Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 6 февраля 2024 PRO

Іванна

Юрист, помічник юриста, діловод, адміністратор, секретар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Секретар-діловод

с 07.2013 по 07.2017 (4 года)
ТзОВ "Навчально-курсовий комбінат", Калуш (Освіта, наука)

Приймала, реєструвала кореспонденцію і направляла її у структурні підрозділи. Складала та оформляла документи. Організовувала роботу з документами (включаючи організацію архівного зберігання). Відповідала на телефонні дзвінки. Вела документообіг компанії. Контрольювала своєчасність виконання, підписання та погодження документів. Вела довідкову роботу по документах. Вела архів документів на підприємстві, їх своєчасне списання та утилізація. А також виконувала всі інші вказівки директора підприємства, завіряла своїм підписом певні документи, вирішувала питання в межах своєї компетенції, знайомилася з документами і рішеннями, прийнятими керівництвом, що мають відношення до виконання посадових обов'язків, вносила пропозиції щодо підвищення ефективності своєї діяльності та усунення недоліків, виявлених в процесі виконання своїх посадових обов'язків. Комунікувала з людьми, підписувала та укладала договори з підприємствами, про надання нашою організацією освітніх послуг. Виписувала та видавала посвідчення про закінчення певних навчальних курсів.
На даній роботі багато чого навчилася і маю хороші рекомендації з попереднього місця роботи.

Образование

Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького

Юридичний факультет, спеціальність правознавство, Івано-Франківськ
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows Email Робота з оргтехнікою Державні реєстри Навичка роботи з комп'ютером та офісною оргтехнікою.

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Ділові і особистісні якості: цілеспрямованість, гнучкість мислення, розвинені аналітичні, прогностичні здібності, гарна пам'ять, стійка увага, висока працездатність, стресостійкість, відповідальність, ініціативність, пунктуальність, ввічливість, порядність, тактовність, наполегливість, оптимізм, прагнення до саморозвитку, комунікабельність.
Без шкідливих звичок!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: