Дмитро
Директор, адміністратор ресторану, кав'ярні, паба, кафе, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6998191
Дополнительная информация
Мироненко Дмитро Олегович
12.05.1986 р.н.
Тел: [
Email: [
м. Київ
Особисті якості:
Комунікабельність, овідповідальність, високі оргонізаторські здібності, швидко навчаюсь, стресостійкість, пунктуальність, відстність шкідливих звичок.
Професійні навички:
Знання нюасів та станндартів роботи будь якого закладу (від кавового мафа до ресторану преміум сегменту), аналіз роботи закладу, навички роботи з персоналом, касова дисципліна, складання колькуляційних та технологічних карт (бар, кухня), знаня роботи та обслуговування барного та кухонного обладнаня
Мови: Українська-рідна, англійська-середній рівень
Професійний досвід
«Портер Паб» адміністратор, керуючий закладом
( Січень 2021 - лютий 2022р.)
Керування персоналом , ведення графіку, мотивація, контроль якості обслуговування, касова дисципліна РРО, ведення обліку в 1С, проведення інвеннтарізації, робота з гостями закладу, рішення конфліктних та нестандартних ситуацій, ділове листування, аналіз роботи паба, складання заявок, замовлення та закупівля продуктів.
Кав’ярня «Coffe Rite», бариста-адміністратор
(Березень 2020 - грудень 2020р. )
Відкриття кав’ярні з нуля, складання та пророботка напоїв в меню, приготування кавових та безалкогольних напоїв, обслуговування гостей закладу, проведення інвентарізації, замовлення та контроль якості продуктів, налаштування помола кави, обслуговування та налаштвання професійного обладнання, касова дисципліна.
Кав’ярня «Черчилль», бариста-адміністратор
(Червень2018 -березень 2020 р. )
Приготування кавових та безалкогольних напоїв, контроль якості та кількості продуктів, робота з професійним обладнанням та його обслуговування, робота з постачальниками, проведення майстер-класів, розробка сезоного меню, створення та підтримка friendly атмосфери в кав’ярні, касова дисципліна.
Готельно-рестораний комплекс «Green Stone», ппомічник керуючого
(Жовтень 2015 - червень 2018р.)
Організація та проведення банкетів, свадіб, конференцій, кава-брейків, кейтерінг, керування персоналом, робота з посточальниками.
Ресторан тайско - китайскої кухні «Пад Тай», керуючий
(Липень 2014 - вересень2015р.)
Керування та мотивація персоналу, ведення графіку, розробка нового меню, організація та проведення банкетів, проведення інвентарізації, контрольприходів та росходів, планування бюджету, аналіз та збільшення продажів та середнього чеку, спілкування с гостями закладу, контроль якості обслуговування, робота з постачальниками, спілкування та робота з контролюючими органами, робота з бухгалтерією.
Сімейний ресторан «Мафія», менеджер
(Березень 2013 - червень 2014р.).
Контроль роботи персонала, контроль якості обслуговування, спілкування з гостями ресторану, рішення конліктних ситуацій.
Паб «25», адміністратор
(Січень 2011- серпень 2012р.)
Контроль роботи персонала, контроль якості обслуговування, розробка меню, проведення інвентарізації, касова
дисципліна, спілкування з гостями, рішеня конфліктних та нестандартних ситуацій.
Освіта:
Херсонський Державний Технічний Інстітут - эекономічний факультет, спеціальність - менеджмент організації.
Херсонський Професійний Кулінарний Ліцей - повар-кондитер.
Похожие кандидаты
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Керуючий кав'ярнею, адміністратор кафе, ресторану
45000 грн, Киев
Директор ресторана, управляющая рестораном, администратор
Киев
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев
Управляющий, админ. ресторана, автомойки, менеджер бара, нач. техотдела, завхоз
30000 грн, Киев