Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 11 февраля 2024 PRO

Дмитро

Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Киев, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний директор

с 05.2020 по 10.2021 (1 год 5 месяцев)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)

- Розробка мотиваційної програми працівників, що значною мірою сприяло виконанню поставленого плану закладу.
- Забезпечив високий професіоналізм та експертність співробітників, запровадивши спільно з Бар менеджером велику, постійну систему навчання.
- У ході продуктивної роботи в команді менеджерів було розроблено ряд успішних рішень у трьох основних напрямках: прибуток, витрата, активність закладу.
- Успішно керував повсякденними операційними завданнями для досягнення оптимальної продуктивності, прибутковості та задоволеності гостей.
- Спільно з командою уклали партнерські договори з великими алкогольними компаніями та залучили значні інвестиції.

Бренд амбасадор, Тренер. Менеджер з розвитку у каналі "Хорека".

с 12.2017 по наст. время (6 лет 3 месяца)
Diageo, Баядера Логістік (Сфера обслуговування, Продажі.)

- Розробка та проведення навчальних семінарів, мастер-класів для працівників індустрії гостинності.
- Консультація та створення меню бару, впровадження системи роботи закладу.
- Створення, реалізація активностей, пов'язаних із проявом бренду в каналі "Хорека".

Бар-менеджер

с 09.2016 по 05.2020 (3 года 8 месяцев)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)

- Збільшив якість та швидкість обслуговування гостя, шляхом реорганізації внутрішнього барного простору.
- Систематизував роботу з напівфабрикатами, домігшись стабільності смаку та зменшення списання продукції, впровадивши в роботу тижневий план виробництва з нормами та вимогами та подальшим контролем.
- Спільно з командою бару, розробив та реалізував на практиці систему "чек листів", збільшивши при цьому ефективність роботи команди на підготовчому етапі.
- Участь у створенні Коктейльної картки закладу двічі на рік. З розробкою та оптимізацією всіх процесів.
- Розробка коктейлів "Смарт меню" відповідно до тематики заходу 2-3 рази на місяць.
- Організація роботи бару на різних заходах з більш ніж 2500 запрошених гостей.

Образование

Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу

Кухар, бармен, Одеса
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

WSET AWARDS (Level 2 Award in spirit)

2018

Chef`s Academy

2018

Управління персоналом ресторану/Управління баром

2019

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

Публічні виступи Операційний менеджмент Розробка-створення коктейльних та барних карт Підбір персоналу, створення ефективної команди

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Професійний керуючий бару, ресторану з більш ніж 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності. Вміння підпорядковувати робочі процеси в закладі одній головній меті: створення незабутніх позитивних вражень для гостя. Досвідчений у розроблені сучасних і прибуткових барних меню. Бренд- амбасадор та тренер компанії Diageo з сильними менторськими навичками та досвідом навчання персоналу

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: