Резюме от 17 января 2022 PRO

Сорокін Олександр

Керуючий мережею магазинів, операційний керівник, комерційний директор, 60 000 грн

Полная занятость.

Возраст:
45 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь. Доступ к контактам — от 390 грн.


Опыт работы

Бізнес тренер по систематизації

с 01.2019 по 02.2020 (1 год 1 месяц)
13 років я займався власним ресторанним бізнесом. За цей час відкрив 12 ресторанів. Створив два популярні бренди у громадському, Київ (ресторани)

Керуючий партнер мережі

с 08.2008 по 01.2019 (10 лет 5 месяцев)
Мережа ресторанів італійської кухні «Solo Pizza», Київ (мережа ресторанів італійської кухні)

У серпні 2008 року прийняв пропозицію бути керуючим партнером новоствореної мережі ресторанів італійської кухні. Як керуючий партнер мережі, я займався наступним:
Розробка формату ресторанів під ТРЦ.
Побудова СИСТЕМНОГО ефективного бізнесу з динамікою зростання рентабельності.
Аналіз та підвищення KPI кожного процесу.
Пошук інвесторів та продаж франшизи.
Фінансовий аналіз звітів P&L, Cashflow, Бюджету.

Операційний контроль діяльності, та розбудова системної мережі ресторанів. Постійна робота у сфері HR по мотивації, розвитку та систематизації персоналу.

Розробка та впровадження системи протоколів поведінки персоналу у штатних та позаштатних ситуаціях.

Періодичні тендери серед постачальників, та формування маркетингового бюджету від них.

Кожне відкриття ресторану це: пошук та аналіз локацій, перемовини з власниками приміщень, оформлення договорів оренди та постачання, організація ремонту та закупки обладнання, підбір та навчання персоналу, відкриття та подальший маркетинговий супровід точки.

Відкривав точки як з новим обладнанням, яке імпортував власними силами, так і з б.у. обладнанням, також маю зв'язки для купівлі обладнання на виплат.

Звісно ж в мене зберіглась і вся рецептура страв.
Відкрив 7 брендових ресторанів, та 5 на партнерських засадах (ФРАНШИЗА), побудував СИСТЕМНУ мережу і бренд з нуля - від рецептури до доставки.
РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ МЕРЕЖІ БУЛА 25% ВІД ОБОРОТУ.

Операційний керівник

с 03.2006 по 07.2008 (2 года 4 месяца)
Ковбойський Арт – Паб «ПІДКОВА» м. Київ Червоноарміська 18, Київ (тематичний ресторан)

У першому ресторані я відпрацював алгоритм побудови системного бізнесу у громадському харчуванні. Побудував та автоматизував систему контролю персоналу та рентабельності.

Отримав глибокий досвід з налагодження та керування усіма бізнес процесами в ресторані, аналізу локацій нерухомості, фінансовому моніторингу (P&L, Cashflow, Баланс), тендерах серед постачальниках, управлінському обліку, логістиці, бюджетному плануванні, HR, маркетингу, а також в оптимізації податкового навантаження.

Заснував перший у Києві "Клуб Пивних Королів". За рахунок гарно побудованій концепції закладу та цікавому меню - популярність мого закладу була найбільша у середмісті Києва. Мав у клієнтах увесь політичний істеблішмент того часу, включно з міністрами уряду.

РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ РЕСТОРАНУ БУЛА 20% ВІД ОБОРОТУ.


Образование

Днепродзержинский государственный технический университет (ДГТУ)

Економіст у виробничій сфері (Дипломна робота з відзнакою на тему: «Взаємовідносини промислових підприємств та банків»), Кам'янське
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 9 месяцев)

Денна форма. Дипломна робота з відзнакою на тему:
«Взаємовідносини промислових підприємств та банків»
Преддипломна практика у "ПриватБанк"


Дополнительное образование

АВС аналіз ринка и техніка активних продаж,МікроМВА,МікроМВА – 2,Time management, (1998-2006)


Профессиональные и другие навыки

Навыки работы с компьютером
MS Office(Програміст) Windows (Програміст)
Бухгалтерські програми:
«1С – Бухгалтерія»(Досвідчений користувач)
Ресторанні програми:
1С, ТРІО, R keeper(Досвідчений користувач)


Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

УВАГА! РОСІЙСЬКИМ КОМПАНІЯМ - НЕ ТУРБУВАТИ!

13 років я займався ресторанним бізнесом. За цей час відкрив 12 ресторанів. Створив два популярні бренди у громадському харчуванні та побудував системну мережу ресторанів італійської кухні. Був керуючим партнером, тож можу вести як масштабні проекти громадського харчування, та і іншого напрямку.

Маю досвід роботи у: побудова системного ефективного бізнесу, аналізу локацій нерухомості, проектуванні нових об'єктів, фінансовому моніторингу, тендерах серед постачальниках, управлінському обліку, логістиці, бюджетному плануванні, HR, митному оформленні, ЗЕД, маркетингу та інших.


ЯКЩО ВИ ШУКАЄТЕ ЛЮДИНУ ЩО ЗМОЖЕ ГАРАНТУВАТИ РЕЗУЛЬТАТ, ТА БУДЕ ПРАГНУТИ МОТИВАЦІЇ ЛИШЕ ПІСЛЯ ПРОПИСАНИХ ФАКТИЧНИХ ДОСЯГНЕНЬ, ТОДІ ВИ ЗАРАЗ ЧИТАЄТЕ ПОТРІБНЕ РЕЗЮМЕ.


Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: