Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 6 октября 2021 Файл

Оксана

Няня

Возраст:
36 лет
Город:
Дунаевцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Роман Оксана Володимирівна, народилася 4 червня 1987 року в місті Дунаївці Хмельницької області.
Після закінчення міської гімназії вступила у Кам“янець- Подільський національний університет імені Івана Огієнка, який закінчила з червоним дипломом, кваліфікаційний рівень — магістр.
Зразу після навчання за розприділенням відділу освіти була направлена працювати психологом і соціальним педагогом в сільську школу, де пропрацювала рік. Протягом цього часу я проводила психологічні діагостику, консультування та корекцію 80 учнів школи, педагогічного персоналу і батьків школярів.
Працювати в школі мені подобалося, однак я відчувала, що мій професійний потенціал прагне більшого саме тому працевлаштувалася в Хмельницький університет управління та права у науково-дослідну частину на посаду старшого наукового співробітника відділу з координації наукових заходів, міжнародного співробітництва та грантової діяльності, згодом та наукових експертиз - ця професія мені подобається як і атмосфера, принципи та засади організації.
Та потенціал прагнув більшого і я працювала в інтернет магазинах менеджером з продажу, що також мені дуже подобається. Продавала одяг в інтернет-магазині Кетрінстайл та бади в інтернет-магазині Ліадекс.
Не одружена, дітей нема

Мій номер телефону [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: