Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 23 ноября 2021 PRO

Валентин

Керівник

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Чортков
Готов работать:
Залещики, Ивано-Франковск, Каменец-Подольский, Тернополь, Удаленно, Хмельницкий, Черновцы, Чортков

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сільський голова

с 11.2015 по 11.2020 (5 лет)
Палашівська сільська рада, Палашівка (Державна влада)

Власник

с 02.2010 по 02.2013 (3 года)
ФОП "Унгурян В. В.", Чортків (Сфера послуг, ІТ, телекомунікація і зв'язок, роздрібна торгівля)

Обліковець

с 06.2008 по 02.2010 (1 год 8 месяцев)
ТОВ "Агрополіс", Чортків (Сільське господарство, агробізнес)

Образование

Кам'янець-Подільський ПЕТІ

Бухгалтерський облік, Кам'янець-Подільський
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Access 1С:Бухгалтерія M.E.Doc Бухгалтерський облік Ведення звітності

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Навички та уміння: аналіз того, що відбувається, і вміння приймати рішення в будь-якій із можливих ситуацій. Глибокі знання і бачення майбутнього галузі, вміння працювати з різною інформацією. Уміння прогнозувати наслідки. Здатність діяти і приймати ефективні рішення в умовах невизначеності. Мудрість і стійкість як лідера. Здатність формувати команди й об’єктивно ними управляти. Об'єктивна оцінка діяльності підлеглих, уміння помічати кращі риси, підтримувати й розвивати їх, усувати недоліки. Глибокі знання і навички кількісної та якісної оцінки своєї роботи і роботи підрозділів, які знаходяться в підпорядкуванні. Ремонт різного ступеня складності комп’ютерів, мобільних телефонів та іншої побутової та цифрової техніки.
Встановлення та налаштування операційної системи, відновлення інформації, встановлення драйверів пристроїв, будь-якого програмного забезпечення та його налаштування. Вміння виявляти та усувати причини виходу з ладу цифрової та побутової техніки. Пайка елементів в BGA. Читання схематики. Вміння працювати з 1 С Бухгалтерією та різними програмами обліку та звітності .

Професійні та особисті якості: професіоналізм, відповідальність, уважність, цілеспрямованість, великий творчий потенціал, організаторські та керівні здібності, здатність швидко засвоювати нові знання, уважно прислухаюсь до критики роблю відповідні висновки, володію хорошими особистими морально-діловими якостями, правильно і швидко реагую на поставлені завдання, в разі необхідності особисто приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату, працюю в команді, здійснюю контроль за виконанням поставлених завдань.
Неодноразово брав участь у районних та обласних конкурсах, ставав переможцем у номінаціях по покращенню інфраструктури населених пунктів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты