Резюме от 28 сентября 2023PRO
Олександр
Директор з маркетингу, антикризовий керівник, 70 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 47 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Буковель, Киев, Львов, Моршин, Трускавец, Ужгород
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8048715
Опыт работы
Директор компанії CEO проєкту
с 01.2023 по 04.2023
(3 месяца)
ТОВ "РЕСТОРАН "12 МІСЯЦІВ", Демидів (Готельно-ресторанний бізнес)
Був запрошений Власником приватного зоопарку «12 місяців» відкрити ресторанний блок, що знаходиться на території зоопарку.
Як CEO проєкту:
•Розробив концепцію ресторанного блоку що складається з зони формату Бістро (без обслуговування офіціантами – лише лінія роздачі страв), та зони з обслуговуванням з меню у стилі Барбекю .
•Пройшов звичний шлях відкриття від бюджетування проєкту та реєстрації юридичної особи, до підбору персоналу, формування технологічних карт та продажних цін в меню, з урахуванням планового food cost.
•Здійснив проектування процесів та закупівлю обладнання.
Ресторанний блок відкритий 1 квітня.
В дуже складній – погодо залежній локації побудував схему роботи з оптимальною кількістю персоналу, зміг отримати Договір на маркетинговий бюджет від постачальників пивної продукції, в умовах коли такі бюджети майже не виділяються.
Директор готельно ресторанного комплексу
с 05.2022 по 01.2023
(8 месяцев)
PEREVAL, Івашківці (Готельно-ресторанний бізнес)
Після початку війни шукав можливість працювати на заході України. Був запрошений власниками на посаду керуючого туристичним комплексом на трасі Київ Чоп що включає бістро кафе з недобудованим готелем. Завдяки вдалому розташуванню та професіональному маркетинговому підходу навіть під час війни комплекс зберіг майже довоєнний об'єм клієнтів та виторгу. А правильно розставлені акценти в роботі допомогли побудувати та почати реалізовувати плани розширення бізнесу.
Основні задачі даної посади були:
•Фінансовий моніторинг постачальників,
•пошук, мотивація персоналу,
•аналіз KPI співробітників,
•розробка та впровадження протоколів та стандартів обслуговування,
•контроль food cost, операційної діяльності, рентабельності,
•маркетингова стратегія, та динамічний розвиток бізнесу
Отримав пропозицію стати керуючим партнером комплексу на постійній основі, однак вирішив повернутися в Київ, як тільки ситуація стабілізувалась.
Криза-менеджер, Бізнес тренер з маркетингу та систематизації бізнесу
с 02.2019 по 02.2022
(3 года)
КОНСАЛТИНГ: Криза-менеджмент, Консультативна практика ресторанних компаній, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Загальний аудит бізнесу та бізнес моделі до та в умовах короно кризи.
•Підбір, навчання та мотивація персоналу.
•Вивід з кризи ресторанних компаній.
•Побудова стратегії розвитку та масштабування.
•Оптимізація податкової платформи
•Аналіз напрямків та стратегії інвестицій
•Пошук секторів бізнесу з недотриманням прибутків
Керуючий партнер мережі
с 08.2008 по 02.2019
(10 лет 6 месяцев)
Solo Pizza, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
У серпні 2008 року прийняв пропозицію бути керуючим партнером новоствореної мережі ресторанів італійської кухні.
Як керуючий партнер мережі, я займався наступним:
•Керування колективом більше 200 людей
•Розробка формату ресторанів під ТРЦ.
•Побудова СИСТЕМНОГО ефективного бізнесу з динамікою зростання рентабельності.
•Аналіз та підвищення KPI кожного процесу.
•Пошук інвесторів та продаж франшизи.
•Фінансовий аналіз звітів P&L, Cashflow, Бюджету.
•Операційний контроль діяльності, та розбудова системної мережі ресторанів. Постійна робота у сфері HR по мотивації, розвитку та систематизації персоналу.
•Розробка та впровадження системи протоколів поведінки персоналу у штатних та позаштатних ситуаціях.
•Періодичні тендери серед постачальників, та формування маркетингового бюджету від них.
•Розробка та втілення маркетингової стратегії мережі
Кожне відкриття ресторану це:
•пошук та аналіз локацій,
•перемовини з власниками приміщень та інвесторами,
•оформлення договорів оренди та постачання,
•організація ремонту та закупки обладнання,
•підбір та навчання персоналу,
•перше відкриття та подальший маркетинговий супровід точки.
Відкривав точки як з новим обладнанням, яке імпортував власними силами, так і з б.у. обладнанням, також маю зв'язки для купівлі обладнання на виплат.
Звісно ж в мене зберіглась і вся рецептура страв.
Відкрив 7 брендових ресторанів, та 5 на партнерських засадах (ФРАНШИЗА), побудував СИСТЕМНУ мережу і бренд з нуля - від рецептури до доставки.
РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ МЕРЕЖІ БУЛА 25% ВІД ОБОРОТУ.
Термін повернення інвестицій від кожного закладу складав від 12 до 18 місяців
Керівник бізнесу
с 03.2006 по 07.2008
(2 года 4 месяца)
ПАБ ПІДКОВА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Був запрошений інвестором для побудови прибуткового бізнесу з нуля, з широким колом повноважень. Виконав цю задачу, - за неповний рік інвестор повернув свої вкладення у ресторан.
У першому ресторані я відпрацював алгоритм побудови системного бізнесу у громадському харчуванні. Побудував та автоматизував систему контролю персоналу та рентабельності.
Отримав глибокий досвід з налагодження та керування усіма бізнес процесами в ресторані, аналізу локацій нерухомості, фінансовому моніторингу (P&L, Cashflow, Баланс), тендерах серед постачальниках, управлінському обліку, логістиці, бюджетному плануванні, HR, маркетингу, а також в оптимізації податкового навантаження.
Заснував перший у Києві "Клуб Пивних Королів". За рахунок гарно побудованій концепції закладу та цікавому меню - популярність мого закладу була найбільша у середмісті Києва. Мав у клієнтах увесь політичний істеблішмент того часу, включно з міністрами уряду.
РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ РЕСТОРАНУ БУЛА 20% ВІД ОБОРОТУ
Образование
Дніпродзержинський Державний Технічний Університет
Економічний факультет, Кам'янське
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет)
дена форма навчання. Економіст-менеджер у виробничій сфері.
Дипломна робота з відзнакою на тему:
«Взаємовідносини промислових підприємств та банків».
Дополнительное образование и сертификаты
Техніка активних продаж,Мистецтво перемовин,Time management,Керування часом та делегування,МікроМВА, МікроМВА – 2
з 1998 по 2006 роки
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — продвинутый
Дополнительная информация
За 17 років у профільному бізнесі я створив два популярні бренди у громадському харчуванні та побудував системну мережу ресторанів італійської кухні. За цей час відкрив 13 ресторанів. Був керуючим партнером мережі ресторанів та заміського туристичного комплексу, фінансовим радником власників бізнесів та операційним керівником.
Маю досвід у:
•Формуванні та керуванні командою персоналу більше 200 осіб
•Побудова маркетингових стратегій різного напрямку та масштабу
•Побудові внутрішніх стандартів мережі, контролю KPI, та системи мотивації всіх ланок бізнесу
•Розробці бренду та формату ресторанів, відкриття мережі з нуля.
•Фінансовому аналізі бізнес моделі, та звітністі для інвесторів: P&L, Cashflow, Бюджет
•Розробці тематики меню, маркетингу та легенди ресторанів.
•Навчанні та вдосконаленні персоналу від керівників закладів до офіціантів.
•Розробці та впровадженні системи протоколів поведінки персоналу у штатних та позаштатних ситуаціях.
•Моніторингу та підвищення KPI кожного працівника та процесу
•Пошуку інвесторів для масштабування та продажі франшизи.
•Операційному контролі діяльності, та масштабуванні бізнесу
•Тендерах серед постачальників, та отриманні маркетингового бюджету
•Аналізу локацій, перемовинах з власниками приміщень, оформленні договорів оренди та постачання, організація проектних робіт, ремонту та закупки обладнання
•оптимізації податкового навантаження
Другие резюме этого кандидата
Директор мережі магазинів, керівник групи, 70000 грн
- Директор компанії, CEO проєкту, Ресторан 12 місяців3 месяца
- Керівник туристичного комплексу, PEREVAL7 месяцев
Директор мережі ресторанів, ТРЦ, готельно-ресторанного комплексу, 70000 грн
- Директор компанії CEO проєкту, ТОВ "РЕСТОРАН "12 МІСЯЦІВ"3 месяца
- Керуючий готельно ресторанним комплексом, PEREVAL8 месяцев
Генеральний директор проєкту, з розвитку, регіональний, CEO, 70000 грн
- Директор компанії, CEO проєкту, Ресторан 12 місяців3 месяца
- Директор туристичного комплексу, PEREVAL8 месяцев
Директор з персоналу, HRD, 70000 грн
- Директор компанії CEO проєкту, ТОВ "РЕСТОРАН "12 МІСЯЦІВ"3 месяца
- Керівник готельно ресторанного комплексу, PPEREVAL8 месяцев