Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Александр

Заведующий хозяйством, директор базы отдыха, заместитель начальника производства

Возраст:
65 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Білоус Олександр Іванович ,1959 р.н. Місто проживання с.м.т. Гвардійське, Новомосковський район . Сімейне положення –одружений. Контактний тел. -[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail- [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи
С 01.08. 1976 по 18.10. 2004 рік служба в Збройних силах. Проходів службу на командних посадах від командира танкового взводу до командира танкового батальону .Начальник бойової підготовки 93 МД( с.м.т .Черкаське) ,начальник полігонів Південного ОК (м. Одесса). Військове звання полковник.
Досвід роботи
Концерн Союз Енерго 17.01. 2005по 30.04.2005 директор з загальних питань та побуту.
01.05по29.09.2006 року начальник проізводственно- техничної бази Концерна .
02.10. 2006року директор ООО Агроінмех по15.06.2021 р.
Директор з загальних питань та побуту відповідав за адміністративну господарчу діяльність ,за ремонт та підтримання в рабочому стані обьектів Концерну .За побутові умови праці.
Начальник проізводсвенно –техничної базі відповідав за організацию проізводственного плану ,своечастну підготовку продукції комплектацію та відправку продукції до замовників.
Діректор ООО Агроінмех відповідав за організацію охорони обьекту ,за підтримання споруд та обьектів в робочому стані. Організація та виконання производства . Сдача обьектів в оренду. Підтримання техніки в рабочому стані. Підтримання жизнедеяльності та своечасні звіти за спожівання єлектроенергії, газу ,води ,інтернету , вивоз сміття та забеспечення в рабочому стані трансформатора та лінії єлектромереж..Організація строітєльства споруд . Уход за тереторіею та прилегающими ділянкамі

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: