Ольга
Управляющий рестораном, 27 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6850169
Дополнительная информация
Шевченко Ольга Петровна
Київ вул.Закревського
Номер телефону : [
Цель: Отримання посади для створення та управління конкурентного підприємства у ресторанному бізнесі.
Освіта: 2003-2006 Київський технікум электронних приладів
Кваліфікація: Економічний аналіз та аудит
Спеціальність: Бухгалтер
Додаткові освітні курси:
2012 Тренінг « Практичного Маркетингу для директора ресторану»
2012 Тренінг-семінар «Продаж банкетних послуг Корпоративним клієнтам»
2009 Тренінг « Основи менеджменту»
Професійний досвід:
Компанія ФМ групп ресторан «Хачапурі і вино» м. Київ
серпень 2015 –по листопад 2016 – директор ресторану, запуск з 0
Ресторан «Княжий Град» м. Київ
березень 2014 – по липень 2015
Директор
Основні функції:
•Вирішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
• Подання інтересів компанії перед державними органами
•Контроль роботи всіх підрозділів та сервісних служб
•Ведення переговорів з постачальниками
•Складання фінансових звітів засновникам , щомісячні звіти
•Розробка бюджету,планування, прогнози
•Набір та навчання персоналу,створення робочого колективу, здорової атмосфери та мотивації до гостей
•Управління виробничим процесом (якість/собівартість)
•Координація якості обслуговування гостей всіма підрозділами ресторану
•Організація впровадження инновацій в работу ресторану
•Оптимізація витрат (контроль використання матеріально-технічних ресурсів)
•
•Козирна Карта
•Ресторан «Варенична №1»
•березень 2008- вересень 2011г
•адміністратор
•Ресторан «Тандир»
•Вересень 2011-листопад 2012
•адміністратор
•Ресторан «Канапа»
•Липень 2013-квітень 2014
•Компетенції: рішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
•зустріч та розміщення гостей в залі
•контроль барної та кухонної продукції,що готується
•подбір та навчання персоналу
•рішення конфліктних ситуацій
•контроль якості обслуговування в залі
•організація банкетів, фуршетів та інших заходів
Особисті якості: цілеспрямованість, активна життєва позиція, комунікабельність, відповідальність, здатність швидко приймати рішення, стресостійкість.
Похожие кандидаты
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
100000 грн, Киев, Винница
,
еще 6 городов
Керуючий рестораном
15000 грн, Киев
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Киев, Житомир
,
еще 8 городов
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Киев, Винница
,
еще 2 города
Керуючий, адміністратор ресторану, менеджер з системи якості
Киев