Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Наталія

Бухгалтер

Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Особисті дані:
Прізвище Дрьомова
Ім'я Наталія
По Батькові Володимирівна
Адреса: м.Дніпро, пр.Калнишевського
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 22.12.1960р.
Мета: заняття вакантної посади бухалтера
Досвід роботи та професійні навички:
1) Вища профільна освіта (бухоблік та аудит)
Досвід роботи:
2022-2024 робота на діляниці «ЗАРОБІТНА ПЛАТА» для підприємств різної форми власності та ФОПів на єдиному податку. Подача Об'єднаної звітності через М.E.Dос.
Бухоблік ТОВ і ФОП в різних конфігураціях 1С (1С 7.7; 1С 8.2Бухгалтерія; 1С 8.3 УТП). Подача звітності через М.E.Dос та кабінет платника податків.
2015-2022 ТОВ «КОНТИНЕНТ ЛОГИК»
Транспортно-експедиторські послуги. Загальна система оподаткування. Облікова програма 1С УТП 8.3. Клієнт-банк. ПДВ. Формування і здача звітності через програму М.E.Dос. Контроль за своєчасним і правильним оформленням бухгалтерської документації, дебіторської та кредиторської заборгованості, заробітної плати.
2016-2022 ФОП ШЕСТАКОВ
Транспортно-експедиторські послуги. Єдиний податок. 3-я група 5% (без ПДВ), без найманих осіб. Формування і обмін з контрагентами всіма первинними документами. Здача звітності через М.E.Dос та кабінет платника податків.

2011-2014 ТОВ «Дніпроавтозапчастини»
Оптова та роздрібна торгівля автозапчастинами та пристроями. Загальна система оподаткування. Бухгалтерский та податковий облік в програмах 1С 7.7 та 8.2. ПДВ. Касовий апарат. Термінал. Клієнт-банк. М.E.Dос. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Проведення інвентаризацій основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та грошових коштів.
1994-2011. Робота головним бухгалтером на невеликих підприємствах з приватной формой власності, різними системами оподаткування та видами діяльності.
Додаткова інформція:
Робота в Word, Exel, Internet.
Маю також вищу технічну освіту за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». Робота проектувальником по 1993 рік в «УКРДІПРОМЕЗ».
Маю досвід та бажання працювати. Швидко навчаюсь, здатна до самонавчання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: