Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Юрий

Менеджер з закупівель

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

менеджер з постачання

с 04.2015 по 02.2022 (6 лет 10 месяцев)
Виробництво дитячих ігрових комплексів та тренажерів

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • Email
  • Організаторські здібності
  • Організовувати закупівельну діяльність підприємства

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

1992-2008 - Служба в МВС України (Департамент боротьби з економічною злочинністю.)
2008-2014 - Керівник сектору безпеки регіонального відділу банку з кількістю робітників більш ніж 1 тис. осіб.
2015-2022 - Співробітник відділу закупівель Управління постачання міжнародного підприємства з виробництва дитячих ігрових комплексів та тренажерів для особистого та професіонального використання з кількістю робітників близько 1 тис. осіб.

Пенсіонер МВС з 2008 року, за час служби в МВС України, банківській сфері, на виробництві, навчився бути дисциплінованим, стриманим, в той же час комунікабельним, при необхідності легко входити в контакт. Наявні практичні знання ділового етикету та певний рівень стресостійкості, вміння працювати в умовах багатозадачності, бути тактовним і взаємо ввічливим при спілкуванні з різними категоріями громадян. Зберігати службову/банківську/комерційну таємницю, підтримувати та підвищувати імідж установи в якій працюю, орієнтуватись в законодавчих актах України та проводити адекватний моніторинг різних ситуацій та документації що пов”язана з юридичними та економічними процесами.
Організовувати закупівельну діяльність підприємства у необхідній якості, у необхідній кількості та за оптимальними цінами, пошук альтернативних постачальників та розширення ринку закупівель, маю досвід проведення переговорів, укладання договорів та їх супроводження, участь у контролі якості матеріалів/сировини та складанні звітів.
Маю знайомства серед співробітників державних, правоохоронних та контролюючих органів, керівництва комерційних структур, є хист до самонавчання, професійного та інтелектуального розвитку.
Готовий до службових відряджень.
Вільно володію українською і російською мовами.
Володію персональним комп’ютером - впевнений користувач Word, Excel, 1С8, поштові та організаційні програми.
Маю в користуванні та навички водіння автотранспорту категорії В1, В (водійський стаж з 1994 року).

Особисті якості: відповідальність, працьовитість, пунктуальність, швидко навчаюсь новій справі, наполегливість в досягненні мети, стриманість, розсудливість, стресостійкість, вміння працювати в умовах багатозадачності, вміння спілкування з людьми, бажання набути більшого досвіду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: