Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 2 ноября 2021

Юлія

Редактор, копірайтер, консультант, менеджер, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Острог
Готов работать:
Ровно, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший лаборант деканату, інспектор навчально-методичного відділу

с 02.2019 по 09.2021 (2 года 7 месяцев)
Національний університет "Острозька академія", Острог (Освіта, наука)

Формувати та вести особові справи, базові списки зарахованих студентів, плани опанування навчальних дисциплін та індивідуальні плани навчання студентів. Здійснювати облік контингенту, руху й успішності студентів, виписувати і реєструвати студентські квитки, залікові книжки, академічні та інші довідки. Складати розклад занять, заліків, екзаменів, засідань Державних комісій по захисту кваліфікаційних робіт і державних екзаменів. Видавати викладачам і приймати від них правильно заповнені заліково-екзаменаційні відомості. Готувати проєкти наказів про відрахування, поновлення студентів, надання їм академічних відпусток. Інформувати студентів про академічні правила, вимоги освітньо-професійних програм. Організовувати роботу старост та студентства. Здобула навички організаторської роботи при проведенні конкурсів та святкових концертів. Перевіряла журнали обліку педагогічного навантаження та картки. Формувала списки студентів на вивчення вибіркових дисциплін.

Образование

Національний університет "Острозька академія"

Факультет політико-інформаційного менеджменту, "Психологія", Острог
Высшее, с 2017 по 2021 (4 года)

Сьогодні, коли суспільні процеси стають більш динамічними, часто виникають напружені ситуації у взаєминах між людьми, в колективах та родинах. У зв'язку з дефіцитом спілкування підвищилася роль психологічних знань, їхнього прикладного аспекту.
Бурхливий розвиток різних галузей, тісно пов'язаних з економічними і соціальними проблемами суспільства, вимагає підготовки практичних психологів у галузі освіти, реклами, промисловості, бізнесу, менеджменту, консультативної та терапевтичної практики.
Національний університет «Острозька академія» є одним із тих навчальних закладів України, який здійснює досконалу фахову підготовку психологів та має багаторічний досвід роботи.
Формування чіткої професійної позиції психолога, використання особистісних якостей відповідно до вимог професії, активне професійне спілкування – все це допомагає випускникам НаУОА стати успішними
психологами.
Особливо важливим для мене як випускниці цього престижного закладу, є практичний підхід до навчання, можливість навчатися у професіоналів, які постійно займаються терапевтичною психологічною практикою, розробкою та проведенням психологічних тренінгів. Усе назване розвиває майбутнього психолога і як фахівця, і як особистість.
На мою думку, важливими у формуванні майбутніх психологів є консультативно-терапевтична та корекційно-розвивальна компетентність, професійна ерудиція.
Варто підкреслити важливість окремих дисциплін: основи психокорекції та психотерапії, психологія конфлікту, психологія управління та бізнесу, психологія сім'ї, вікова та соціальна психологія.

Дополнительное образование и сертификаты

"Основи психосоматики", "Перезавантаження", "Соціологія та соціальні дослідження: що, як, навіщо?"

2020, 6 місяців

Знания и навыки

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint Користувач Internet Opera MS Access Windows Internet Explorer Mozilla Firefox MS Outlook Email CorelDRAW Google Chrome Графічні редактори Outlook Express WordPad Веб-браузери Linux Аміго MS Office Picture Manager Express

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: