Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 ноября 2023

Александр

Заведующий складом, отделом, 19 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Трудова діяльність:
З 3 червня по 8 серпня 2004 року проходив практику на ПП Трактордеталь" помічником менеджера.
Працював на ПП " Наутілус і К" з 2005 року з 12 серпня по 6 лютий 2006 рік менеджером.
З 2 червня 2006 рік працював на ВАТ "Вінницький міський молочний завод", за посадою "Старший фахівець з фінансово – економічної безпеки", займав посаду старшого фінансового менеджера, а також тимчасово виконував обов'язки начальника відділу збуту. 18 вересня 2006 року звільнився за згодою двох сторін з займаної посади п.1 ст.36 КЗпПУ.
Працював на ВАТ «Вінницький тракторний завод» з 26 січня 2007 року «Менеджером з зовнішньо - економічних звязків по збуту товару», звільнився за власним бажанням ст.38 КЗпПУ 17 травня з займаної посади. З 9.10.2008 року працював на ВКФ «Roshen» з 12.10.2015 звільнився за угодою сторін п.1 ст.36 КЗпПУ.
З 17 Грудня 2016 -9 липня 2018 Працював Оператором Бурової установки горизонтального буріння УРБ 2.5
У обовязки входило:Буріння свердловин від 15м -120 метрів, догляд та сервісне обслуговуваня Бурової установки.
з 1 серпня 2018 -17 грудня 2018 Працював в магазині "БудСіті" Менеджер з внутрішніх і зовнішніх оздоблювальних робіт.
У обовязки входило: Продаж та замовлення товару, співпраця з дилерами і дистриб'юторами. Коснсультація з постійними і потенційними клієнтами, укладення в усній та письменній домовленості. Введення товару в наявності на магазині і в постачальників. Контроль курсу валют і касової дисципліни. Моніторинг цін, акцій та наявності замовлених позицій згідно прайсів і рекомендованих оптових і роздрібних продажів.
З 18 Січня 2019 - 7 квітня 2019 року Працював Оператором по зборці елітних броньованих дверей в компанії "Еней".
У обовязки входило: Збір конструкцій згідно накладних та проведеня тесту на дефекти.
З 15 липня 2019 року по 28 червня 2021 року працював в компанії "Дюйм" ФОП Семенов Володимир Олегович". "Сантехника ". З 06.05.2022 року працюю в компанії ТОВ "Гейзер ",( сантехніка,котли, насоси та водопостачання).

-Особисті якості :
Енергійний та адекватний, характер урівноважений, спокійний, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, дисциплінований.
-Додаткові відомості:
Бездоганно володію українською та російською мовами, а також англійською, за допомогою словника.
Рідна мова – українська,російська.
Володію комп'ютерними навичками, продвинутий користувач ПК та активний користувач в мережі Internet, полюбляю займатись у програмі «Photoshop» та «Pinnacle Studio», дуже вправно створюю фотомонтаж, володію офісними програмами та різними файл –менеджерами та іншим програмним забезпеченням по особистому використанню. Займаюсь перепрошивкою,востановленням,та русифікацією смартфонів на базі OS Android,Windows Phone. Розуміюсь в дебіторській заборгованості, та володію програмою на рівні користувача "1С Бухгалтерія". Полюбляю електронну техніку, особливо нові гаджети: смартфони усіх видів і усіх операційних систем, комп’ютери, відео та фото техніку та інше. Займаюсь розддрібним продажем смартфонів,планшетів,ноутбуків та цифрових зеркальних фотоапаратів та відеокамер на торгових площадках України.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: