Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Віктор

Руководитель строительного проекта

Возраст:
34 года
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Собчук Віктор Юрійович
Адреса:
Тимчасова: м. Бровари, вул. бул. Незалежності 3Б тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета:
Працевлаштування.
Освіта:

01.12.2012 – 01.12.2015

09.2011 – 05.2012

Національний транспортний університет, «Факультет транспортного будівництва», аспірант.

Національний транспортний університет, «Дорожньо-будівельний факультет», напрям «Будівництво», диплом магістра отримано в травні 2012 року.

09.2007 – 05.2011
Національний транспортний університет, «Дорожньо-будівельний факультет», напрям «Будівництво», кваліфікація бакалавр, інженер-будівельник з експлуатаційним рівнем діяльності.
09.1997 – 05.2007
Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. м. Ульяновки, Кіровоградської області.

Досягнення:

З другого курсу навчання підвищена стипендія.
Витримано конкурс на магістерську підготовку.

Нагороди:
Іменна стипендія Київського міського голови в 2010 році.
Подяка за успіхи у навчанні, науковій роботі, громадській діяльності в 2010 році.
Почесна грамота «Печерської районної у місті Києві державної адміністрації» в 2009 році.
Досвід роботи:

10.2019 – до сьогодні

03.2018 – 10.2019

12.2017- 05.2018

06.2017- 12.2017

04.2017- 06.2017

08.2016–04.2017

05.2015–08.2016

05.2012 – 02.2014

10.2011 – 05.2012

осінь 2008

Менеджер проекта / виконавиць робіт ТОВ «Мостицький -2» Обов’язки: Отримання ТЗ та його узгодження. Робота з службами замовник/генпідрядник та проектною групою. Планування та організація будівельно -монтажних робіт. Моніторинг цін на будівельні матеріали та роботи, проведення тендерів, погодження договорів та додаткових робіт . Складання бюджету проекту на період будівництва , помісячний фінансовий звіт по освоєнню коштів. Контроль всіх процесів БМР та термінів виконання відповідно до календарного графіку. Проведення виробничих та проектних засідань. Робота з підрядними організаціями , закриття актів виконаних робіт. Формування виконавчої документації. Об’єкт: Будівництво торгового центру з адміністративними приміщеннями по вул. Нижній Вал 3-7, у Подільському районі міста Києва.

Заступник директора з будівництва (головний інженер) ТОВ « Київська проектоно –будівна компанія» Обов’язки: Здійснював технічно - проектне керівництво діяльності будівельної організації. Проводив комплексний економічний аналіз виробничо-господарської діяльності фірми, прогнозування та перспектив. Забезпечував ефективність проектних рішень, своєчасну і якісну підготовку виробництва, технічну експлуатацію. Здійснював контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, виробничої санітарії та пожежної безпеки, вимог органів державного нагляду за охороною праці, природоохоронних, санітарних та інших органів. Взаємодіяв з керівниками всіх структурних підрозділів з питань виробничої діяльності інших підприємств.

Об’єкти:
Ремонтно-реставраційні роботи нежитлового будинку по вул. Велика Житомирська ,32 у Шевченківському районі м. Києва – пам’ятки архітектури та містобудування місцевого значення, охоронний № 316 Кв. – «Будинку житлового, 1910-1911 р.р»

Будівництво офісно-розважального комплексу в кварталі , обмеженому вулицями Оленівська, Межигірською, Набережно-Луговою у Подільському районі м. Київ

Заступник директора з будівництва (головний інженер) ТОВ « Експрес – ВР»
Обов’язки: Забезпечував ритмічне виконання виробничих завдань, шляхом координації роботи, різних структур фірми. Приймав участь у веденні переговорів і укладенні договорів з третіми особами для виконання завдань підприємства, представляв ТОВ у взаємовідносинах з партнерами та замовниками. Здійснював контроль за порядком надходження і витрачанням коштів, вів облік ввірених грошових та товарно-матеріальних цінностей, ніс персональну відповідальність за їх використання. Розробляв перспективи розвитку підприємства і шляхи реалізації комплексних програм з усіх напрямів удосконалення, реструктуризації, реконструкції і технічного переозброєння будівництва, його спеціалізації та кооперування. Забезпечував постійне підвищення рівня технічної підготовки будівельних робіт, їх ефективності, скороченням матеріальних, фінансових і трудових витрат. Об’єкт: Експлуатація та роботи по благоустрою доріг місцевого значення в Київській області.

Заступник директора з будівництва (головний інженер) ТОВ «Автомагістраль-Захід» Обов’язки: Забезпечував виконання робіт з будівництва на підприємстві, цільове та раціональне використання інвестиційних коштів, спрямовуючи ресурси на технічне переобладнання та реконструкцію підприємства, їх концентрацію на пускових об'єктах, скорочення обсягів незавершеного будівництва. Очолював роботу з покращення та здешевлення проектно-вишукувальних робіт, вдосконалення організації виробництва та впровадження прогресивних методів будівництва, скорочення витрат на виконання будівельних робіт та підвищення якості, а також скорочення строків їх проведення. Брав участь у складанні бізнес-планів з технічного переобладнання та підвищення ефективності виробництва, у визначенні необхідних фінансових коштів, у тому числі коштів інвесторів, для будівництва, проектування та придбання устаткування, а також джерел фінансування капітальних вкладень, підрядних організацій для виконання робіт з капітального будівництва в умовах ринкових методів господарювання. Стежив за виконанням проектними та будівельними організаціями договірних зобов'язань, у необхідних випадках подаю санкції, передбачені договорами, не допускаю застосування будівельних матеріалів, деталей та виробів, які здорожують будівництво та не відповідають стандартам і технічним умовам. Погоджував з органами, які здійснюють технічний нагляд, питання, пов'язані з установленням, випробуванням та реєстрацією устаткування на будівельних майданчиках. Разом з підрядними організаціями проводив роботу із здавання, приймання та введення в експлуатацію об'єктів, закінчених будівництвом. Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Об’єкт: Капітальний ремонт доріг місцевого значення в Чернівецькій та Тернопільській області.

Заступник директора з виробництва ТОВ «Віндор» Обов’язки: Організовував роботу і ефективну взаємодію всіх структурних підрозділів, цехів та виробничих одиниць, для підвищення рентабельність фірми. Вирішував питання, що стосуються фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності фірми. Доручав ведення окремих напрямків діяльності іншим посадовим особам - керівникам виробничих одиниць і філій підприємств, а також функціональних і виробничих підрозділів. Контролював роботу всіх структурних підрозділів фірми. Організовував поточну організаційно-виконавчу роботу всієї фірми. Затверджував штатний розклад фірми, встановлював посадові оклади та надбавки, що кварталу або в міру необхідності. Очолював організацію роботи у фірмі по стимулюванню персоналу. Забезпечував суворе дотримання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Проводив роботи з удосконалення планування економічних і фінансових показників діяльності підприємства, по створенню й поліпшенню нормативів трудових витрат, витрачання товарно-матеріальних цінностей і використання виробничих потужностей. Здійснював контроль за порядком обліку надходження і витрачанням коштів, використанням матеріальних цінностей. Забезпечував контроль за ходом дотриманням фінансової дисципліни.
Контролював своєчасність подання звітності - про результати економічної звітності, про результат економічної діяльності в установленому порядку та терміни на розгляд директору. Об’єкт: Капітальний ремонт доріг місцевого значення в Вінницькій області та роботи по благоустрою м. Вінниця.

Провідний інженер «ПП Автомагістраль» Обов’язки: Керування проведенням лабораторних аналізів, випробування та інші види досліджень сировини, матеріалів, конструкцій і готової продукції для визначення відповідності чинним технічним умовам і стандартам. Виконував експериментальні і дослідні роботи з метою пошуку і застосування економних та ефективних методів виробництва, а також лабораторного контролю виробництва. Проводив необхідні розрахунки в межах виконаних аналізів, випробувань і досліджень, аналізував одержані результати і систематизував їх. Брав участь у розробленні технологічних процесів і дослідженні їх під час освоєння, розробленні і впровадженні стандартів і технічних умов на сировину,матеріали, що використовуються на виробництві, а також у встановленні прогресивних норм їх витрат. Розроблював нові й удосконалював діючі методи проведення лабораторних аналізів, випробувань і досліджень, надавав допомогу з їх освоєння. Досліджував причини браку на виробництві, брав участь у розробленні пропозицій щодо його запобігання й усунення. Розроблював заходи щодо комплексного використання сировини, заміни дефіцитних матеріалів і вишукував способи утилізації відходів виробництва. Стежив за правильною експлуатацією лабораторного устаткування і своєчасним передаванням його на періодичну державну повірку. Об’єкт: Реконструкція дороги М21 в Житомирській області.

Начальник лабораторії з контролю виробництва «Київський облдорупру». Обов’язки: проведення методичних та інструктивних занять з питань якості будівництва з робітниками й виробничим персоналом будівельної організації та її підрозділів; здійснення контролю за станом лабораторного устаткування та робочих місць співробітників лабораторії; слідкування за відповідністю конструкцій, деталей та матеріалів, що надходять від постачальників, діючим стандартам і технічним вимогам; розроблення заходів щодо оснащення будівельної лабораторії необхідним устаткуванням, впровадження в практику лабораторної роботи досягнень вітчизняної та зарубіжної науки та техніки; забезпечення безпосередньо на об’єктах контролю за зберіганням матеріалів, конструкцій та виробів, їх транспортуванням і розвантаженням; підтримання зв’язку з науково-дослідними організаціями з питань підвищення якості будівництва; забезпечення контролю якості будівельно-монтажних робіт та будівельних матеріалів, конструкцій і виробів, що надходять на об’єкти; організування контролю за якістю будівельних матеріалів, конструкцій, деталей, що випускаються підсобними виробництвами й підприємствами. Об’єкт: Експлуатація доріг місцевого значення в Київській області.

Інженер ІІ кат. Лабораторія з контролю виробництва «Київський облдорупр». Обов’язки: забезпечення виконання завдань з підвищення якості випущеної продукції, виконуваних робіт (послуг), здійснення контролю за діяльністю підрозділів підприємства щодо забезпечення відповідності продукції, робіт (послуг) сучасному рівню розвитку науки і техніки, вимогам споживачів на внутрішньому ринку; аналіз інформації отриманої на різних етапах виробництва продукції; вивчення причин погіршення якості продукції (робіт, послуг), браку, участь у розробці та впровадженні заходів щодо їх усунення; розгляд і аналіз претензії щодо якості продукції, послуг, підготування висновків і ведення листування за результатами їх розгляду; підготовлення висновків про відповідність якості сировини, яка надходить на підприємство, а також оформлення документів для пред'явлення претензій постачальникам; вивчення передового вітчизняного і зарубіжного досвіду з розробки та впровадження систем управління якістю.

Інженер ІІІ кат. «Київсоюзшляхпроект». Обов’язки: передпроектне обстеження об'єктів, аналіз вихідних даних і технічних умов для проектування; перевірка і контроль документації на відповідність якості проектних рішень і діючих норм проектування; аналіз, формування висновків, складання технічних завдань, технічних звітів і пропозицій щодо оптимізації проектних рішень; підготовка комплекту проектної документації до проходження регламенту та експертизи

Лаборант на кафедрі «Мости і тунелі» Національного транспортного університету. Обов’язки: стеження за справністю обладнання і відповідністю його вимогам техніки безпеки, дотримання чистоти і норм протипожежної безпеки; підготовка обладнання (приладів, апаратури) до проведення експериментів, знімання показань приладів, ведення робочих журналів

Навички:

Робота в середовищі MS-DOS, робота з програмами MS Office, AutoCAD .
Посвідчення водія категорії “В”, “C” з 2010 року.
Ділове спілкування, робота з людьми, тактовне та коректне вирішення складних питань
.
Мови:
Українська – рідна, російська – вільно, англійська – достатньо для вільного спілкування та роботи з літературою.

Активність:
Голова Ради студентського самоврядування Дорожньо-будівельного факультету з 09.2008 – 05.2012.
Староста гуртожитку.

Особисті дані:

Рік народження 17. 02. 1990, одружений, діти : донька, відповідальний, згубних звичок немає, комунікабельний, швидко освоюю нову інформацію , автомобіль.

Інтереси:

Інше :

Психологія, техніка, комп’ютерна графіка, література, туризм, спорт, музика, риболовля, полювання.

Проходження поліграфу.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: