Дмитро
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Киев, Львов, Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook, Instagram и LinkedIn.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8608140
Опыт работы
Операційний директор
с 05.2020 по 10.2021
(1 год 5 месяцев)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)
- Розробка мотиваційної програми працівників, що значною мірою сприяло виконанню поставленого плану закладу.
- Забезпечив високий професіоналізм та експертність співробітників, запровадивши спільно з Бар менеджером велику, постійну систему навчання.
- У ході продуктивної роботи в команді менеджерів було розроблено ряд успішних рішень у трьох основних напрямках: прибуток, витрата, активність закладу.
- Успішно керував повсякденними операційними завданнями для досягнення оптимальної продуктивності, прибутковості та задоволеності гостей.
- Спільно з командою уклали партнерські договори з великими алкогольними компаніями та залучили значні інвестиції.
Бренд амбасадор, Тренер. Менеджер з розвитку у каналі "Хорека".
с 12.2017 по наст. время
(6 лет 3 месяца)
Diageo, Баядера Логістік (Сфера обслуговування, Продажі.)
- Розробка та проведення навчальних семінарів, мастер-класів для працівників індустрії гостинності.
- Консультація та створення меню бару, впровадження системи роботи закладу.
- Створення, реалізація активностей, пов'язаних із проявом бренду в каналі "Хорека".
Бар-менеджер
с 09.2016 по 05.2020
(3 года 8 месяцев)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)
- Збільшив якість та швидкість обслуговування гостя, шляхом реорганізації внутрішнього барного простору.
- Систематизував роботу з напівфабрикатами, домігшись стабільності смаку та зменшення списання продукції, впровадивши в роботу тижневий план виробництва з нормами та вимогами та подальшим контролем.
- Спільно з командою бару, розробив та реалізував на практиці систему "чек листів", збільшивши при цьому ефективність роботи команди на підготовчому етапі.
- Участь у створенні Коктейльної картки закладу двічі на рік. З розробкою та оптимізацією всіх процесів.
- Розробка коктейлів "Смарт меню" відповідно до тематики заходу 2-3 рази на місяць.
- Організація роботи бару на різних заходах з більш ніж 2500 запрошених гостей.
Образование
Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу
Кухар, бармен, Одеса
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)
Дополнительное образование и сертификаты
WSET AWARDS (Level 2 Award in spirit)
2018
Chef`s Academy
2018
Управління персоналом ресторану/Управління баром
2019
Дія. Цифрова освіта
1 день
Сертификат
Знания и навыки
Знание языков
Английский — выше среднего
Дополнительная информация
Професійний керуючий бару, ресторану з більш ніж 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності. Вміння підпорядковувати робочі процеси в закладі одній головній меті: створення незабутніх позитивних вражень для гостя. Досвідчений у розроблені сучасних і прибуткових барних меню. Бренд- амбасадор та тренер компанії Diageo з сильними менторськими навичками та досвідом навчання персоналу
Похожие кандидаты
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Керуючий рестораном, кафе, пабом, менеджер
Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Одесса
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев