Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 26 июня 2023 PRO

Олександр

Заступник, керівник, працівник

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Кременец
Готов работать:
Кременец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділення

с 07.2022 по наст. время (1 год 9 месяцев)
Укрпошта, Кременець (Транспорт, логістика)

Надання послуг поштового зв’язку та фінансових послуг встановленого рівня якості. Обслуговування клієнтів та виконання стандартів обслуговування. Облік грошових коштів, інших матеріальних цінностей, ведення касових операцій згідно з вимогами правил та інструкцій, надання звітності по вказаних операціях у встановлені строки.

Заступник начальника виробництва

с 07.2021 по 09.2021 (2 месяца)
Дубенський завод гумово-технічних виробів, Дубно (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Організація виробничого процесу, керування підлеглими працівниками, охорона праці, виконання встановлених норм, звітність

Керівник відділення

с 04.2017 по 12.2018 (1 год 8 месяцев)
ТОВ "Нова Пошта", Кременець (Транспорт, логістика)

Організація ефективної роботи відділення. Ефективне управління персоналом. Контроль процесів обслуговування клієнтів.
Контроль процесів завантаження/вивантаження вантажу згідно чинних графіків. Урегулювання спірних ситуацій з Клієнтами. Фінансові операції, звітність.

Супервайзер

с 05.2016 по 01.2017 (8 месяцев)
S-Group Corporations, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Доручення завдань молодшому персоналу і розподіл між працівниками роботи. Передбачення і ліквідація порушень робочого процесу, прийняття екстрених рішень в різних ситуаціях, що загрожують виконанню поставлених завдань. Перерозподіл обсягів роботи у випадку невиходу працівника на роботу. Нагляд за дотриманням графіка роботи. Забезпечення працівників ресурсами: матеріальними, інформаційними і технічними. Аналіз та оцінка роботи персоналу. Виправлення недоліків у роботі персоналу. Розширення клієнтської бази. Переговори з потенційними компаніями - клієнтами.

Торгівельний представник

с 01.2015 по 05.2015 (4 месяца)
S-Group Corporations, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виконання плану по реалізації товарів або послуг компанії. Збір заявок на поставку продукції. Переговори з керівництвом торгових підприємств по установці рекламного обладнання. Консультування клієнтів з питань властивостей і якості товарів, а також їх викладення. Розширення клієнтської бази на ввіреній території. Підтримка актуальності договорів і контроль за їх правильним виконанням. Контроль показника дебіторської заборгованості. Контроль поставки і відвантаження товару. Збір інформації про кон'юнктуру ринку і проведення аналізу даних з метою прогнозування ситуації. Тощо.

Старший менеджер з продажу

с 12.2012 по 03.2013 (3 месяца)
Супермаркет електроніки "Comfy", Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Консультація покупців, дотримання стандартів, виконання та перевиконання планів, робота з 1С

Головний спеціаліст відділу освіти

с 12.2007 по 02.2008 (2 месяца)
Виконком районної ради, Кривий Ріг (Державні організації)

Займав посади заступника голови тендерного комітету відділу освіти та секретаря тендерного комітету виконкому районної ради м. Кривого Рогу. Відповідав за підготовку та проведення закупівель за державні кошти відповідно до чинного законодавства.

Головний спеціаліст з питань внутрішньої політики

с 10.2006 по 12.2007 (1 год 2 месяца)
Виконком районної ради, Кривий Ріг (Державні організації)

На посаді головного спеціаліста розробляв та здійснював заходи що до взаємодії з місцевими осередками політичних партій, громадських організацій, тощо. Вiдповiдав за зв'язки з громадськiстю та ЗМI.

Образование

Криворізький Економічний Інститут Київського Національного Університету ім. Вадима Гетьмана

Міжнародна економіка та право, Кривий Ріг
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові Украї

2007, 2 тижні

Український університет фінансів та права при Тендерній палаті України

2008, 2 тижні

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Испанский — начинающий

Дополнительная информация

Резюме

ПІБ: Романюк Олександр Васильович
Дата народження: 16 травня 1984 р.
Сімейний стан: маю сина.
Адреса: м. Кременець
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Поштова скринька: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта: Повна вища. Здобув у 2006 році. Закiнчив Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу «Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана» за спеціальністю міжнародна економіка, факультет Міжнародної економіки і права.
Додаткова освіта: Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (2007 рік – курси підвищення кваліфікації); Український університет фінансів та права при Тендерній палаті України (2008 - курси підвищення кваліфікації)

Досвід роботи:

2006 – 2007 р.р. - головний спеціаліст виконкому районної ради м. Кривого Рогу (Дніпропетровська область). На посаді головного спеціаліста розробляв та здійснював заходи щодо взаємодії з місцевими осередками політичних партій, громадських організацій, тощо. Вiдповiдав за зв'язки з громадськiстю та ЗМI.

2008 р. – головний спеціаліст відділу освіти виконкому районної ради м. Кривого Рогу, займав посади заступника голови тендерного комітету відділу освіти та секретаря тендерного комітету виконкому районної ради м. Кривого Рогу. Відповідав за підготовку та проведення закупівель за державні кошти відповідно до чинного законодавства.

2009 – 2010 рр. – власник комп’ютерної крамнички, яка спеціалізується на реалізації комп’ютерної, офісної та фото продукції.

2010 – робота з сайтами, редагування HTML кодів, розробка дизайну.

2012 - 2013 - старший менеджер з продажу компанії "Comfy"

2015 - торгівельний представник компанії S-Group Corporations м. Дніпро

2016 - супервайзер в компанії S-Group Corporations м. Дніпро, шість торгівельних представників місто\область

2017-2018 - керівник вантажного відділення ТОВ "Нова Пошта" м. Кременець

2021 – заступник начальника виробництва, Дубенський завод гумово-технічних виробів, Дубно (промислове виробництво). Організація виробничого процесу, керування підлеглими працівниками, охорона праці, виконання встановлених норм, звітність.


Додаткові відомості:

Вільно володію українською та російською мовами, на базовому рівні - англійською. Комп’ютером – на професійному рівні: OS Windows, Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), Open Office, браузери, файлові менеджери, текстові редактори, графічні редактори, знайомий з 1С, швидкий друк, тощо.

Особисті якості:

Порядність, відповідальність, цілеспрямованість, ввічливість, стресостійкість, здатність до самоосвіти та самовдосконалення, принциповість та стрімке бажання працювати і заробляти.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты