Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 1 февраля 2022 PRO

Тетяна

Майстер виробничої дільниці (харчове виробництво), 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер зміни

с 11.2011 по наст. время (12 лет 5 месяцев)
ТОВ "Пивоварня Зіберта", Фастів (Харчова промисловість)

•забезпечення виконання дільницею планових завдань по випуску продукції, раціонального використання сировини, матеріалів, енергії, правильної експлуатації обладнання;
•організація підготовки процесів виробництва продукції, забезпечення розміщення робітників по ділянкам;
•контроль за дотриманням технологічних процесів, виявлення і ліквідація причин їх порушення;
•забезпечувати дотримання рецептур та технологічних регламентів під час виробництва напівфабрикату і готового продукту.
•ведення первинного обліку використання компонентів, сировини, матеріалів, кількісті виробленої продукції за зміну;
•контроль за дотриманням робітниками правил з охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Хімік виробничої лабораторії

с 03.2010 по 11.2011 (1 год 8 месяцев)
ТОВ "Пивоварня Зіберта", Фастів (Харчова промисловість)

•проведення суцільного або вибіркового контролю якості сировини, напівфабрикатів, готової продукції на різних стадіях виробничого процесу за результатами візуальних і лабораторних аналізів;
•виконання фізико-хімічних аналізів за допомогою різних методик (титрометричний, спектрофотометрія, рефрактометрія та ін.);
•ведення робочої документації, аналітична робота.

Контролер з якості харчової продукції ВТК

с 04.2009 по 03.2010 (11 месяцев)
ТОВ "Пивоварня Зіберта", Фастів (Харчова промисловість)

•здійснення контролю якості сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, контроль фізико-хімічних, органолептичних показників;
•контроль технологічних процесів виробництва продукції, зовнішнього оформлення, маркування, пакування та умов зберігання;
•відділення бракованої, дефектної продукції, сировини, напівфабрикатів, тари на брак;
•ведення робочої документації, аналітична робота.

Інженер лабораторії біобезпеки

с 09.2008 по 04.2009 (7 месяцев)
Національний Авіаційний Університет, Київ (Освіта, наука)

Посадові обов'язки:
підготовка до проведення лабораторних занять мікробіологічного та біохімічного напрямку (підготовка лабораторного посуду, приготування поживних середовищ, посів та вирощування культур мікроорганізмів, приготування робочих розчинів)

Оператор колл-центру

с 01.2008 по 09.2008 (8 месяцев)
eCall, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Здійснення вихідних дзвінків кліентам, прямі продажі продуктів по телефону, надання кліентам консультаційної інформації.

Образование

Національний авіаційний університет

Факультет екологічної безпеки, спеціальність «Біотехнологія біологічно активних речовин», Київ
Высшее, с 2003 по 2009 (6 лет)

Інженер-технолог. Магістр.

Знания и навыки

Користувач ПК Користувач Internet Знання офісних програм

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Особисті якості: аналітичне мислення, цілеспрямованість, наполегливість, відповідальність, увага до деталей, комунікабельність, спрямованість на результат, високий рівень працездатності та здатності до навчання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: