Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 5 февраля 2024

Маргарита

Ветеринарний лікар, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Сумы
Готов работать:
Александрия, Ивано-Франковск, Львов, Сумы, Тернополь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительное образование и сертификаты

Освітня програма "Зміст", курс"Продажі"

16.01.2024
Сертификат

Освітня програма "Зміст", курс"Лідерство"

08.01.2024
Сертификат

Дополнительная информация

Досвід роботи:
Листопад 2023-лютий 2024 консультант в зоомагазині "Клуб 4 лапи"
Ветеринарний лікар
2018 -2019 рр. – ветеринарна аптека "Мадагаскар" м. Щастя (зооветеринарні послуги, консультація власників тварин, надання рекомендацій при виборі лікарських засобів та індивідуальний підбір раціону).

Ветеринарний лікар
2015 - 2016 рр.- зооветеринарний центр "Планета животных" (зооветеринарні послуги, консультація заводчиків собак та кішок).
Ведення ветеринарної і зоотехнічної документації; терапевтичне і хірургічне лікування тварин; консультація з питання годівлі і підбір індивідуальних раціонів годівлі для домашніх тварин (кішок, собак, декоративних звірів); консультація з питань лікування і розведення домашніх тварин; хірургічні операції: кастрація (котів, кроликів, свиней), зашивання ран та ін.; проведення вакцинацій тварин; надання рододопомоги домашнім тваринам; проведення всіх видів ін’єкцій, постановка капельниць, дренажних систем і катетерів, а також фіксації тварин.

Лікар ординатор кафедри терапії, фармакології та кліндіагностики
2014 - 2015 рр.- Сумський національний аграрний університет.
Закріпила теоретичні і практичні навички з терапії та лікувальної справи. Проведення практичних та лабораторно-практичних занять зі студентами в умовах клініки. Відпрацювання практичних навичок зі студентами в умовах підсобного господарства вузу.

Старший лаборант кафедри хімії
2013 - 2014 рр.- Сумський національний аграрний університет.
Набуття практичних навичок при роботі з хімічними реактивами, підготовка хімічних реактивів та проведення хімічних дослідів та реакцій зі студентами вузу. Підготовка та проведення лабораторно-практичних занять зі студентами в умовах лабораторії.

Ветеринарний лікар, зоотехнік селекціонер
Квітень 2013 – липень 2013 - СТОВ "ім. Енгельса" (ПРАТ «Райз Максимка» Придніпровська філія Дніпропетровської обл.) (ВРХ).
Надання лікарської допомоги тваринам, проведення ветеринарно-санітарних та профілактичних заходів. Складання звітності та планів на наступний рік.
Лікар ветеринарної медицини спеціалізація за напрямком: молочне і м'ясне ВРХ (утримання, годівля, кормовиробництво, профилактичні і лікувальні заходи). Проведенння терапевтичної диспансеризації стада (біохімічний аналіз крові, дослідження крові на наявність кетонових тіл). Профілактика і лікування порушень обміну речовин в тому числі ацидозів і кетозів. Відтворення поголів'я (профілактика і лікування різних патологічних змін репродуктивної системи із використанням гормональної і не гормональної терапії, УЗД). Імунізація поголів’я згідно епізоотичної ситуації, складання плану вакцинацій, ведення звітної документації. Дезінфекція, дезінсекція, дератизація приміщень.


Освіта

Підвищення кваліфікації жовтень - листопад 2021р. - Сумський НАУ, факультет ветеринарної медицини.
Повна вища - магістратура
2013 – 2015 рр. - Сумський національний аграрний університет, ветеринарна медицина, Суми.
Магістр ветеринарної медицини. Лікар ветеринарної медицини. Диплом з відзнакою.

2006 – 2009 рр. - Старобільский технікум ЛНАУ, Технологія переробки продукції тваринництваа, Старобільськ. Технолог з переробки продукції тваринництва. Диплом з відзнакою.

Участь в студентських олімпіадах та конкурсах:
2012 р. - студентська наукова конференція в Сумський НАУ.
2013 р. - студентська наукова конференція в Сумський НАУ.
2014 р. - лауреатка студентської наукової конференції Сумський НАУ.

Професійні навички
Навики работи з комп’ютером
Microsoft Office: WORD, Excel; Internet Explorer, 1С. Знання спеціалізованої компьютерної програми «Система управління стадом Юніформ-Агрі»

Знання мов
Українська – рідна.
Немецька і англійська — базовий рівень.

Додаткова інформація
• Активно приймала участь в громадському житті вишу.
• Особисті і ділові якості: комунікабельна, ініціативна, здатна як до самостійної праці, так і праці в складі команди; легко піддаюся навчанню, постійно прагну до придбання нових знань, вмінь та навичок.

Інтереси
• Граю в шахи та шашки.
•Вільний час присвячую читанню цікавих книжок та вишиванню картин.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: