та будівництва;
Розробка просторових комп’ютерних моделей будівель і споруд незначної та середньої складності (СС1, СС2).

Інженер–проектувальник промислових будівель

с 11.2009 по 12.2010 (1 год 1 месяц)
Корпорація «УКРАТОМПРИЛАД», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка проектної документації (будівельна частина) технічних будівель та споруд автоматизованої системи контролю радіаційної обстановки (АСКРО) в Чорнобильський зоні відчуження. Проведення авторського нагляду за реалізацією проектних рішень при будівництві.

Образование

Київський національний університет будівництва і архітектури

Будівельні конструкції, будівлі та споруди, кандидат технічних наук, Київ
Высшее, с 2012 по 2019 (7 лет 6 месяцев)

Опубліковано 24 роботи за напрямком: «Будівельні конструкції, будівлі та споруди». З яких: 3 статті у виданнях включених до міжнародних наукометричних баз, 6 статей у друкованих виданнях, включених до Переліку наукових фахових видань України, 11 публікацій в матеріалах конференцій та інших періодичних виданнях та 4 патенти України на корисну модель. Брав участь в 5–ти науково–практичних конференціях.

Київський національний університет будівництва і архітектури

Промислове та цивільне будівництво, спеціаліст, Київ
Высшее, с 2005 по 2009 (3 года 9 месяцев)

Кафедра металевих та дерев‘яних конструкцій

Дополнительное образование и сертификаты

Асоціація експертів будівельної галузі

2017, 1 місяць

Гільдія проектувальників у будівництві

2019, 1 місяць

ULPM School. Технічне обстеження пошкоджених будівель та споруд

2022, 1 місяць

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Outlook AutoCAD MS Project САПР ArchiCAD Adobe Acrobat Reader Adobe SketchUp Autodesk Revit SCAD ПК Ліра Мономах ЛІРА-САПР САПФІР-3D Dlubal IDEA StatiCa Tekla Structures Plaxis

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Коротко про себе:

Провідний будівельний проектувальник та експерт з професійним розумінням методів розрахунку, конструювання, проектування та технології будівництва будівель і споруд. Науковий підхід до вирішення професійних задач та якісна експертиза проектної документації забезпечує надійність, довговічність та безпечну експлуатацію будівельних об’єктів. Надання інформаційно-консультаційних послуг у сфері проектування будівельних конструкцій.

Загальний стаж роботи за фахом 14 років.
За останні 5 років реалізовано 10 проектів (ЖК "SALUT", ЖК "SAN FRANCISCO Creative House", ЖК "Bristol. Smart House", ЖК "Rybalsky", (1-2 черга), ЖК "Geneva", ЖК "Victory V", ЖК "Подол-Градъ" (III-VII черга), ЖК "Приозерний" (секція Д) та ін.)

Дипломи та сертифікати:
• Диплом інженера–будівельника за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво», серія КВ №39636968 від 30 червня 2010.
• Диплом кандидата технічних наук (доктора філософії) за спеціальністю «Будівельні конструкції, будівлі та споруди», серія ДК №053729 від 15.10.2019.
• Сертифікат провідного експерта будівельного, серія АЕ №004840 від 23.11.2017. Свідоцтво про підвищення кваліфікації №2219 від 27.04.2023.
• Сертифікат провідного інженера–проектувальника, серія АР №015958 від 5.12.2019.
• ULPM School. Технічне обстеження пошкоджених будівель та споруд, №2022-ТО-01-01 від 21.07.22 р.

Основні напрямки професійної діяльності: експертиза проектної
документації, аналіз вихідних даних для проектування, розробка проектної документації на будівництво, аналіз вихідних даних для
проектування, оптимізація конструктивних рішень, авторський нагляд, створення розрахункових моделей будівель і споруд, виконання розрахунків будівельних конструкцій будівель і споруд будь-якої складності, складання технічних звітів про розрахунок будівельних конструкцій, складання та контроль графіків виконання
проектних робіт, захист проектних рішень в державних та приватних експертизах, переговори з замовником, координація дій команди конструкторів та контроль якості виконання проектної документації, контроль складу проектної документації, публікація наукових робіт у галузевих наукових журналах.

Інше:
• наявність водійських прав: категорія «В».
• професійні захоплення – клеєні дерев’яні конструкції великопрольотних споруд, багатоповерхове будівництво будівель з CLT–панелей.

Можливі варіанти співпраці:
- Фізична–особа підприємець;
- Товариство з обмеженою відповідальністю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: